עבור לתוכן

ברוך מרזל מתערב בחיי הנישואין של אנשים - מעל דפי התקשורת

Featured Replies

פורסם

חברך הגרמני תוקע לך בתחת מה,בושה וחרפה לשכמותך אוהבי העם הגרמני.

" ישנם בחוץ יהודים מבטן ומלידה (רובם קנדים) שגם הם מכחישים שואה"

שקר וכזב.המצאה שפלה.

• תגובות 69
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא קראתי את הדיון אבל... אתם לא יודעים שברוך מרזל קצת לא נורמלי? אין בכלל על מה לדבר בדיון הזה.

פורסם

חברך הגרמני תוקע לך בתחת מה,בושה וחרפה לשכמותך אוהבי העם הגרמני.

" ישנם בחוץ יהודים מבטן ומלידה (רובם קנדים) שגם הם מכחישים שואה"

שקר וכזב.המצאה שפלה.

אני שומעת טון של קנאה בקולך, אני אחסוך ממך את זה - אף אחד לא מזיין אותי בתחת.

תכחיש כמה שאתה רוצה אבל ישנם אנשים כאלו, ראיתי לא פעם תכנית תעודה על מכחישי שואה ובעצמי לא יכולתי להאמין למראה עיניי. הייתי בכיף מחפשת את זה בגוגל למען לתקוע את חוטמך העקום אבל מה הטעם? גם אם אני אוכיח את הנקודה שלי, אתה, בדיוק כמו מכחישי שואה, תגיד שזאת קונספירציה שאני עצמי רכחתי במו ידיי.

עכשיו מישהו, תנו לבבון הזה באן בבקשה.

פורסם

"תכחיש כמה שאתה רוצה אבל ישנם אנשים כאלו, ראיתי לא פעם תכנית תעודה על מכחישי שואה ובעצמי לא יכולתי להאמין למראה עיניי. הייתי בכיף מחפשת את זה בגוגל למען לתקוע את חוטמך העקום אבל מה הטעם? גם אם אני אוכיח את הנקודה שלי, אתה, בדיוק כמו מכחישי שואה, תגיד שזאת קונספירציה שאני עצמי רכחתי במו ידיי."

שקרים זולים,בדיוק כמו שחשבתי,שום הוכחה שום אמת דברי רפש.

חצופה שכמותך.צריך לתת לך באן על הכתיבה הבהמית שלך .

פורסם

כתיבה בהמית? אתה זה שצרייך להיות מאושפז על האובססיה שלך בחיי המין שלי.

עכשיו תהיה פסיכופט טוב ותעשה חיפוש על דייויד קול / David Cole - מכחיש שואה יהודי ידוע, הוא וחוג המעריצים היהודים שלו

http://tm.ask.com/r?t=an&s=j3&uid=0FB2ABCFC654B8044&sid=1B551CCFC654B8044&o=312&qid=B9EA999BDECE85AB01DF598122767EEE&io=0&sv=0a30050f&ask=David+Cole+holocaust+denier&uip=55fa265b&en=te&eo=1&pt=sandiego.indymedia.org%20%7C%20David%20Cole%3A%20Jewish%20Holocaust%20Revisionist&ac=5&qs=1&pg=1&u=http%3A%2F%2Fwww.sdimc.org%2Fes%2F2005%2F02%2F107645.shtml

והנה עוד כמה קטעים
JEWISH SCHOLARS DENY SOAP, LAMPSHADES HORROR STORIES

At the end of the war it was claimed that the Dachau and Bergen-Belsen camps in Germany (from where the horrific pictures of scores of dead bodies emanated) had operating gas chambers; and that in camps in Poland, Jews had been killed in "steam chambers" or had been skinned to make lamp shades, gloves and their body fat made into soap.

All of these horror stories have in the subsequent years been refuted by all serious scholars, including the leading Jewish scholar on the issue, Raul Hilberg (who in 1998 was a Professor of Political Science at the University of Vermont, and author of the world famous book "The Destruction of the European Jews").

JEWISH ESTIMATE SEES NUMBER OF HOLOCAUST DEAD DROP TO 2.8 MILLION

According to Hilberg, as quoted in an article written by himself in the 1998 Microsoft Encarta Encyclopedia under the heading Holocaust, the six camps, their means of killing and their total number of victims was as follows:

"Chelmno had gas vans, and its death toll was 150,000; Belzec had carbon monoxide gas chambers in which 600,000 Jews were killed; Sobibor's gas chambers accounted for 250,000 dead; Treblinka's for 700,000 to 800,000; At Majdanek, some 50,000 were gassed or shot; and in Auschwitz, the Jewish dead totaled more than 1 million."

