פורסם 2006 במרץ 319 שנים היי, אני עומד לקנות מחשב חדש. יש לי דילמה בין AMD Athlon 3200 64BIT לבין פנטיום 4 3.0GHz 64BIT אני צריך המלצות דחוף!!! אני הולך להריץ עליו XP+FEDORA 4 בעיקר לעבודה (ולא למשחקים). תודה מראש!!
פורסם 2006 במרץ 319 שנים אני הייתי הולך על הP-4. יש יותר אפשרויות שידרוג בעתיד, וגם הוא יותר טוב להרצת תוכנות משרדיות.נב : הייתה לי בול אותה דילמה לפני שבועיים, הלכתי על הP-4 והוא פועל מצויין ^^
פורסם 2006 במרץ 319 שנים תעשה טובה אל תדבר שטיות טוב ?לפתוח התראדאני ממליץ לך בחום על ה AMD Atlon 64 הוא מאוד קריר אחלה תמיכה יש לו אפשר להריץ עליו מערות 64 ביט ו32 לי למשל יש פהווינדוס אקס יפ ל32 ביטאובנטו ל64 ביטאובנטו ל32 ביטפלאק ל32 ביטוסוזה ל64 ביטאמממ יש תמיכה בכול מה שתרצהזכרונות DDR רגילים PCI-E לכרטיסי מסך חדשים דואל צאנל וכ'ו קיצר לך על ה AMD תמיכה יותר טובהקריר יותרמחירמה עוד אפשר להגיד ?
פורסם 2006 במרץ 319 שנים אפשר להגיד שה-P4 נותן את כל מה שאמרת, חוץ מפליטת החום והמחיראני הולך להריץ עליו XP+FEDORA 4 בעיקר לעבודה (ולא למשחקים).מה זה לעבודה? איזה יישומים אתה הולך להריץ עליו?
פורסם 2006 במרץ 319 שנים אני הייתי הולך על הP-4. יש יותר אפשרויות שידרוג בעתיד, וגם הוא יותר טוב להרצת תוכנות משרדיות.נב : הייתה לי בול אותה דילמה לפני שבועיים, הלכתי על הP-4 והוא פועל מצויין ^^שטותomerdvdאתה יכול לתאר בשתי מילים מה התוכנה עושה?כלומר גרפיקה, יצירת מוזיקה, וכו'...
פורסם 2006 במרץ 319 שנים כן אבל מה זה משנה ה AMD אפילו נותן יותר ביצועים מ p4 וזול יותר קריר יותרלמה ללכת על הפנטיום 4 שיש משהו הרבה יותר זול קל לתחזוקה לא מתחמם לא נוטה לעשות בעיות אז למה ללכת על הפנטיום
פורסם 2006 במרץ 319 שנים זה מאוד תלוי מה הוא עושה עם המחשב, לא חסרים יישומים שבהם ל-P4 יש יתרון משמעותי
פורסם 2006 במרץ 319 שנים לאינטל יש יותר אפשרויות שדרוגוגם, במחיר של הAMD אפשר לקחת כפול ליבה זול של אינטל.תמיכה יותר טובה :s05:
פורסם 2006 במרץ 319 שנים כמו קידודים כבדים אבל עדיין אני אישית ההיתי מעדיף משהו זול יותר ושלא מתחמם גם אם זה יעלה לי בעוד דקה קידודכי אין כזה הבדל גדול וגם בקידודים יש יתרון של דקה שתיים לפנטיום
פורסם 2006 במרץ 319 שנים קודם כל יש שיקולים יותר חשובים מכמה מעלות המעבד מגיע במאמץדבר שני, זה לא נוראי כמו שאתה מנסה לתאר את זה (במיוחד אם מדובר בCEDAR MILL)ולמה דקה או שניים?למה לא 20%?
פורסם 2006 במרץ 319 שנים כמו קידודים כבדים אבל עדיין אני אישית ההיתי מעדיף משהו זול יותר ושלא מתחמם גם אם זה יעלה לי בעוד דקה קידודכי אין כזה הבדל גדול וגם בקידודים יש יתרון של דקה שתיים לפנטיום תתעורר. במחיר של 64 3200, קונים D805+קרור חזק.היתרון הוא לא רק בקידודים, אבל כמו שאמרו קודם, תלוי מאוד איזו תוכנה זו.
פורסם 2006 במרץ 319 שנים לAMD אין את יתרון ה"זול יותר" כבר מספר רב ימים. מאז שה820 נמכר בכ1200 שח, ועוד קונים לו קירור טוב ב150 שח וסיימת עניין יש לך כפול ליבה שמצויין לעבודות במחשב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.