פורסם 2006 במרץ 219 שנים הWINAMP שלי לא מראה עכשיו שמות שירים.איזה שיר מנוגן עכשיו?(13:30).תגיד,יש לך בלדות ו"אפוסי" מטאל?יעני שירים בסגנון ICED EARTH-A QUESTION FOR HEAVENMETLLICA-UNFORGIVEN וכו'...(אני יודע שזה סגנונות בלדה שונים,אבל לא אכפת לי).
פורסם 2006 במרץ 219 שנים מחבר אין לי מושגלא שמתי לב זה על רנדום....תתאר לי תשיר אני אגיד לך איזה זה היה
פורסם 2006 במרץ 219 שנים בעיקרון הוא היה מורכב מחלק של קצת צרחה עצבנית וקול שירה.אםם,אני יודע שאני מתאר את זה נורא גרוע.עשיתי עכשיו חיפוש בגוגל עם פרגמנט קטן מהשיר שזכרתי("ILL TAKE EVERYTHING FROM YOU") ויצא לי שזה AFI-LOST SOULS,זה זה?
פורסם 2006 במרץ 219 שנים מחבר יש מצב שזה מהחדשים שאני לא מכיר עדיין טוב.סורי לא מצלצל לי,תמשיך להקשיב זה יחזור מתי שהוא.
פורסם 2006 במרץ 219 שנים רגע אז אתה תשים בלדות כמו שביקשתי?אני שואל כי אני הולך עכשיו לקום מהמחשב ולעשות משהו שאני צריך מוזיקה בשבילו,אז אני לא יודע אם להשאיר את הווינאמפ על הרדיו שלך או להדליק רשימה משלי.
פורסם 2006 במרץ 219 שנים מחבר אין לי יותר מידי בלאדות של מטאל,תביא לי דוגמא למה אתה מתכוון אני אראה אולי זה יתווסף אם זה יתאים...
פורסם 2006 במרץ 219 שנים מחבר סורי על הדאבלרק רוצה להודיע לכם שממחר האיכות תעלהיהיה לי יותר אפלוד[התקשרתי לברר אפילו יותר זול במסגרת מבצע כל שהוא]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.