פורסם 2006 במרץ 319 שנים הבנתי שבשביל להוריד קצת את התזמונים עושים משו בביוס שאותו הצלחתי לעשותאבל איך אני עושה שהם לא יהיו שכל הרץ שאני מעלה למעבד אז גם הזיכרונות עוליםאם אני לא טועה ראיתי בפורום 1:1 לזה התכוונו?ועוד שאלה: מזה תזמונים משוחררים והדוקים?
פורסם 2006 במרץ 319 שנים אתה משנה תמחלק שלהם..בביוס..(תחפור קצת אתה תמצא)...ותיזמונים משחוררים זה 3-4-4-8..ומעלה..והדוקים זה יותר לכיוון ה2-2-2-5...(כמובן לא מדיוק אבל בכללי..)..
פורסם 2006 במרץ 319 שנים זה שתשנה את המחלק לא יגרום לתדר של הזכרונות לא לעלות כשתשנה את הקלוקים של המעבד, בגלל שהם פועלים על אותו באסזה רק יגרום להם לפעול בתדר יותר נמוך, אבל התדר עדיין יעלה כל פעם שתעלה את הבאסהדרך היחידה לבצע OC למעבד ולא לשאר המערכת (כולל הזכרונות) היא לשנות את המכפלה ולא נראה לי שזה סביר אצלך
פורסם 2006 במרץ 319 שנים מחבר לפני ששאלתי את השאלות האלה בדקתי בביוס ולא ניראה לי שמצאתיאיך קוראים לאופצייה הזאת בביוס שמשנה מחלקיםוהתזמונים שלי הדוקים(2-2-2-5) ועובדים על 100 מגה הרץ(117 בגלל באוברקלוק) זה טוב או שעדיף לשחרר?יש עוד הצעות איך לשפר אוברקלוק או להרחיב את הידע שלי באוברקלוק לזיכרונות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.