עבור לתוכן

שועט קדימה...

Featured Replies

פורסם

לאחר עריכה כבדה של האוטו שלנו, המוצר המוגמר...

post-2592-1141411003.jpg

פורסם

[ltr]too bad it's just photoshop.[/ltr]

פורסם

[ltr]too bad it's just photoshop.[/ltr]

:-\

פורסם

הבעייה העקרית כאן היא שרואים שהמכונית חונה בחניון, מול מכוניות אחרות. זה ממש לא נראה שהיא הולכת לזנק ולשעוט ישר לתוך הרכב שממול.

פורסם

[ltr]oh forgot, the brakes light should be on and the smoke doesn't look all that real...[/ltr]

פורסם
  • מחבר

יופי, גם ממתי פאסאט זה הנעה אחורית ? העניין כאן הוא כללי מאד ואני חושב שלמרות הפרטים הקטנים כתמונה יצא כןא משהו יפה...

ובקשר לעניין שחבל שזה רק פוטושופ, היא בועטת גם בחיים האמיתיים, אמנם לא לא ברמות על אבל יש לה מה להראות...

פורסם

דווקא אני אהבתי! ;D

פורסם

יופי, גם ממתי פאסאט זה הנעה אחורית ? העניין כאן הוא כללי מאד ואני חושב שלמרות הפרטים הקטנים כתמונה יצא כןא משהו יפה...

ובקשר לעניין שחבל שזה רק פוטושופ, היא בועטת גם בחיים האמיתיים, אמנם לא לא ברמות על אבל יש לה מה להראות...

לדעתי זה לא העניין שזה רק פוטושופ, זה לא החלק שיהרוס את התמונה, הרי רוב התמונות היום עוברות עריכה בפוטושופ, אבל אם היית לוקח רקע אחר - שיהיה כביש פתוח במקום המכונית הזאת ממול והאור ברקס האחורי היה דלוק התמונה הייתה יוצאת יותר טוב והעריכה הייתה נראית יותר אמיתית - למרות שיש לה הנעה קדמית :P

פורסם

דווקא אני אהבתי!

עריכה נחמדה,

מעבר לכך - הכל נאמר כבר ע"י החבר'ה להעיל. :)

;)

פורסם
  • מחבר

שלא תגידו שאני לא דואג לכם :) עשיתי משהו מהיר, לזה התכוונתם ?

[attachment deleted by admin]

פורסם

יפה, אני אהבתי הכול בפרט הפנסים

פורסם

כן.

אבל זה יצא טיפה מוזר. (במיוחד בגלל ההשתקפות על המכונית)

פורסם

זה יצא טיפה מוזר כי זה חתוך בפוטושופ ומודבק על רקע אחר, עריכה חמודה מאוד, אבל אם זה היה מצולם מראש על כביש דומה יכול היה לצאת הרבה יותר טוב, בכל מקרה יש שיפור (:

פורסם

חסרה האשלייה של הגלגלים שמסתובבים וחוץ מזה נראה לי סבבה.

פורסם

לא אהבתי ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים