פורסם 2006 במרץ 219 שנים מחבר פרוקסיים יפנים,יכניסו אותך לכל מקום ואף אחד לא ידע שהיית שם.אנחנו לא מדברים פה על פריצות והגנות הדיון הזה הוא על חוק ומוסר ולא דיון של איך ליסתתר מהחוק
פורסם 2006 במרץ 219 שנים אני יודע,אבל אף פעם לא יגלו אותך מאחורי פרוקסי של ארץ אחרת...ארצות אחרות לא חייבות שום דבר למדינת ישראל.חוץ מזה שזה דיי מטומטם לעשות כזה דבר,החוקרים של המשטרה יהיו יותר עסוקים בלשבת על פורומים באינטרנט מאשר על חיקירות אמתיות...אין לנו מספיק כוח אדם במשטרה כדי לאכוף את זה...כמו שהמשטרה לא מצליחה לאכוף את הורדת התוכנות הלא חוקית...
פורסם 2006 במרץ 219 שנים מחבר בישראל יש חילוקי דעות בעינין ההורדות ביגלל חוק מיסים על קלטותואיזה משהו על מישתמש פרטי נגד עיסקיבדיבה אין וזה לא משנה מה שמעצבן אותי זה שעל כל פליטת פה קטנה יכולים לזמן אותך למישפט כניראה שכחו את חופש הביטויואני יודע שדיבה זה רע מאוד אבל צריך להבדיל בין גולש פשוט שפלט שטויות וקיבל אזרה או באן מהמנהלים של האתרלאומת איש חשוב שכתב דברים באופן מחושב כדי ליפגוע באדם אחר
פורסם 2006 במרץ 219 שנים בישראל יש חילוקי דעות בעינין ההורדות ביגלל חוק מיסים על קלטותואיזה משהו על מישתמש פרטי נגד עיסקיבדיבה אין וזה לא משנה מה שמעצבן אותי זה שעל כל פליטת פה קטנה יכולים לזמן אותך למישפט כניראה שכחו את חופש הביטויואני יודע שדיבה זה רע מאוד אבל צריך להבדיל בין גולש פשוט שפלט שטויות וקיבל אזרה או באן מהמנהלים של האתרלאומת איש חשוב שכתב דברים באופן מחושב כדי ליפגוע באדם אחרהמצב שנוצר במצב שאתה מתאר זה שכל אחד יכול לפגוע בשם הטוב של כל אחד (אני למשל התרוצצתי הרבה בשביל לשמור על הם הטוב שלי) ומישהו יוכל לבוא ולהשמיץ אותי כמה שהוא ירצה על גבי האינטרנט For Everyone to See, ולהגיד אח"כ שהוא פלט שטויות?זה מטומטם לעשות הפרדה בין דיבה לבין חופש ביטוי על סמך מה שבנאדם אומר שהוא התכוון רטרואקטיביתאגב, זכויות הפרט (ובכללן גם חופש הביטוי) ניתנות עד שאתה פוגע בזכות של מישהו אחר
פורסם 2006 במרץ 219 שנים מחבר המצב שנוצר במצב שאתה מתאר זה שכל אחד יכול לפגוע בשם הטוב של כל אחד (אני למשל התרוצצתי הרבה בשביל לשמור על הם הטוב שלי) ומישהו יוכל לבוא ולהשמיץ אותי כמה שהוא ירצה על גבי האינטרנט For Everyone to See, ולהגיד אח"כ שהוא פלט שטויות?זה מטומטם לעשות הפרדה בין דיבה לבין חופש ביטוי על סמך מה שבנאדם אומר שהוא התכוון רטרואקטיביתאגב, זכויות הפרט (ובכללן גם חופש הביטוי) ניתנות עד שאתה פוגע בזכות של מישהו אחרשמה אני מבין את מה שאתה אומר טוב מאוד אבל אתה לא יכול לישמור על דמוקרטיה ולעצור את כל האזרחים ביגלל רכילות או הומור שחורואני יתן לך דוגמה-היה תמיקרה של שי ודרור בנוגע לפיטמה מסוימת ושתבעו אותם זה היה מובן ומוצדקאבל בו נגיד ש2 אנשים מדברים ברחוב ואומרים דברים כמו א שרמוטה וב זונה ולג יש חזה מכוער אני לא חושב שצריך ליתבוע אותם חוץ מיבמיקרה שהם בכוונה מפיצים שמועות במטרה ליפגוע בקשר לפורומים מיבחינתי צריך ליבדוק תעקיפה ומערכת חוקים של הפורום שהפיץ דיבה ובמיקרה שהפורום פרוץ יותר מידי להפצת דיבה ליסגור אותו או לתת זמן קצוב לתקן אותואני מעריך שהאתר הזה מחק הרבה הודעות והעניש הרבה גולשים שעברו על חוקי הפורוםוכך צריך להיות תחשוב על זה שהרבה ילדים קטנים יכולים לחטוף תביעה ביגלל המיקרה הזהאני לא יודע מה אתה חושב אבל אני חושב שילד בן 8 לא כל כך מבין מה זות דיבה
פורסם 2006 במרץ 319 שנים אתה לא יכול לפי דעתי לתבוע ילד בן 8, מבחינה חוקיתולמה שלא תוכל לשמור על דמוקרטיה?לי יש את הזכות לשם טוב כל עוד לא עשיתי שום דבר שהוא נוגד את זה
