פורסם 2006 במרץ 319 שנים למי שלא יודע זה הסרט השני של פינל פנטזי (סרטים שמבוססים על סידרת מישחקי קונסולות) הסרט שונה מאוד מהראשון ויש בו הרבה מאוד פעולה העלילה מוזרה כרגיל בסרטים יפנים מהסוג הזה אבל הגרפיקה הכל כך טובה (גרפיקה ממוחשבת) והקרבות מאוד יפים אני ראיתי את זה ביפנית(כתוביות באנגלית) ועדין אהבתי תסרט בקיצור למי שאוהב-.גרפיקה ממוחשבת\סירטי פעולה\וסירטי מדע בידיוני+פנטזיה זה סרט מאוד מומלץ (לא לאוהבי סרטים כבדים-מתוחכמים וכו)
פורסם 2006 במרץ 319 שנים הראשון היה חביב, מעניין איך זה יהיה.אבל עזוב, אני מחכה ל final destination 3 ;D
פורסם 2006 במרץ 319 שנים מחבר הראשון היה חביב, מעניין איך זה יהיה.אבל עזוב, אני מחכה ל final destination 3 ;Dמה זה?והשני מאוד שונה מהראשון-הרבה יותר פעולה(אומנויות לחימה וכו -קצת מזכיר את דרגון בול רק יותר בוגר)Z
פורסם 2006 במרץ 319 שנים סרט שלא ממש קשור, למשל בראשון היה אנשים שניצלו מהתפוצצות מטוס ואך ה"מוות" רדף אחריהם באותו סדר.ובשני, ניצלו מתאונת שרשרת עצבנית, ואותו דבר הם מתו בצורות משונות.
פורסם 2006 במרץ 319 שנים הסרט FFAC ממשיך את עלילת המשחק FF7, שלא כמו הסרט הקודם שלא היה קשור לכלום. כדאי לברר קצת רקע על הסיפור של המשחק לפני שרואים את הסרט.
פורסם 2006 במרץ 319 שנים ואי איזה סרט משעמם! הורדתי אותו בשבוע שהוא יצא ביפן (!!) ומאז ניסתי לרות אותו שלוש פעמים, כל פעם נרדמתי באמצעגם חבר שלי נרדם באמצע, בלתי אפשרי לראות את הסרט הזה
פורסם 2006 במרץ 319 שנים כל מי שלא שיחק במשחק חייב לברר רקע! אחרת הסרט לא קשור לכלום... אין לו הסברים וכו' בפתיחה... אבל הוא דווקא ממש נחמד... חובבי הגרפיקה יהנו מאוד בכל מקרה מה נזכרת בזה עכשיו? הסרט יצא לפני איזה 4 5 חודשים...
פורסם 2006 במרץ 419 שנים ואי איזה סרט משעמם! הורדתי אותו בשבוע שהוא יצא ביפן (!!) ומאז ניסתי לרות אותו שלוש פעמים, כל פעם נרדמתי באמצעגם חבר שלי נרדם באמצע, בלתי אפשרי לראות את הסרט הזהראיתם אותו ביחד, במיטה? :-*
פורסם 2006 במרץ 419 שנים מחבר ראיתם אותו ביחד, במיטה? :-* לא פלא שהם לא אהבו תסרט זה לא סרט שמתאים ל"מעצבי אופנה" :lol: (זה בדיחה לא איכפת לי איך אתה צופה בסרטים)
פורסם 2006 במרץ 419 שנים ואי איזה סרט משעמם! הורדתי אותו בשבוע שהוא יצא ביפן (!!) ומאז ניסתי לרות אותו שלוש פעמים, כל פעם נרדמתי באמצעגם חבר שלי נרדם באמצע, בלתי אפשרי לראות את הסרט הזהכנ"ל. סרט מתיש שכנראה נוצר כשיטת עינויים חדשה לכוחות הסודיים היפנים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.