עבור לתוכן

הגדלת טווח באינטרנט אלחוטי

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי בבית רשת חצי אלחוטית:

2 מחשבים בקומה תחתונה שמחוברים חוטית לראוטר EDIMAX שנמצא גם הוא למטה

בקומה העליונה (מרחק של קומה וחצי מעל) יושב דרך קבע הלפטופ האלחוטי שלי.

אני חווה בעיות קבועות של ניתוקים :s07: וזה הדבר שהכי מפריע לי (מהירות גלישה לא מפריעה לי כ"כ).

השאלה היא האם יש דרכים להגביר את שידור הראוטר או לחילופין להגביר את השידור בלפטופ?

(אני לא יכול להעביר את הראוטר לקומה העליונה)

תודה!

פורסם

ניתן לקנות אנטנות ארוכות יותר (ולכן בעלות שידור/קליטה משופרים) או להוסיף Access Point בחצי הדרך כמגבר

כמובן ששני הפתרונות לא זולים כלל (200-400 ש"ח)

פורסם

אתה יכול להוסיף "מגדיל טווח", כלומר - עוד נתב (עדיף מאותה פירמה ואותו דגם), אבל את הנתב הזה מגדירים כBRIDGE, כלומר ישמש כמטווח, הוא יקבל את השידור מהראוטר הראשי שלך ופשוט ישדר אותו בקומה העליונה. לא תהיה לך שליטה עליו לאחר שתהפוך אותו לBRIDGE, אלא אם תתחבר אליו עם כבל.

שאלות??

EMAIL ME...

פורסם
  • מחבר

האם יש אנטנות כיווניות בעלות הגבר גדול יותר, אשר מכוונות את השידור? (נכון לעכשיו יש לי רק לקוח אלחוטי אחד ולכן אני לא צריך אנטנות רגילות שמשדרות כלל-כיווני)

תודה

פורסם

לדעתי מה שאתה צריך במקרה שלך זה פשוט לקנות Access Point ולחברה כמו שנאמר פה באמצע הדרך והיא תגביר לך את השידור.

או שאתה יכול לנסות להחליף את הראוטר שלך לראוטר בעל תווך שידור גדול יותר שגם זה עשוי לפתור לך את הבעיה.

פורסם

אם הראוטר נמצא בצד קיצוני מסויים של הבית, אתה יכול להפנות בעזרת מראה/נייר אלומיניום את האות רק לכיוון אחד ספציפי ואז הטווח בו יגדל.

פורסם
  • מחבר

אם הראוטר נמצא בצד קיצוני מסויים של הבית, אתה יכול להפנות בעזרת מראה/נייר אלומיניום את האות רק לכיוון אחד ספציפי ואז הטווח בו יגדל.

הממ.... זה בדיוק המצב אצלי...

איך בדיוק עושים את זה?

תודה

פורסם

יש לך בסטיקי מדריך להכנת מגבר לאנטנה. לפתוח עיניים, זה כל מה שצריך.

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם

שאלת תם:

האם יש בעיה להשתמש כ access point או כ Bridge או כ repeater (ומה ההבדלים ביניהם אם בכלל) בנתב מסוג אחר מזה המשמש לחיבור למודם?

תודה

פורסם

שלושת השמות הם בעצם אותו דבר ולא לא תהיה בעיה להשתמש בציוד מדגם/חברה אחרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים