עבור לתוכן

ברוך מרזל מתערב בחיי הנישואין של אנשים - מעל דפי התקשורת

Featured Replies

• תגובות 69
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה חוצפן, מי הוא שיחליט ללינור אברג'יל עם מי להתחתן?

מי בעד סיכול ממוקד?

פורסם

עם כמה שההתבוללות היא סכנה, והיא סכנה, אבל בהחלט לא ה-סכנה, וגם לא סכנה מיידית

ולמעשה גם לא סכנה לילדים המשותפים שלהם אם יהיו (שכן האמא יהודיה)

לדעתי אם מרזל רוצה להגיד לה את דעתו, תשלח מכתב אבל אל תפרסם

פורסם

התבוללות זאת סכנה? תסביר ותגדיר.

ותעשו לי טובה, זאת לא "מציאה" להיות יהודי. לא הדת/גזע שלך אלא אתה הופכים אותך למה שאתה ואם תשאלו אותי, אני אעדיף גוי שנראה ומתנהג יפה בכל יום על יהודי שיגיד לי שמקומי במטבח. נראה לי כל הטאראראם הזה של מרזל זה תעלול בחירות, או שמא מקנאה שפצצה כמוהה בחיים לא תסתכל בכיוון של בבון כמוהו וכל הלוזרים שמגבים אותו הם בדיוק כאלו, לאו דווקא דתיים אבל בהחלט קנאים שלא יכולים להסתכל מהצד על בחורה יפה מתחתנת עם בחור שנראה טוב ולהיות שמחים. אז רגע, איפה הסכנה הזאת בהתבוללות? זה כמו חוקי נירנברג נוסח ארץ הקודש או משהו?

זה מגעיל שדווקא עם שבא מרקע כמו השואה ועלילות דם יהיה גזען בדיוק כמו שונאיו.

פורסם

התבוללות היא סכנה ליהדות (בעיקר כאשר מדובר על זה שהאישה לא יהודיה)

אבל לדעתי היא האחרונה שבסכנות

קצת אחרי מוות של כל היהודים בעולם ע"י ברקים

וברור שזה תעלול בחירות אחרת הוא לא היה מפרסם את זה בתקשורת

פורסם

כן, שמעתי על הסכנה הזאת והיא היתה כל כך גדולה שרבים מן היהודים, במיוחד בקהילות קטנות ומרוחקות, החליטו שעדיף לחתן את הילדים שלהם עם הבני-דודים שלהם ולא, חלילה, עם גויים ובגלל זה יש לנו את כל העול של הפגמים הגנטיים דמוי T-ZEX שייחודיים במיוחד ליוצאי אשכנז (למדתי על זה קצת). ואם לא היתה התבוללות אז כיצד אתם מסבירים שאנחנו כל כך דומים לבני ארצות המוצא שלנו? וחוצמזה, היא יהודיה אז גם הילדים היפים שלהם יהיו יהודים. אני לא רואה פסול בלהוסיף חן אירופאי לבריכת הגנים היהודית.

לא, באמת, אני כזאתי טיפשה (זה בטח בגלל שאמא שלי גוייה) שאני לא מבינה את הסכנה בהתבוללות, חוץ מהגזענות מבית של יהודים אחרים כמו שאני חוויתי על בשרי. אני חושבת על זה ככה, אם כל אחד היה שם ז' על הדת והלאום שלו אז זה יכל להיות עולם הרבה יותר שקט ויפה.

פורסם

סכנה שהיא קצת אחרי מוות כל היהודים בעולם ע"י ברקים לא מתאר בדיוק איפה הסכנה (או שאני צריך להגיד "סכנה" כדי שתביני?) הזאת ממוקמת בסדר הסכנות בעולם?

פורסם

על מה הוא מדבר? ???

פורסם

מרזל?

על זה שהוא רוצה לעבור את אחוז החסימה

ובלי להראות שהוא בכלל קיים הוא לא יקבל אפילו רבע מה-80 אלף קולות שצריך בשביל לעבור את אחוז החסימה

פורסם

גם אני איבדתי אותך :nixweiss:

מה קשור ברקים?

פורסם

אני אומר שיש יותר סיכון שימותו כל היהודים בעולם ממכות ברקים מאשר ע"י התבוללות

פורסם

איזה איש חוצפן ומגעיל זה לא יאומן :kopfpatsch:

לא סובל את הטיפוסים האלה ... תתעסק בעיניינים שלך ואל תתערב בחיים פרטיים של אחרים

מי הוא חושב שהוא האיש מערות המכוער הזה?!

פורסם

אז זהו, שאני חושבת שהוא איש מערות מכוער.

פורסם

אני חושב שהוא מהאטומים האלה שחושבים שהיא בתולה(לא נשואה=בתולה בכמה תרבויות)וטהורה

ושהנישואים יקלקלו אותה

בקיצור מחשבה ברברית כמו שיש באיסלם ויהדות הקיצונים ובעוד כמה דתות שמפרשים אותם באופן הקיצוני

פורסם

אם יש לו זכרון קצת יותר ארוך מאשר למרמיטה הוא בטח יודע שבנסיעה לתחרות מיס עולם היא נאנסה ע"י הסוכן שלה

אז בתולה היא לא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים