פורסם 2006 במרץ 219 שנים ומהי השערת המחירים שיהיו להם?בסביבות היוני-יולי. יקראו להם קונרו. ואחרי זה יצאו גם המרום(תאריך יציאה לא ידוע).המחירים אני משאר שינועו בין ה300-800 דולר.
פורסם 2006 במרץ 219 שנים המחירים אמורים להיות מקבילים פחות או יותר לפנטיום 4 הנוכחיים (הרי הם מנסים לתפוס את מקומם, וזה לא יילך אם המחיר יהיה גבוה משמעותית, למשל 300$)
פורסם 2006 במרץ 219 שנים הוא לא שאל על ניידים?YONAH היא לניידים וראיתי כבר כמה דגמים בחנויות וכבר מחשבים ניידים מבוססים עליהם
פורסם 2006 במרץ 219 שנים או שהוא מדבר על המרום, ואז מדובר על אותו סדר גודל של מחיר של היונה היוםאו שהוא מדבר על הקונרו ואז מדובר על אותו סדר גודל של מחיר של הפנטיום 4 היום
פורסם 2006 במרץ 219 שנים נכון לעכשיו לאאבל זה דיי רחוק אז יכול להשתנותואולי גם Via/Sis יוציאו ערכות שבבים שיתמכו גם ב AGP
פורסם 2006 במרץ 219 שנים נכון לעכשיו לאאבל זה דיי רחוק אז יכול להשתנותואולי גם Via/Sis יוציאו ערכות שבבים שיתמכו גם ב AGPאולי ULI גם יעשו משו, לך תדע.
פורסם 2006 במרץ 219 שנים מחבר דיברתי על המעבדים הניידיםהוא לא שאל על ניידים?YONAH היא לניידים וראיתי כבר כמה דגמים בחנויות וכבר מחשבים ניידים מבוססים עליהםאיפה ראית? בארץ כבר?
פורסם 2006 במרץ 219 שנים דיברתי על המעבדים הניידיםאיפה ראית? בארץ כבר?גם מרום יהיה לניידים. ואם אני לא טועה גם קונרו חלקית יהיה לניידים.
פורסם 2006 במרץ 219 שנים יש הרבה דגמים של מחשבים ניידים שמשתמשים ביונהאם אתה מחפש מחשבים שולחניים, הלוחות המתאימים עוד לא שוחררו
פורסם 2006 במרץ 319 שנים גם מרום יהיה לניידים. ואם אני לא טועה גם קונרו חלקית יהיה לניידים.הקונרו לא יהיה ללפטופים קלאסיים, אלא ל DTRים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.