עבור לתוכן

קניית מדפסת הזרקת דיו

Featured Replies

פורסם

שלום לכם, הייתה לי אפסון C86, אבל בשבועיים האחרונים הראש כנראה נסתם והיא מושבתת (אלא אם כן למישהו יש פתרון קסם להציע), ובכן לאור הניסיון העגום חיפשתי מדפסת עם אחריות רחבה יותר (היא התקלקלה חודשיים לאחר סיום האחריות), קניתי קנון PIXAMA4200, שמציעים 3 שנים, אבל מבט מקרוב על התעודה מראה שכמעט כלום לא כלול בחאריות כולל גם ראשי ההדפסה.

ובכן שאלתי אליכם אם יש לכם המלצה מה כדאי לי לקנות, במיוחד לאור זאת שמדפסת אחת כנראה נסתמה (יכול להיות שהיה פרק זמן שבו לא השתמשתי בה וזה גרם לה את זה), לכן אני מחפש אחת שלא תסבול מאותה תופעה.

דגשים נוספים - איכות, אמינות, שירות, מחיר הדיו, כמות הדפים למחסנית.

תודה

פורסם

מוזר מה שקרה לך, מצד אחד שתי מדפסות מאוד מאוד איכותיות נהרסו לך והאחריות שלהם שגם לה יש שם טוב לא עזרה לך בכלום. לפני שאני קניתי את המדפסת שלי(לפני כחושדש) ערכתי סקר שוק מקיף וגדול.

יש לי את המדפסת 210C של ברוטר. המדפסת משולבת, איכות הדפסה גבוהה מאוד, ארבעה נמיכלי דיו גדולים, איכות ההעתקה והסריקה מצוינים. המדפסת פשוטה מאוד מאוד מבחינת תפעול. האחריות מצוינת, וכבר חששנו שיש בעיה עם הפקס ותוך מסרתי אותה לשירות הקרוב לביתי ותוך חצי יום עבודה בדקו אותה ובסוף לא היה שום בעיה.

המדפסת עצמה גם מאוד יפה ובאמת יכולה להעניק הרבה צבע למשרדים.

קניתי אותה ב560 שקל משו כזה. והיום האחות הגדולה שלה MFC 420C עולה באותו מחיר, קיצור זאת ההמלצה שלי.עוד בונוס קטן שהיא די קומפקטית וקטנה יחסית למדפסת משולבת.

פורסם
  • מחבר

לא הבנת, את ה4200 של קנון קניתי אבל לא השתמשתי מאחר שראיתי את ההטעיה שיש בתעודה, אני צריך להחזיר אותה לחברה.

כעיקרון הייתי אומר גם את אותו הדבר על האפסון שלי, בתכלס הייתי די מרוצה ממנה, עד שבאופן פתאומי היא מתה, אי אפשר לאמוד מדפסת בחודשים האשונים של השימוש בלבד.

לא אמרת כמה עולה הדיו למשולבת שלך ומה האיכות שלה

אגב הנה תעודת ה"אחריות"

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא הבנת, את ה4200 של קנון קניתי אבל לא השתמשתי מאחר שראיתי את ההטעיה שיש בתעודה, אני צריך להחזיר אותה לחברה.

כעיקרון הייתי אומר גם את אותו הדבר על האפסון שלי, בתכלס הייתי די מרוצה ממנה, עד שבאופן פתאומי היא מתה, אי אפשר לאמוד מדפסת בחודשים האשונים של השימוש בלבד.

לא אמרת כמה עולה הדיו למשולבת שלך ומה האיכות שלה

אגב הנה תעודת ה"אחריות"

אני לא מבין מה הבעיה, אצל כל חברה זה תנאי אחריות דומים. אף חברה לא מתחייבת לספק לך ראשי דיו, או סרט דיו. את זה אתה צריך לספק מכספך
פורסם

טוב, בוא ניראה כמה אוכל לעזור לך..

1. ראש הדפסה שנהרס (לא ראש דיו) במדפסת, החלפתו או תיקונו עולים לעיתים קרובות מעל המחיר של המדפסת עצמה.

2. לעולם אין אחריות על הראש הדפסה (לא יצא לי לראות דבר שכזה.

3. המדפסת שאתה קונה היא מדפסת נטו להדפסות ללא סריקה צילום או פקס, מה גם שהמדפסת שאתה קנית היא מאד יקרה (שבע מאות שקל אם אני לא טועה.)

בהנחה שאתה רוצה מדפסת משולבת תאמר ואז אחשוב על מדפסת מומלצת.

4. בנוגע לברודר מה שהציעו לך, אני אומר לך דבר אחד מרענן משו. הראש הדפסה שלה נימצא עמוק בתוך המדפסת ולא מתחת לראש דיו כמו בקנון, כלומר אינך בה במגע עם הראש ולכן כיביכול אתה נמנע מלפגוע בה ישירות.

4. אם איני טועה הדיו של פיקמה ארבעת אלפים מאתיים די יקרים (איני בטוח בנושא זה...)

פורסם

אני לא מבין למה אתם "אוהבים" הרפתקאות.

הזרקת דיו רק HP-למה?כי ראש ההדפסה הוא במחסנית,הוא הכי אמין,כמות דיו גדולה יותר.המחסנית יקרה,למה?בגלל מה שאמרתי.הם לא סוחבים 3 ויותר דפים ביחד.

לייזר רק XEROX-למה?כמו שתשאלו למה מרצדס טובה יותר.

בשאר החברות הראש החשמלי הוא במדפסת!ואת זה אנשים לא יודעים,אלא משווים מחסנית של קנון (שחור) שעולה 18 שקל למחסנית של HP שעולה פי 4.אבל הראש..חברה..הראש זה אחד הדברים(אם לא הדבר) הכי חשוב לאיכות ההדפסה.

פורסם

ואם יש מספיק כסף לקנות במחיר שHP דורשת לכל ראש דיו (אפילו הלא מקוריים - מה שלפי מה שאתה אומר במילא לא שווה כי הכל בראש עצמו) אז למה לקנות מדפסת ולא מכונה מקצועית בעשרות אלפי שקלים? - כי לא לכולם יש כסף מהעץ שבגינה והדבר הכי חשוב לרוב משתמשי הפורום שהם לרוב אנשים רגילים שרוצים מדפסת שתעשה עבודה טובה ונקיה - זה יחס העלות תועלת!!!

;)

(מאותה סיבה לא כולם נוהגים במרצדס)

פורסם

ממש לא הבנתי מה הקשר לתגובה שלך. :nixweiss:

מדובר על אמינות,על שירות,על איכות.כמות הדיו במחסניות של HP הם פי 3(ולפעמים יותר,תאמין לי) ממחסניות של קנון.ואם הראש החשמלי נדפק לך(מה שקרא לפותח ת'רד נדמה לי) אז זרקת את המדפסת!אז איפה עכשיו יש עלות מול תועלת?? :lol:

הידעת ש99% מאיכות הזרקת הדיו שקשורה לאיכות ההדפסה תלויה בראש החשמלי?ואני אומר שוב:HP לא זולים מאותה סיבה שמרצדס לא זולים.כי שוב הראש החשמלי הוא במחסנית.אין סתימות ואין בועות ולא כלום.

ומכיוון שענית אז יש לי ניסיון על מאות(!!) מדפסות ,ולא אין לי שום קשר ל-HP (לצערי.. :lol:)

פורסם
  • מחבר

ההגיון שלך לא הולך טוב, אפילו אם HP אמינה בזה שראשי ההדפסה משולבים במחסניות הצבע, דבר שמאריך את אורך החיים של המדפסת, זה עדיין לא משתלם, משום שלפי אותו הגיון אפשר לשלם פחות על מדפסת איכותית שראשי ההדפסה מובנים בה, וכשהיא מתקלקלת לקנות חדשה ועדיין להגיע לאותו השקעה שמשקיעים בקניית מדפסת HP ומחסניות יקרות.

תכל'ס, איזו מדפסת כדאי לקנות, הן מבחינת האיכות ומחיר ראשי הדיו ואורך החיים שלה, כנ"ל גם לגבי משולבות וגם לגבי רגילות, תגידו ואשקול.

תודה

[attachment deleted by admin]

פורסם

חשבת על לייזר?

500 שקלים למדפסת חדשה ואתה מסודר.

פורסם

אני ממליץ לך על קנון IP4200

ותומך במה שאתה אומר במחיר של 4 ראשי דיו צבעוניים של HP אפשר לקנות מדפסת טובה - לא סבירה - טובה!

סבירה אפשר במחיר של שניים ;)

מה גם שעם השירות ה"נהדר" של HP בארץ אם מתקלקלת מדפסת אז עדיף לקנות חדשה ולא משנה איזה חלק התקלקל

פורסם
  • מחבר

את המדפסת הזו כבר יש לי, אני מתלבט אם להשאירה או להחליפה באחרת, מה שגורם לי לחשוש זו תעודת האחריות שלא מכסה כלום והמחיר הגבוה שלה, כך שאם יקרה לי מה שקרה לי באפסון, יצא שזרקתי את הכסף לפח....

פורסם

1. תחליט מה אתה רוצה מהמדפסת שלך!!!! זאת החלטה שאתה חייב לעשות וללכת על פיה, אני אסביר לך, אם אתן לך דוגמא, אתה מדפיס הרבה, אתה צריך להדפיס על דיסקים, אתה צריך שני מכסניות דפים, אתה צריך איכות הדפסה גבוהה, אתה צריך סורק אתה צריך איכות הדפסה גבוהה, אתה לא יכול לוותר על צבעוניות.

כל אילו מביאים אותנו ואותך למסקנה על המוצר המשתלם ביותר (ולא המוצר הטוב ביותר כמו שכולם מציעים לך...)

2. המדפסת שלך היא מאד עדינה (למרות שהיא שוקלת איזה שלוש קילו.) ולכן הראש דיו שלה יכול לההרס מהר, שים לב למחירי הדיו שלה ותעדכן אותנו.

3. לHP אין אחריות על כלום! לקנון כן, אבל לא על הראש, יש להם שירות מאד אנושי (חברת קרט).

אחרי תשובות על נושאים הללו, אתה תדע בדיוק מה לעשות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים