פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים Intel Mac Mini הוצגו שני דגמים של מיני החדש. הדגם החלש: מעבד: Intel Core Solo 1.5GHz זיכרון: 512MB DDR667 (ניתן להרחבה עד 2GB) כ.מסך: Intel GMA950 64MB (משתמש בRAM) כ.קשיח: 60GB SATA (ניתן להרחבה עד 120GB) תקשורת: 1Gbit Eth. + WiFi + Bluetooth 2.0 כ.אופטי: קומבו, צורב CD - קורא DVD יציאות: 4 יציאות USB, יציאה FW, חיבור DVI, חRJ45, יציאת אודיו (תמיכה ב5.1 עם חיבור אופטי), כניסת אודיו (שהיא גם אופטית). אביזרים נוספים: שלט רחוק לFrontRow מחיר: 599$ בארה"ב הדגם החזק: מעבד: Intel Core Duo 1.66GHz זיכרון: 512MB DDR667 (ניתן להרחבה עד 2GB) כ.מסך: Intel GMA950 64MB (משתמש בRAM) כ.קשיח: 80GB SATA (ניתן להרחבה עד 120GB) תקשורת: 1Gbit Eth. + WiFi + Bluetooth 2.0 כ.אופטי: צורב DVD יציאות: 4 יציאות USB, יציאה FW, חיבור DVI, חRJ45, יציאת אודיו (תמיכה ב5.1 עם חיבור אופטי), כניסת אודיו (שהיא גם אופטית). אביזרים נוספים: שלט רחוק לFrontRow מחיר: 799$ בארה"ב שניהם מגיעים ללא מקלדת, עכבר, מסך. איך שאפל קוראת לזה BYODKM - Bring Your Own Display, Keyboard, Mouse גודל ומראה המארז נשארו זהים למיני הקודם. http://www.apple.com/macmini דבר נוסף שהוצג, מערכת הגברה לiPod הiPod Hi-Fi ונרתיקי עור חדשים. iBookים מבוססי אינטל יוצגו מאוחר יותר, כמו כן הiPod וידאו הבא.
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים סעמקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק קניתי מחשב רגיל כי לא ידעתי מתי אלו ייצאו!!!!! אני טיפששששששש כל כך אעעעעע
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים אתה מבין בכלל מה ההבדל בין מק לפיסי?ברור שאני מביןבהתחלה רציתי מק כי לא עניין אותי משחקים אלא נוחותאבל בגלל המחירים הגבוהים של המחשבים הנורמלי של אפל לא קניתיהמק מיני הקודם דיפקד די גרוע אפילו במערכת הפעלה, ולכן לא קניתי אותו.המק מיני החדש מדהים!!! ולא היה לי סבלנות לחכות אז פשוט קנתי פיסי רגילממש חזק וזהו שגם יספיק למשחקים.חבל,דווקא ממש רציתי מקינטוש סוף סוף :'(
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים יש תכנונים למחשב HTPC?המחשב הזה מאוד קרוב לעניין רק עם 2 חסרונות:1. מעבד יחסית חלש להרצת HDTV ברזולוציה של 1080 או 720.2. כרטיס נמסך גוזל מהRAM... לא יכלו לשים אפילו משהו בסיסי כמו איזה 6200/X300 בסיסי... זה נחמד שיש הסכם עם אינטל והכל אבל באמת...נ.ב.זה לא שייך לפורום מקינטוש?
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים יש תכנונים למחשב HTPC?המחשב הזה מאוד קרוב לעניין רק עם 2 חסרונות:1. מעבד יחסית חלש להרצת HDTV ברזולוציה של 1080 או 720.2. כרטיס נמסך גוזל מהRAM... לא יכלו לשים אפילו משהו בסיסי כמו איזה 6200/X300 בסיסי... זה נחמד שיש הסכם עם אינטל והכל אבל באמת...נ.ב.זה לא שייך לפורום מקינטוש?כן אפל קצת(מאוד) מעצבנים שהם מקמצנים בקטע של הכרטיס מסך..שישימו איזה 6200 לפחות. ולא כרטיס של אינטל עם 64 שגוזל מה-RAMזה ממש מעצבן.אבל בכל אופן בקרוב לא נראה לי שההמיני הזה יהיה אצלי.אם לא הייתי קונה פיסי רגיל,ההזמנה של המיני כבר הייתה יוצאת לדרך עכשיו.
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים מחבר ממש חזק וזהו שגם יספיק למשחקים.אולי המיני החדש מגיע עם מעבדים חזקים יחסית, אבל עם GMA950 לא תלך רחוק... אולי הוא יותר ממספיק לדברים בסיסיים, אך ממש לא למשחקים (אותו מצב כמו ה9200 במיני הקודם)
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים המיני לא מיועד למשחקים, היעוד העיקרי שלו הוא כמחשב "מדיה-סנטר" לסלון. ושלוש, זוכר שאמרתי לך לחכות!!!
פורסם 2006 במרץ 119 שנים שאני אמות הוא יותר קטן מפד לעכבר... אפשר להשיג את זה בארץ? הייתי רוצה אותו לאוטו!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.