עבור לתוכן

האם יכול להיות שהמחשב אינו מזהה נכון את החומרה שיש לו?

Featured Replies

פורסם

שקנית אמרו לך שזה P-4? כי אם כן אז עבדו עליך.

או שיכול להיות שיש לך מארז שהוא "מותאם" לP-4. <-זה סכ"ה שטות שטכנאים אומרים על מארזים ג'נריים פשוטים כדי להרוויח קצת כסף אקסטרה.

פורסם
  • מחבר

שקנית אמרו לך שזה P-4? כי אם כן אז עבדו עליך.

או שיכול להיות שיש לך מארז שהוא "מותאם" לP-4. <-זה סכ"ה שטות שטכנאים אומרים על מארזים ג'נריים פשוטים כדי להרוויח קצת כסף אקסטרה.

אני לא יודע מה נאמר בזמן הקניה, אני סה"כ בדקתי את המחשב לחבר.

החבר טען שהוא לא הפעיל את המחשב כבר כמעט שנה והוא רצה לבדוק אם הכל בסדר איתו, לו אישית לא היה מושג איזה סוג של מחשב זה.

הוא רק רצה שאני אבדוק לו מה גורם לו להיות כל כך איטי(אני אמרתי שאם זה מחשב של שנתיים הוא אמור להיות בסדר) ובדקתי, אך התקשיתי להאמין שהמהירות היא באמת כמו שכתוב לכן ביקשתי את כל העזרה כדי לוודא סופית שאני לא טועה.

פורסם

אני לא יודע מה נאמר בזמן הקניה, אני סה"כ בדקתי את המחשב לחבר.

החבר טען שהוא לא הפעיל את המחשב כבר כמעט שנה והוא רצה לבדוק אם הכל בסדר איתו, לו אישית לא היה מושג איזה סוג של מחשב זה.

הוא רק רצה שאני אבדוק לו מה גורם לו להיות כל כך איטי(אני אמרתי שאם זה מחשב של שנתיים הוא אמור להיות בסדר) ובדקתי, אך התקשיתי להאמין שהמהירות היא באמת כמו שכתוב לכן ביקשתי את כל העזרה כדי לוודא סופית שאני לא טועה.

המעבד הזה בן איזה 4 שנים נראה לי. P-3 600 יצא בזמן הייתי כיתה ח'. ועכשיו אני י"ב. ככה שזה איזה 4 שנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים