עבור לתוכן

המלצות על מאווררי מארז + קירור לכרטיס מסך + זיהוי מארז :)) 9:

Featured Replies

פורסם

אתם רק שוכחים דבר אחד(וליאור אמר את זה) ואני חוזר שוב:כל המאוררים צריכים להיות מאותו הסוג ששקט!כי אין טעם לקחת מאוררי מארז שקטים (17DB ביחס של 35-50 AF)ושהספק יהיה עם מאוררים של 25DB..חחחח או שמאורר ה-SINK של המעבד יהיה רועש.

אז למה להציע מאוררים "שקטים" למארז וטלא להתייחס לשאר האיורור?? :nixweiss:

וחוצמזה מארזים שקטים הם מארזי HTPC,אז או שיש להם קירור פסיבי לספק כוח,ומאוררים יחודיים למארז.דווקא ל-TT יש מארזי HTPC טובים מאוד שהמאוררים שלהם יעודיים רק לשם.

האמת?אם המארז לא בסלון וזה בחדר רגיל,לא רואה טעם להשקיע בשקט של המארז.אני חושב שיהיה מאוד קשה להבחין בין 25DB לבין 19 או 21 DB.גם מאוד תלוי מה מהירות המאוררים,ובמצב SMARTFAN כשהטפ' עולה המהירות עולה>רעש עולה.בה"כ נראה לי שהמאוררים של החברות הממותגות עושות את העבודה,ובכל מקרה צריך גם לשמן ולתחזק את המאוררים.

דעתי בכל אופן-אשמח לתגובות בנושא.

פורסם
  • מחבר

לדעתי ולפי מה שקראתי בפורומים אחרים הכי

ממולצים זה ה-NEXUS לגרסת 120 ממ או ה-PANAFLO

בגרסת 80 או 92 מ"מ.

תעשה להם מוד ל-7V ואז תשמור על דחיפת אוויר טובה יחד עם שקט

חרישי...

אז קודם כל המאווררים שציינת הם טובים, אבל עם עוצמת רעש מאוד גבוהה.. ואני מחפש שקטים יותר.

לא הבנתי מה התכוונת בקשר למוד. מה זה בדיוק ? ניתן להפוך את המאווררים ליותר יעילים? כלומר יותר שקטים ועם דחיפת אויר חזקה יותר? לזה אתה מתכוון? אם לא אז למה התכוונת? ואיך עושים את זה?? :o

אתם רק שוכחים דבר אחד(וליאור אמר את זה) ואני חוזר שוב:כל המאוררים צריכים להיות מאותו הסוג ששקט!כי אין טעם לקחת מאוררי מארז שקטים (17DB ביחס של 35-50 AF)ושהספק יהיה עם מאוררים של 25DB..חחחח או שמאורר ה-SINK של המעבד יהיה רועש.

אז למה להציע מאוררים "שקטים" למארז וטלא להתייחס לשאר האיורור?? :nixweiss:

וחוצמזה מארזים שקטים הם מארזי HTPC,אז או שיש להם קירור פסיבי לספק כוח,ומאוררים יחודיים למארז.דווקא ל-TT יש מארזי HTPC טובים מאוד שהמאוררים שלהם יעודיים רק לשם.

האמת?אם המארז לא בסלון וזה בחדר רגיל,לא רואה טעם להשקיע בשקט של המארז.אני חושב שיהיה מאוד קשה להבחין בין 25DB לבין 19 או 21 DB.גם מאוד תלוי מה מהירות המאוררים,ובמצב SMARTFAN כשהטפ' עולה המהירות עולה>רעש עולה.בה"כ נראה לי שהמאוררים של החברות הממותגות עושות את העבודה,ובכל מקרה צריך גם לשמן ולתחזק את המאוררים.

דעתי בכל אופן-אשמח לתגובות בנושא.

אתה לא הבנת אותי.. אני לא מתכוון להפוך את המארז לחרישי לגמרי כמו HTPC. פשוט אם כבר יש לי מאווררים ג'נריים, חשבתי להחליף אותם לשקטים יותר, הכוונה לא להפוך את המחשב לממש שקט, פשוט טיפה להוריד את עוצמת הרעש שלו בעיקר בשביל הלילה אם אני אשאיר אותו פתוח להורדות וכו'.

פורסם

לגבי מה שרשמת:

ה"מוד" שדיברתי אליו זהו תהליך שבסופו

אתה גורם למאוורר לעבוד על 7V או 5 V ע"י

שינוי החוטים במולקס(יש מדריך בפורום ) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=85993.0

וע"י כך הוא מסתובב לאט יותר ועושה פחות רעש.

לגבי ה-NEXUS הוא נחשב אחד השקטים ביותר בגרסת

ה-120 מ"מ (אפילו ללא V מוד )כנ"ל לגבי ה-PANAFLO,שניהם ב-7V

יתנו איזון בין דחיפת אוויר טובה לבין רעש נמוך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים