פורסם 2006 במרץ 419 שנים מחבר אוקיי חדשות טובות!!לקחתי את כל השירים במחשב שלי,וזה היה בסביבות ה600 רק בתיקיה אחת,לא כולל האלבומים המלאים שאין לי ממש מה לעשות איתם,קיצר אתמול בערב הרשימה הייתי 134,היום בבוקר לקחתי הכל וסיננתי והרשימה גדלה לסביבות 210.אז היה עידכון ענק תודות לכם,ולאח שלי שקנה בצורה מופרעת כל דבר שקשור למטאל.תודה רבה,ותמשיכו להקשיב :]
פורסם 2006 במרץ 419 שנים מחבר סורי על הבאמפים שיוצא לי לעשות,הרדיו חזר,שכחתי להדליק אותו לפני שיצאתי היום.
פורסם 2006 במרץ 419 שנים מחבר אני שמח לשמוע טיון אין אוורי דיי אני פתוח כמעט תמיד מ2 עד לפחות 11 זה בדרך כלל 12 וחצי אחת. אם יהיה ביקוש הוא ישאר גם בלילה,אבל ביינתיים אני דיי בודד שמה,זה רוב הזמן מאזין אחד,היום הגעתם לשיא חדש של 6 :]. תעזרו לי להפיץ את זה לכל מי שאתם חושבים שיאהב את זה,אני אודה לכם מאוד,הרדיו יגדל ואיתו המבחר של השירים.
פורסם 2006 במרץ 419 שנים מותר בקשות אישיות ? ACDC - Thunder Struck Metallica and The San Francisco Symphony - Master Of Puppets Metallica with the San Francisco Symphony Orchestra - Enter Sandman
פורסם 2006 במרץ 419 שנים מחבר מותר בקשות אישיות ? ACDC - Thunder Struck Metallica and The San Francisco Symphony - Master Of Puppets Metallica with the San Francisco Symphony Orchestra - Enter Sandman אני אוסיף את המודגש בערב אייסידיסי,אני אוריד נראה אם זה יתאים,למרות שאם זיכרוני אינו מתאני זה קצת אהמ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.