פורסם 2006 במרץ 119 שנים מישהו יכול בבקשה להביא לי עידכון ביוס לללוח asus p4u800-x התקנה פשוטה שלוחצים נקסט נקסט מי שיביא לי יבורך!
פורסם 2006 במרץ 119 שנים באתר של אסוס יש תוכנה בשם Asus Updateאתה מוריד ומתקין אותה, מוריד את הביוס ומתקיןזה באמת התקנה של Next next nextהשאלה היותר חשובה, למה אתה צריך לעדכן ביוס?יש בעיה שאתה סובל ממנה? (או ליתר דיוק הלוח?)האם הבעיה תוקנה בגירסאות הביוס החדשות יותר?
פורסם 2006 במרץ 119 שנים התעסקות בביוס יכולה לגרום לנזק בלתי הפיך, לא כדאי בכלל לעשות את זה ללא שום צורך.
פורסם 2006 במרץ 119 שנים מחבר באתר של אסוס יש תוכנה בשם Asus Updateאתה מוריד ומתקין אותה, מוריד את הביוס ומתקיןזה באמת התקנה של Next next nextהשאלה היותר חשובה, למה אתה צריך לעדכן ביוס?יש בעיה שאתה סובל ממנה? (או ליתר דיוק הלוח?)האם הבעיה תוקנה בגירסאות הביוס החדשות יותר?אחי תן לי קישור לתוכנה!
פורסם 2006 במרץ 119 שנים האתר של Asusבתוך Supportמשם אתה צריך להכניס את הדגם של הלוח שלךוהאתר יראה לך את הביוסים, הדרייברים והתוכנות השונות
פורסם 2006 במרץ 119 שנים מחבר האתר של Asusבתוך Supportמשם אתה צריך להכניס את הדגם של הלוח שלךוהאתר יראה לך את הביוסים, הדרייברים והתוכנות השונותאחי אבל הוא לא מביא לי התקנת ביוס של נקסט נקסט
פורסם 2006 במרץ 119 שנים תוריד את התוכנה Asus Updateתתקין אותהתפעיל אותהתטען את הקובץ ROM שהורדת גם כן מהאתר של Asusותעשה Next next next
פורסם 2006 במרץ 119 שנים מחבר תוריד את התוכנה Asus Updateתתקין אותהתפעיל אותהתטען את הקובץ ROM שהורדת גם כן מהאתר של Asusותעשה Next next nextאחי זאת הבעיה אני לא יודע מאיפה להוריד אותה אתה יכול בבקשה לתת לי קישור
פורסם 2006 במרץ 119 שנים היא צריכה להופיע בדיסק לוח האם שקיבלתהזה גם הייה טוב אני חושב: http://www.opendrivers.com/driver/212450/asus-update-v5.25.01-installation-program-windows-9x-me-nt4-2000-xp-free-download.html
פורסם 2006 במרץ 119 שנים http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-usתכניס כאן את הדגם של הלוח אם שלך ותמצא
פורסם 2006 במרץ 119 שנים עדיין לא אמרת למה אתה מעדכן?יש משהו שהביוס שלך לא מספק לך במיגת הצורך? יש בעיות?
פורסם 2006 במרץ 219 שנים מחבר עדיין לא אמרת למה אתה מעדכן?יש משהו שהביוס שלך לא מספק לך במיגת הצורך? יש בעיות?כן אחי אין שם אפשרות לסיבוב מהיר יותר של המאורר של המעבד וישינוי מתחים למשל לדוד שלי יש את האפשריות האלה ויש לו לוח p4s800d ולי יש p4u800-x(אתמול עידכנתי את הגירסא האחרונה של הביוס ללוח הזה ולא השתנה שום דבר הביוס נראה בול אותו דבר)מה עושים??
פורסם 2006 במרץ 219 שנים מחבר אז פשוט לא קיימות האופציות הנ"ל בלוחבטוח יש דרך לבדוק באיזה אתר איזה לוחות תומכים מה??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.