פורסם 2006 במרץ 319 שנים מחבר כי שאתה מחמיר יותר מידי בענישה ומעניש 99% מהאזרחים על כל דבר קטן זה לא דמוקרטיה לדעתיואני חוזר אני מסכים שבחלק מהמיקרים זה מוצדק אבל לא ברוב המיקריםתחשוב על זה שכל פעם שתגיד בפורום כל חברי הכנסת מושחטים תקבל 120 תביעותופה ההבדל לדעתי בין מנחים כתבים בעיתון טלויזיה אתר וכו שהדיוח שלהם זוכה לסוג של חשיבות מאוד גדולהוהתפוצה של הדיוח בדרך כלל יותר גדולה לאומת גולש פרטי בפורום מסוים שפלט שטויותבו נגיד שאתה בדף בית של האתר תיכתוב שכל המעבדים של AMD נישרפים תוך שנהבמצב כזה אני מצפה שתחטוף תביעת דיבה רצינית ובו נגיד שאני יכתוב דבר כזה בפורום -אז קודם כל אני מצפה מאתר רציני לימחוק תהודעה הזות ולתת לי באןוחוץ מיזה אני לא חושב שצריך ליתבוע אותי על דיבה כי החשיבות שלי במיקרה כזה קטנה מאוד לדעתיואתר שנותן בפורומים שלו הפצת דיבה רחבה ושלא מוחק הודעות פוגעות מבחינתי שיסגרו אותו
פורסם 2006 במרץ 319 שנים כי שאתה מחמיר יותר מידי בענישה ומעניש 99% מהאזרחים על כל דבר קטן זה לא דמוקרטיה לדעתיואני חוזר אני מסכים שבחלק מהמיקרים זה מוצדק אבל לא ברוב המיקריםתחשוב על זה שכל פעם שתגיד בפורום כל חברי הכנסת מושחטים תקבל 120 תביעותזה לא משנה אם מדובר על 1%, 5% או 80% מהאזרחיםעברת על החוק תשלם על זהפגעת במישהו תשלם על זהבשלב הבא תגיד שחלק מהאנסים צריכים להשתחרר כי הם לא התכוונו לזהופה ההבדל לדעתי בין מנחים כתבים בעיתון טלויזיה אתר וכו שהדיוח שלהם זוכה לסוג של חשיבות מאוד גדולהוהתפוצה של הדיוח בדרך כלל יותר גדולה לאומת גולש פרטי בפורום מסוים שפלט שטויותבו נגיד שאתה בדף בית של האתר תיכתוב שכל המעבדים של AMD נישרפים תוך שנהבמצב כזה אני מצפה שתחטוף תביעת דיבה רצינית החשיבות שהקורא נותן לדיווח כזה או אחר בגלל שהכתב הוא X ולא Y לא קשור לפהובו נגיד שאני יכתוב דבר כזה בפורום -אז קודם כל אני מצפה מאתר רציני לימחוק תהודעה הזות ולתת לי באןוחוץ מיזה אני לא חושב שצריך ליתבוע אותי על דיבה כי החשיבות שלי במיקרה כזה קטנה מאוד לדעתיואתר שנותן בפורומים שלו הפצת דיבה רחבה ושלא מוחק הודעות פוגעות מבחינתי שיסגרו אותופה הטעות שלך, זאת עדיין הוצאת דיבה גם אם אתה כתבת את זה, וגם אם אבי כהן (סתם בגלל שזה השם הכי נפוץ בארץ) כתב את זה בדף הראשון של YNet
פורסם 2006 במרץ 319 שנים מחבר אני לא חושב ש90% מהארץ אנסים אני לפחות לא אנס או גנב או רוצח וכו וכואני כן ריכלתי ליפעמים(לא כמו בחורות אבל פה ושם) אולי תיתפור תפה של כל מי שריכל בארץ ותישבור לא את הידים ככה אתה תישמור שלא יהיה דיבה בארץ
פורסם 2006 במרץ 319 שנים אבל אז אתה גם מונע מאנשים לדברצריך למצוא את דרך הזהב בין לסתום פיות לבין שמירה שלא תהיה הוצאת דיבה ולשון הרעוהרעיון הוא כלליאם אתה חושב שלא צריך לאכוף את החוקים ב-100% זה יכול להתפשט גם לעבירות פליליותאחרי זה יגידו "אם את השחיתות לא אוכפים כל הזמן, ואת הוצאת לשון הרע? אז למה שלא יעשו אותו דבר לגנבים?"
פורסם 2006 במרץ 319 שנים מחבר אני לא אומר שאסור לאכוף אני רק אומר שצריך לישתמש בשיקול דעת אני לא רואה תביעות על "גנבת" ממתקים וחטיפים בסופר וזה מקביל לפי דעתי לרכילות קטנהבו נגיד שמישהו יקח שק ויתחיל לישפוך לתוכו ממתקים מהדוכן הזה ויצא בלי לשלם זה מקביל לפי דעתילאחד שמפיץ בכוונה שקרים על אדם אחר ואותו בטח צריך להעניש
פורסם 2006 במרץ 319 שנים אם כבר אנלוגיה אז גניבת ממתק מחנות מקבילה לרכילות ב-4 עינייםכלומר שיחה עם מישהו אחד מולך
פורסם 2006 במרץ 319 שנים בגלל זה בדיוק אמרתי שגניבת ממתק היא יותר קרובה למקבילה לרכילות מול בנאדם אחד ב-4 עיניים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.