עבור לתוכן

זה מה שקורה שאתה חוליגן ערס עם חשבון בנענע ובואש מסכן

Featured Replies

פורסם

אני אישית אין לי כמעט ורגש לחיות ולדעתי זה מצחיק מאד !!! בואנה זה קורע הדבר הזה :smile1:

לרגישים מבינכם לא ממש נראה לי שהם דרסו אותו כי הגופה מנופחת אבל בכל אופן אני לא מבין מה הבעיה שלכם אז עשו קצת צחוק מהגופה של החיה הזאת אז מה ? יש לזה היבט גם טוב תחשבו על זה - אם הם לא היו מצלמים את זה החיה לא הייתה עדיין קיימת ( במובן שמישהו אחר מודע לקיומו אחרי מותו )

אבל אם במקרה הם דרסו אותו אז זה משהו אחר לגמרי !

• תגובות 111
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גועל נפש של אנשים!!!

הם עוד שמחים להצתלם ליד בואש מת!!

לכו תקברו אותו יבני ....

לזה שמעליי זה לא קשור לרגע לחיות לא יודע איך להסביר לך את זה פשוט לא עושים דבר כזה!!

פורסם

הדיון הזה מיצה את עצמו?

פורסם

מסכן הבואש הזה. וזה אולי שיעשע אותם להצטלם אבל זה ממש תת-רמה לפי דעתי וחבל שהם לא יודעים איך לעשות חיים במקום להתעלל בגוויה.

פורסם

איזה מגעילים הם :puke:

ועם זה היה איזה אזרח תמים שעבר במעבר חצייה, אני לא רוצה לחשוב מה הם יעשו לו !!

פורסם

מסכן הבואש הזה. וזה אולי שיעשע אותם להצטלם אבל זה ממש תת-רמה לפי דעתי וחבל שהם לא יודעים איך לעשות חיים במקום להתעלל בגוויה.

אני לא הייתי רוצה שהם יעשו (עוד) חיים, אני בעד סרוס כימי.

פורסם

הערסים הורסים את החברה בישראל, צריך להשמיד אותם (אני אומר את זה ברצינות, בעוד 20 שנה המצב פה יראה כמו מדינת עולם שלישי, ואף יותר גרוע)

פורסם

הערסים הורסים את החברה בישראל, צריך להשמיד אותם (אני אומר את זה ברצינות, בעוד 20 שנה המצב פה יראה כמו מדינת עולם שלישי, ואף יותר גרוע)

:xyxthumbs:

פורסם

חחחחח אני מכיר את אלה חחחחחחחח הם מאשדוד או משהו כזה לא זוכר חחחחחחח

פורסם

דווקא היו כמה תמונות שאהבתי לראות ( ליתר דיוק- מאוד אהבתי ), הן היו התמונות בהן רואים את הארסים מעשנים מהסיגריה שהם שמו

לבואש או מה שזה לא יהיה או היה בפה ( מקווה שהם נדבקו במחלה סופנית ).

אבל האמת היא שהתמונות האלו לא חידשו לי כלום, לא הייתי צריך לראות אותן בשביל להבין עד כמה הארסים שונים מאיתנו- בני האדם.

אבל תמיד תהיה אצלי מחשבה בראש שתעודד אותי והיא... אני חושב על איך שמרביצים להם בבית ( לפחות לרובם ) ועד כמה העתיד שלהם שואף לעבודה בזבל,

ובכלל מה שיעבור עליהם בגיהנום ( ותאמינו לי, הם יגיעו לשם ).

פורסם

http://planet.nana.co.il/boesh/index.htm

לפי דעתי הם מניאקים.. גם אם הוא היה דרוס כבר וגם אם הם עשו לו את זה..

מי שיודע מי אלה שישלח הודעה לאימייל:

akamai@walla.co.il

הוא מחפש את אלה שעשו את זה..

אחד הבחורים מאוד דומה לבחור שהשתתף בנולד לרקוד...

פורסם

מצטרף לקריאה ,

אזרח מודאג

פורסם

דווקא היו כמה תמונות שאהבתי לראות ( ליתר דיוק- מאוד אהבתי ), הן היו התמונות בהן רואים את הארסים מעשנים מהסיגריה שהם שמו

לבואש או מה שזה לא יהיה או היה בפה ( מקווה שהם נדבקו במחלה סופנית ).

אבל האמת היא שהתמונות האלו לא חידשו לי כלום, לא הייתי צריך לראות אותן בשביל להבין עד כמה הארסים שונים מאיתנו- בני האדם.

אבל תמיד תהיה אצלי מחשבה בראש שתעודד אותי והיא... אני חושב על איך שמרביצים להם בבית ( לפחות לרובם ) ועד כמה העתיד שלהם שואף לעבודה בזבל,

ובכלל מה שיעבור עליהם בגיהנום ( ותאמינו לי, הם יגיעו לשם ).

ערסים רושמים עם ע.

פורסם

ערס זה בא מערבית לכן אפשר לרשום ארס או ערס

פורסם

ערס זה בא מערבית לכן אפשר לרשום ארס או ערס

אבל רושמים עם ע' כי מבטאים בע'...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים