עבור לתוכן

מה אתם אומרים על המפרט הבא? תקציה 8000 עם חריגות קלות

Featured Replies

פורסם

המפרט של נוב עדיף, ה939 עומד למות ולכן היום אין שום טעם בקניית ציוד בשבילו.

ולא תרגיש הרבה הבדל ככה שעדיף המפרט של נוב.

פורסם
  • מחבר

זה ניראה לי קצת מוזר

מה שהצעת אמור ליהיות יותר יקר

מה עם ספק ומארז?

בכל אופן בתקציב הזה לא הייתי לוקח sli

הייתי מעדיף מערכת טובה עם כפול ליבה

כרטיס מסך חזק

מסך חזק וציוד היקפי על רמה

כמו במפרט הזה:

דגם מחיר כמות

AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2050 ¤ 1

DFI NF4 ULTRA INFINITY 620 ¤ 1

ADATA DDR 1024MB 400MHZ CL3 550 ¤ 1

WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII 385 ¤ 1

Point Of View Geforce 7800GT 256MB PCI-E 1970 ¤ 1

NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X WHITE 300 ¤ 1

כונן דיסקטים TEAC 60 ¤ 1

COMPUCASE CI-6A19 WHITE 360 ¤ 1

FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm 330 ¤ 1

SAMSUNG 730B 8MS 1830 ¤ 1

Logitech Deluxe Keyboard OEM 55 ¤ 1

Logitech® MX510 Performance Optical Mouse BLUE 200 ¤ 1

רמקולים 400W 40 ¤ 1

סה"כ: ¤ 8750

איך זה ייתכן שזה יצא יחסית יקר למה שד'ר חח הציע? ונראה לי שעדיף שאני ילך על הכפול ליבה של אינטל אם באמת הסוקט 939 הולך למות..ד"ר תענה לי על השאלה ש2 הודעות למעלה :P

פורסם

אם אבא/אמא שלך מורה אפשר לקנות ווינדוס במחירים נמוכים מאוד, בצורה חוקית לחלוטין.

אם לא, אני לא מכיר איגודים אחרים שמקבלים הטבות למערכות הפעלה. וטכנאי לא יקח ממך פחות כסף אבל חנות מחשבים רצינית לרוב לא תקח כסף עבור הרכבה.

פורסם
  • מחבר

אם אבא/אמא שלך מורה אפשר לקנות ווינדוס במחירים נמוכים מאוד, בצורה חוקית לחלוטין.

אם לא, אני לא מכיר איגודים אחרים שמקבלים הטבות למערכות הפעלה. וטכנאי לא יקח ממך פחות כסף אבל חנות מחשבים רצינית לרוב לא תקח כסף עבור הרכבה.

ומה לגבי המעבד? לא היית ממליץ לי ללכת על המפרט הקודם? במקום מה שהצאת לי מה שד"ר נוב הציע?

פורסם

בולשיט. כל החנויות הרציניות לוקחות 170 שקל בממוצע על הרכבה. נעה לא יוצאים מן הכלל. KSP לוקחים אפילו 190.

התקנת ווינדוס (רק מקורי) במעבדה זה עוד 170 שקל. בלי המחיר של הווינדוס, שזה עוד 100 דולר.

יש חנויות שבהן הרכבה פלוס התקנה זה בערך 250 שקל.

פורסם
  • מחבר

בולשיט. כל החנויות הרציניות לוקחות 170 שקל בממוצע על הרכבה. נעה לא יוצאים מן הכלל. KSP לוקחים אפילו 190.

התקנת ווינדוס (רק מקורי) במעבדה זה עוד 170 שקל. בלי המחיר של הווינדוס, שזה עוד 100 דולר.

יש חנויות שבהן הרכבה פלוס התקנה זה בערך 250 שקל.

אז כמה נועה לוקחים על הרכבה +ווינדוס? ומה אני יעשה בקשר למסך?

פורסם

אז כמה נועה לוקחים על הרכבה +ווינדוס? ומה אני יעשה בקשר למסך?

290 שקל. ווינדוס עולה 100 דולר נוספים.

בקשר למסך - בא לך לחסוך, תקנה מזאפ. לא בא לך, שלם מהאף. זה מגוחך, הרי מסך הוא רכיב חיצוני לחלוטין, לא דורש הרכבה או כלום, בשביל מה לרכז אותו באותה קניה עם המחשב? 240 שקל זה יום עבודה בשביל אנשים מסויימים, זה לא מעט כסף.

פורסם
  • מחבר

290 שקל. ווינדוס עולה 100 דולר נוספים.

בקשר למסך - בא לך לחסוך, תקנה מזאפ. לא בא לך, שלם מהאף. זה מגוחך, הרי מסך הוא רכיב חיצוני לחלוטין, לא דורש הרכבה או כלום, בשביל מה לרכז אותו באותה קניה עם המחשב? 240 שקל זה יום עבודה בשביל אנשים מסויימים, זה לא מעט כסף.

לא הבנתי הם לוקים על הרכבה +ווינדוס 290 שקל? או שזה 290 שקל זה רק הרכבה ואני צריך לקנות את הווינדוס בנפרד?

ולגבי המסך זה לא ממש בעיה לחבר אותו וחרם על הכסף אז נראה לי שאני ילך על זאפ...מה אבל אפשר לקנות מזאפ? זה לא רק השוואת מחירים? :o

וראיתי שם תגובות ועושה רושם שזה אחלה מסך!

פורסם

100 שקל על התקנת ווינדוז חוקי ומקורי מדיסק שהבאת להם או שקנית מהם

פורסם
  • מחבר

אז מה אני יעשה לגבי המסך אני לא יכול לקנות מהזאפ זה רק השוואת מחירים...

פורסם

אם תלחץ על האייקון של המוצר, תראה רשימת חנויות למטה... :bash:

פורסם
  • מחבר

אם תלחץ על האייקון של המוצר, תראה רשימת חנויות למטה... :bash:

את זה ראיתי...אבל זה מחניות נידחות עדיף להשקיע עוד 200 שקל ולקנות מנועה שזה יותר איכותי לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים