פורסם 2006 במרץ 219 שנים הטראק נחמד חבל שהו יושב על אותו קצב קבוע... ולחובבים פה... תנסו את זהWar of the world & infected mushroom - Isralien Mixאחד הטובים!99% שזה Fake.עריכה: זה בסה"כ הטראק Apogiffa Night שמישהו הוסיף לו כמה סמפלים. לא רמיקס, ובטח שלא Isralien.
פורסם 2006 במרץ 219 שנים אני לא מאמין איך פעם הייתי שומע את החרא הזה, ונהנה אנשים תבינו אין כמו DownBit
פורסם 2006 במרץ 219 שנים 99% שזה Fake.עריכה: זה בסה"כ הטראק Apogiffa Night שמישהו הוסיף לו כמה סמפלים. לא רמיקס, ובטח שלא Isralien.אתה צודק אבל זה עדיין יפה! זה לא משנה עשו את זה טוב לא משנה מי עשה!
פורסם 2006 במרץ 219 שנים מי שרוצה משהו חזק באמת..V http://rapidshare.de/files/14505028/Yahel_-_For_the_people.mp3.html אתם שומעים את אתם מתפחלצים.
פורסם 2006 במרץ 219 שנים אני לא מאמין איך פעם הייתי שומע את החרא הזה, ונהנה אנשים תבינו אין כמו DownBit פולאון זה קקה. גואה זה טוב, וגם downbeat וצ'ילאאוט.
פורסם 2006 במרץ 219 שנים טוב אז אם כבר מעלים את הנושא : תקשיבו לזה - קצת ישן קצת ידוע מידיי אבל עדיין אני שומע את זה בכל חלוקה של הבוקר Violet Vision - Fnac Punks Origin Mix האזנה נעימה
פורסם 2006 במרץ 219 שנים זה ממש לא פסיכודאליזה דארק דרום אפריקאיז'אנר מיוחד מאוד,מת על האמן.האלבום החדש שלהם מעולה
פורסם 2006 במרץ 319 שנים פול און אמיתי זה רק אסטריקס Astrix - The Fourth Revelation Astrix - Lost Inside Astrix & Domestic - Solaris 2 Delirious - Atmos Fear sub6_feat._jah-natan_-_the_clash astrix-life_system_(delirious_remix)
פורסם 2006 במרץ 319 שנים פולאון זה קקה. גואה זה טוב, וגם downbeat וצ'ילאאוט. פול און זה סטייל מאוד פשוט לדעתי לעשיה, לא מפתיע אף פעם ודי סטטי אבל אין מה לעשות יש קטעים שאני שומע אותם ופשוט אני לא יכול לשבת בשקט אלא חייב להתחיל לזוז ;D אבל בבית שאני שוכב לי בסתלבט במיטה אז אין על צ'ילאאוט איכותי, פשוט תענוג צרוף.(במיוחד שיש לי 400 גיגה של מוסיקה לבחור מהם )
פורסם 2006 במרץ 319 שנים יש הברקות מדי פעם, אבל בתכלס כל הטראקים נשמעים אותו הדבר. אין לי ביעה כללית עם פולאון, רק עם הפולאון של השנים האחרונות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.