- Raul Hilberg, "Holocaust," Microsoft "Encarta" 98 Encyclopedia. 1993-1997 Microsoft Corporation. All rights reserved.)"

This only accounts for 2.8 million dead: (as the other camps did not have gas chambers); if Hilberg's figures are correct, then the number of six million dead drops, by Jewish estimates, by half to just over 3 million, even if the verified Einsatzgruppen victims are included.

Hilberg offers no explanation for the fact that the Nuremberg trials (both Hottl and Hoess) claimed figures twice as large (or in Auschwitz's case, four times as large); more disturbingly, no attempt is ever made to correct the still quoted figure of six million which is so popular with the media to this day, and which has been repeated so often that it is an article of faith for many.

Hilberg, who has spent 36 years studying the Holocaust and the subsequent Nuremberg trials, has himself often changed his estimates: in 1985, he told a Canadian court that that five million Jews were killed during the war - substantially up on his 1998 estimate of 2.8 million. (Scientific evidence of Holocaust missing, The Sault Star Sault Ste. Marie, Ontario, January 18, 1985).

פורסם

renounced his Holocaust denial, explaining that he stopped expressing such beliefs in 1994. "During my four years as a" denier, I was wracked with self-hate and loathing," he wrote. "The hate I had for myself I took out on my people." "The Nazis intended to kill all the Jews of Europe, and the final death toll of this attempted genocide was six million,"

מכחיש שואה מלפני 12 שנה ואיפה חבורת היהודים שאת מבלבלת את המוח שקיימים,שום מועדון,שום חבורת קנדים.

פורסם

ההשוואה לשואה - שחלק מהאנשים מבצעים אכן בכלל לא במקום - ואני לא רואה אפילו קו אחד להשוואה בין השניים.

אני גם מסכים שלמען שמירת "כמות" היהודים באמת עדיף שיהודים יתחתנו עם יהודים, אחרת קצב הריבוי הטבעי של היהודים יקטן.

אז מה? זה לא נותן לאדם זכות לנסות ולהכתיב עם מי הוא יכול ועם מי הוא לא יכול להתחתן. יעשה כל אחד, יהודי או לא יהודי הישר בעיניו, כל עוד זה לא נוגד את החוק, למרות שגם בעיניין החוק יש בעיה לעיתים.

"התבוללות היא סכנה גדולה יותר היום מאי פעם".

http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArt.jhtml?itemNo=579305

אריאל שרון לפני שנה.

פורסם

דמגוגית זולה.

על מכחיש שואה שפוגע ברגשות של משפחות שלמות שעברו את השואה,את ושכמותך טוענים לחופש הביטוי

ולא מתחשבים ברגשות של אותם משפחות,אבל כאשר יש איזה מכתב שאין בו שום דבר את ושכמותך מנסות לסתום פיות

ופתאום משחקים אותה רגישים.

הדבר המעניין,רוב התושבים החילונים הם נגד התבוללות ואת יכולה בדמגוגיה שלך להשוות את זה לנאצים עד מחר,

אבל הדעה של אותם אנשים לא נובעת מכך שהם חושבים שהגוי הוא גזע נחות אלא מהאמונה שהתבוללות מסכנת את עתיד העם היהודי.

מה אתה נעלב מהפרובוקטורית הזאת? תן לטיפשה הזאת להשוות בין המכתב לנאצים,אין פה ניצולי שואה שיקראו את ההשוואה המטופשת.

פורסם

butthurtness at its peak.

רק למען הרקורד, לא אני הייתי זאת שהעלתה מכחישי שואה לדיון אלא הבוייפרנד שלך אז העליתי דוגמאות והצהרתי שאני לא כזאת.

וחוצמזה, גם אם מספר היהודים היה קטן כשל הדרוזים שעתה לא מתחתנים מחוץ ללאום שלהם, הרי שהמדוברת יהודיה, מה שאומר שהילדים שלה גם הם יהיו יהודים.

שורה תחתונה - זה עניין לא לכם, תפסיקו לקנא שאחת כמותה לא תירק לכיוון שלכם.

אגב, על פרובוקציה - יש לי המון מה ללמוד מכמה כמותכם. אז מי טיפש עוד פעם?

פורסם

באמת צריך סיבה?

ננעל.

וremi, קיבלת אזהרה שניה במספר, על הודעות ספאם וגרירת הדיון למקומות שהוא לא היה צריך להגיע אליהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים