פורסם 2006 במרץ 419 שנים תמיד אפשר לשלוח את זה לאחד מאתרי החדשות, גם ככה אין להם על מה לכתוב. הם יעשו על זה כתבה, יכבסו את זה טובטוב ויצלבו את הערסים המפגרים האלו כמו שרק הרומאים יכולים ואז פשוט כל מי שמכיר אותם ופעם אולי אפילו חשב שזה מגניב, יתרחק מהם והם יהיו מנודים. יאללה, איפה האימייל האדום של YNET?
פורסם 2006 במרץ 419 שנים לא נראה לי שהם יעשו עם זה משהו. YNET זה לא עיתון מספיק צהוב. לכו ל-נענע או וואלה. אפילו אני לא קוראת את הזבל הזה בד"כ.
פורסם 2006 במרץ 419 שנים הם לא יפרסמו את זה בכלל!!אין להם פרטים חוץ מהתמונות!!ואם הוא היה מת אז הם לא עשו שום דבר רע מהחינה חוקית!!
פורסם 2006 במרץ 419 שנים המשטרה :lol: לאבא שלי רץ אחריו ערבי שרצה לתת לו מכות סתם, אז אבא שלי עצר ניידת ועשה לה סימן שיבואו לעזור, ומה הם עושים.....ממשיכים לסוע ולא לעשות כלום.
פורסם 2006 במרץ 419 שנים כלום, אבא שלי תפס אותו בידיים מאחור וזרק אותו באיזה שהוא מקום.הוא הייה שיכור הערבוש.
פורסם 2006 במרץ 419 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעו אותי מצחוק איזה ע-נ-ק :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:
פורסם 2006 במרץ 419 שנים מחבר יש אולי איזה אנונימוס ישראלי או משהו יש להם אתר הם כבר בטוח יצליחו להביא את זה לתודעה של הציבור..מישהו מכיר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.