עבור לתוכן

עזרה בקניית אוזניות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני רוצה לקנות אוזניות חדשות לiaudio x5 שלי , היו לי כמה זוגות אוזניות עד עכשיו וכולן התפוצצו עכשיו אני רוצה לקנות אוזניות חדשות שיחזיקו קצת יותר מעמד מהאוזניות הסטנדרטיות התקציב לא בשמיים, אפשר להזמין גם מחו"ל עד 200 ש"ח.

חשבתי בינתיים על הsony ex81lp מחו"ל

על akg k24p מהארץ

אממ אולי cx300 אבל בינתיים המחיר שלהם בחו"ל יקר

תודה רבה לכל העוזרים אם יש עוד דגמים להציע אז בבקשה

פורסם

יש לך עדין את האוזניות של ה iaudio ? אם כן אל תעז ליזרוק אותם הם שוות את האוזניות ב 200 אולי קצת אבל קצת פחות והם מאד טובות אל תפסיק להישתמש בהם אלה עם כן אתה קונה אוזניות ב 500 לפחות

פורסם

אני מוכר את הספורטה פרו שלי. הם אוזניות מעולות. ראה בטרייד זון

פורסם
  • מחבר

אממ הבאתי אותם לאחי לא ידעתי שהן באמת שוות הרבה.. אני יכול לבקש אותן ממנו בחזרה אבל אני בכל זאת חושב שכדאי לקנות אוזניות אחרות.

אני יכול להשתמש בהן בינתיים אבל חוץ מאלה אין לי אוזניות אחרות ויש לי מישהו שיכול להביא לי אוזניות מארה"ב הוא טס ב8 החודש ורציתי לדעת רק אם משתלם להביא לו כסף כדי שיביא לי משם אוזניות כי ראיתי את הakg והן נראות לא רעות בכלל השאלה היא מה המחיר שלהן עכשיו ואם הן טובות כמו שהן נראות

אני לא כ"כ אוהב את הצורה של הספורטה פרו, אני יודע שהן טובות אבל לא כ"כ אוהב וגם אני מעדיף לקנות חדשות ((:

פורסם

מה?! האוזניות של האייאודיו זבל,חרא,אולי הזבל הג'נרי הגרוע ביותר.

akg K24P הם טובות מאוד למרות שהם קצת "בומיות"

הסוני נותנות הרבה באס וטרבל ומעט מאוד מיד

את הסננהייזר עוד לא שמעתי...

הטריפורט בכלל לא טובות,והקשת שלהם נשברת תוך מקס' יומיים שימוש.

ואיך אתה מכניס את הMX500 מול הEX81 הCX300 והK24P?! זה הבדלי מחירים גדולים והבדלי סאונד ענקיים!

פורסם

ראיתי את הakg והן נראות לא רעות בכלל השאלה היא מה המחיר שלהן עכשיו ואם הן טובות כמו שהן נראות

זה קטע חדש? ראיתי כבר לפחות 4-5 דיונים של אנשים שרוצים לקנות אוזניות ומציינים כגורם מכריע את המראה.. מראה זו לא פונקצייה בקניית אוזניות! כנ"ל לנתונים טכניים יבשים.. הכי טוב זה לשמוע בעצמך את האוזניות, ואם אין אפשרות לפחות חפש כמה שיותר ביקורות וקבל המלצות מאנשים שבאו במגע עם האוזניות הללו.

ברור שמראה יכול להיות שיקול בהכרעה הסופית, אם למשל יש שתי אוזניות באותה רמה אבל אחת מהן נראת יותר טוב, אבל להסיק לגבי איכות בגלל המראה זו שטות..

פורסם
  • מחבר

לפי דעתי הmx500 לא טובות ומתפוצצות מהר :-X

והbose כבר מזמן ידוע שהן גרועות

פורסם
  • מחבר

לא כ"כ משנה לי המראה, רק שיהיו טובות ובמחיר טוב

שמעתי שמישהו פה קנה את הakg ב180

אהלן

היום הייתי בתל אביב ורציתי לקנות את הPX100 אבל לא היה במלאי וממש התבאסתי אז נכנסתי לכלי זמר לראות אם להם יש את הPX100 ולא היה...

אבל היו שם אוזניות שדי משכו לי את העין אז המוכר שאל אם אני רוצה לשמוע והן היו ממש איכותיות וגם עלו רק 180 (הPX100 עולה 350~)

http://www.akg.com/products//powerslave,id,825,pid,825,mynodeid,214,_language,EN.html

אז מה דעתכם על הAKG K24P ועל המחיר (180)?

תודה

והתקשרתי לחנות בירושלים ואמרו לי 250 \=

ב250 זה קצת יקר לא?

פורסם

אני ידוע שאמרתי לך כבר בת'רד הזה, אך אני ממלית לשקול את קניית האוזניות שהצעתי לך בתחילת הת'רד.

אתה מוזמן לדבר איתי באייסי על זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים