עבור לתוכן

המדריך לנהיגה נכונה - גירסת הנשים

Featured Replies

פורסם

לא יעזור כלום

כשבחורה מחבקת את ההגה ונוסעת 30 קמ"ש באיזור של 50 ועוד במסלול השמאלי :s07:, היא מעצבנת את כל הגברים סביבה שמנסים לעקוף אותה ולפעמים גם עושים תוך כדי תאונה.

זה שנשים לא עושות הרבה תאונות זה דווקא בדיוק בגלל שהן לא יודעות לנהוג.

מי שלא יודע לנהוג ואין לו ביטחון עצמי, נוסע 20 קמ"ש מתחת למהירות המותרת ומעצבן את כל הסובבים אותו

פורסם

זה היה בציניות ובארץ הנשים נוהגות כמעט ויותר מהגברים כי הן נוסעות להביא את הילדים לבי"ס תמיד. גם אצלי בבית, אמא היתה מורידה את אבא בעבודה ומסיעה אותי ונוסעת לעבודה שלה, וכך זה בד"כ בבתים שבהם משפחה חולקת רק רכב אחד ובמשפחה שחולקת 2 רכבים או יותר האמא עדיין תמשיך להסיע את הילדים לבי"ס ובחזרה, בד"כ כי הגבר עובד יותר שעות, כ-3 שעות לפחות עד לאחר שהילדים סיימו את יום הלימודים.

אצלי ואצל השכנים שלי דווקא האבא לוקח את הילדים לבית הספר (וחזרה יש אוטובוס ורגליים...) האבא לוקח את הילדים ומשם ממשיך לעבודה... אצלי אמא שלי עובדת בבית אז היא בכלל בקושי נוסעת... לחברות והיא נוסעת ובתוך העיר... אבל רוב הזמן אבא שלי מאחרוי ההגה (וכשהוא לא יכול מאיזשהי סיבה אח שלי הגדול מאחורי הרגל ורק אם שלושתם לא יכולים אז היא נוהגת...)

פורסם

אני לא חקלאית אבל האקס המיטולוגי שלי ומשפחתו הם חוואים גרמנים מזה 450 שנה אז התנדבתי לעזור והיה צרייך מישהו שינהג בטרקטור ויוציא מוטות מהאדמה אבל למה לכל הרוחות חשבו עליי?!

אולי זה היה טרקטור נורא ישן ותכננו להוציא כסף מהביטוח? :smile1:

No hard feelings I hope.

פורסם

זה היה טרקטור ישן, אבל זה היה טרקטור גרמני מה שאומר שהוא ירוץ בשדא גם בעוד 100 שנה.

ואולי זה בגלל שעל הגיר היו רק 2 הילוכים ועם ציור כזה חמוד של ארנבת וצב? :-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים