פורסם 2006 במרץ 319 שנים לכרטיס קול יש תמיכה בeax 4 ללוח לאכ.ק. גם פחות מאמץ את המעבד, המובנה יחסית מאוד.
פורסם 2006 במרץ 319 שנים וחשוב לזכור שתמיד שרוצים לעצבן את החבר אפשר לגנוב לו את הכרטיס קול ולברוח וככה הוא לא יוכל לשמוע!
פורסם 2006 במרץ 319 שנים fighterזוהי הודעת ספאם טהור ללא שום קשר לדיוןהרווחת לעצמך אזהרה שנייה, גם הראשונה שלך הייתה על ספאם ללא קשר לדיון
פורסם 2006 במרץ 319 שנים מחבר לכרטיס קול יש תמיכה בeax 4 ללוח לאאז מה קורה?הוא לא יפעיל משחקי EAX4 על EAX4 ??
פורסם 2006 במרץ 419 שנים מחבר עם הכרטיס המובנה לא יפעלו כל האפקטים של ה-EAX, משחקים לא יישמעו אותו דבר1. דיברת רק על הכרטיס המובנה שבלוח או שגם ככלת את הכרטיס קול? (Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS 7.1 Pci )2. עם הכרטיס קול שאני יקנה+הכרטיס קול המובנה, יפעלו על כל האפקטים של ה- EAX ?3.כדאי לקנות לוח אם עם כרטיס קול ( לדוגמה: הלוח אם שציינתי בהתחלה) ? *[אני גם מתכוון לחבר לו את Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS !]
פורסם 2006 במרץ 419 שנים 1. רק המובנה. ב Audigy יש תמיכה ב EAX (לדעתי עד גירסה 4ף אבל לא יודע במדויק, לא התחום שלי)2. כן כי רק הכרטיס יעבוד והמובנה יתבטל אוטומטית3. זה לא משנה כל עוד אתה מחבר לו אחד אחר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.