פורסם 2006 במרץ 319 שנים בימים האחרונים גוגל ניהיה איטי מאוד, רציתי לדעת אם עוד מישהו סובל מהתופעה. 1.5 בזק + בזק בינלאומי
פורסם 2006 במרץ 319 שנים סתם שתדעו, בתור אחד שעובד בתחום הזה ויוצא לי להשוות הרבה מאוד תחומים של מנועי החיפוש, ש-yahoo הוא מנוע חיפוש פשוט הרבה יותר טוב.
פורסם 2006 במרץ 319 שנים סתם שתדעו, בתור אחד שעובד בתחום הזה ויוצא לי להשוות הרבה מאוד תחומים של מנועי החיפוש, ש-yahoo הוא מנוע חיפוש פשוט הרבה יותר טוב.אפשר פירוט?במה יותר טוב? יתרונות? חסרונות יש גם?
פורסם 2006 במרץ 419 שנים טוב שהעלית את זה למשל הGMAIL זז לי נורא לאט בימים האחרונים וכרגע בשעה הזאת <3:33 בוקר > הוא נכנס לחשבון אבל לא עובד כלל
פורסם 2006 במרץ 419 שנים סתם שתדעו, בתור אחד שעובד בתחום הזה ויוצא לי להשוות הרבה מאוד תחומים של מנועי החיפוש, ש-yahoo הוא מנוע חיפוש פשוט הרבה יותר טוב.זה חדש...על מה אתה מבסס את דבריך ?
פורסם 2006 במרץ 419 שנים על ניסיון אישי? וזה אולי חדש בשבילך, לא בשבילי.. אז אתה לא יודע במה בדיוק הוא יותר טוב....(?) או שתסביר ותפרט למה, או ש :-X...
פורסם 2006 במרץ 419 שנים אני בוחר ב- :-X, לאור העובדה שעדיין אין לי מניות ביאהו אז באמת שזה לא אכפת לי במה תשתמש..רוצה לנסות לעבור ל-yahoo, נסה. לא רוצה, אל תנסה.אני באמת, באמת, couldn't care less...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.