עבור לתוכן

כמה שאלות לגבי canon powershut S1 IS

Featured Replies

פורסם

טוב יש לי את המצלמה הזאת..

רציתי לדעת בשביל מישהו שהוא חובב כמובן האם היא נחשבת איכותית?

רציתי לדעת אם איפשר לעשות איתה צילום ממושך?

ועוד שאלה אחת אחרונה..

אני מצלם הרבה דברים בתנועה אז יש שם מצב של תנועה אבל בגלל שזה לא עצמים ממש רחוק

לוקח למצלמה זמן להתפקס עם הסטביליזר על עצם ולא תמיד זה מצליח.. יש דרך אחרת שאני יכול לצלם בתנועה במצב אחר? (ואם אתם משתמשים במושגים כמו מהירות צמצם וזה תסבירו פשוט עד היום לא ממש עניין אותי כל זה עד שגיליתי שזה משנה והרבה)

סורי שאני שואל פשוט לא קיבלתי חוברת תיפעול ובאתר שלם יש גג שתי דפים שלא מסבירים ממש

ודפים בכללי רובם לא נוגעים למצלמה שלי.

שוב יש לכם פורום נפלא ותודה לכל מי שעוזר!!

פורסם

אם כבר פתחת תרד עליה, אתה מרוצה ממנה ? אני גם שוקל לקנות אחת.

פורסם
  • מחבר

כן אני נהנה ממנה היא טובה לא נתקלתי בבעיות ואני בטוח שהיא עוד הרבהיותר טובה ממה שאני יודע פשוט יש כל כך הרבה אפשרויות ואני גם לא ממש מבין בזה..

אז דעה שלי שווה כל שקל..

פורסם

רציתי לדעת בשביל מישהו שהוא חובב כמובן האם היא נחשבת איכותית?

היא בסדר אם אתה לא מדפיס בגדול. רוב המצלמות היום יותר איכותיות.

רציתי לדעת אם איפשר לעשות איתה צילום ממושך?

אתה מתכוון צילום כמה תמונות ברצף? אפשר, אבל בקצב איטי של תמונה כל שניה וחצי.

אני מצלם הרבה דברים בתנועה אז יש שם מצב של תנועה אבל בגלל שזה לא עצמים ממש רחוק

לוקח למצלמה זמן להתפקס עם הסטביליזר על עצם ולא תמיד זה מצליח.. יש דרך אחרת שאני יכול לצלם בתנועה במצב אחר?

אין מה לעשות, יש ל-S1 אוטופוקס איטי שלוקח קרוב לשניה. בעקרון אפשר לפקס מראש ע"י חצי לחיצה ואז ללחוץ לחיצה מלאה ברגע שאותו רוצים לתפוס, אבל גם אז יש לה השהייה לא קצרה של בערך רבע שניה. בקיצור, המצלמה הזו לא ממש מתאימה לצילום נושאים בתנועה.

פורסם

מעבר לפוקוס ידני גם מקצר את ההשהיה.

פורסם

פוקוס ידני לא יפתור את הבעיה. יש ל-S1 השהייה של כמעט חצי שניה בפוקוס ידני, הרבה מעבר להשהייה שיכולה להחשב כנסבלת לצילום נושאים בתנועה (וזה עוד לפני שאנחנו מדברים על הבעייתיות שבפוקוס ידני במצלמות שאינן רפלקס).

פורסם
  • מחבר

צילום ממושך התכוונתי כמו שמצלמים כביש עם מכוניות ואז רואים את האורות נמשכים כאלה כמו פסים

פורסם

זה נקרא חשיפה ארוכה..

לא יודע איך להסביר לך.. לא מכיר את המצלמה..

:nixweiss:

פורסם

ממה שאני מכיר את ה S2 IS שלהם אני יודע שיש בה מן אופציה כזאת של צילום ממושך של כמה שניות אבל אין בה מצב BULB אם לזה התכוונת (זה מצב שכל עוד שאתה לא עוזב את הלחצן צילום אז התריס ישאר מורם)

דרך אגב צילום ממושך זה שאתה "יורה" תמונה אחרי תמונה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים