פורסם 2006 במרץ 119 שנים איזה "ערסWHAT" צריך בפירוש ללכת לרשויות החוק עם התמונות הללו אני נגעל מאנשים כאלו <שיחטפו איזה וירוס מהגויה של הגירית האומללה הזאת> זהו לא פעם ראשונה מיום שבת שמתפרסם בפורום שלנו מקרה של התעללות בחיות < מה היתם עושים לחולרות הללו? במקרה אני פתחתי אותו גם >
פורסם 2006 במרץ 219 שנים גם אני נגד התעללות בחיות וזה לא נחמד להתעלל בהן, אבל אם החיה מתה אז אי אפשר לקרוא לזה התעללות בחיות
פורסם 2006 במרץ 219 שנים לפי התמונה עם המשולש, זה נראה כאילו הם פגעו בו, ועצרו כדי לצלם.throw their bodies into the Kishon!
פורסם 2006 במרץ 219 שנים אני לא בא להעיד לטובתם של הערסים, אני אפילו שונא אותם עד מאוד, אבל מי לעזאזל אמר לכם שהם רצחו/דרסו/הרגו בטעות או בקיצור גרמו למותו של החיה הזאת? אולי החיה הזאת מתה כתוצאה מגורם אחר והם באו (לא שאני אומר שזה בסדר, כי זה ממש לא) ועשו בוק עם סיגיריות ועם עצמם. :
פורסם 2006 במרץ 219 שנים לי ניראה שהיא מתה הרבה לפני.היא כבר קצת נפוחה :-Xיכול להיות שהם מצא אותה בצד הכביש והחליטו ל"השתעשע קצת"
פורסם 2006 במרץ 219 שנים גם אני נגד התעללות בחיות וזה לא נחמד להתעלל בהן, אבל אם החיה מתה אז אי אפשר לקרוא לזה התעללות בחיות התעללות בגופה של חיה, שמח? כך או כך זה פשע.
פורסם 2006 במרץ 219 שנים זה לא בואש, זאת גירית, חיה שדיי נדיר לראות בחיק ארצינו. בואשים, למי שלא יודע, מהסוג המוכר לכם מסרטים מצויירים, חיים בצפון אמריקה, בעוד שגיריות הן חיה אירופאית בהחלט ופריטים מועטים הגיעו גם לחיק ארצינו. אני מנחשת שהתמונה צולמה היכנשהו בצפון, באיזור העמקים אוליי.
פורסם 2006 במרץ 219 שנים זה לא בואש, זאת גירית, חיה שדיי נדיר לראות בחיק ארצינו. בואשים, למי שלא יודע, מהסוג המוכר לכם מסרטים מצויירים, חיים בצפון אמריקה, בעוד שגיריות הן חיה אירופאית בהחלט ופריטים מועטים הגיעו גם לחיק ארצינו. אני מנחשת שהתמונה צולמה היכנשהו בצפון, באיזור העמקים אוליי.במקרה הזה לא נירא לי שזה משנה אם זה כלב, בואש או חתול....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.