עבור לתוכן

מחפש את סירטון האימים של חדו"א 2מ'

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כן... ועים ניסיון של 6 שנים בתור פסגותניק...

• תגובות 32
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חדוא זה לא כל כך גרוע....

פורסם

תן לי לנחש.

אתה לומד חדוא בתיכון.

פורסם

לא...

פורסם
  • מחבר

חדוא זה לא כל כך גרוע....

בסמסטר א' וב', כשאתה עדיין לא מודע לזוועות של סמסטר ג' ומעלה, חדו"א זה הסיוט הכי גדול שפגשת.

פורסם

זה לא נעים, אבל מבוא להנדסת חשמל עוד יותר "לא נעים".

פורסם
  • מחבר

נו מה... נתחיל להשוות קורסי שואה? ::)

זה לא חכם במיוחד... זה תלוי במידה רבה במרצה...

פורסם

כן, אחר כך בא מרוכבות כמקצוע השואתי. אבל חכו ותראו מה עוד מצפה לכם, יש לכם את הקורסים בעיבוד אותות, שם זה עוד יותר מסתבך. שמעתי שהקורס 'מסננים משהו' זה הקורס הכי מגעיל. מעניין אם זה נכון...

פורסם
  • מחבר

לא לכולם יש את זה... וממה שאני יודע, סירטוט הנדסי (לא מניסיון אישי) ותרמודינמיקה (מניסיון...של חומרים, כימיה והנדסה כימית... לא השטויות של פיסיקה..) זה מהקורסים היותר שואתיים שיש, וזה לא קשור למרצים...

ושוב: זה לא דיון על "למי יש קורסים קשים יותר"... tea time יקח את כולנו בקלות (לומד פיסיקה...)

פורסם

מה גרוע יותר לדעתכם,חדוא (1 2, בקיצור הקשה שבהם) או אינפי (גם הקשה שבהם)???

פורסם
  • מחבר

מטאלורגיה פיסיקאלית, תכונות מכאניות של חומרים, תרמודינאמיקה (1,2,3), תכונות חשמליות של מצב מוצק\ פיסיקה 3\ קוואנטים לוקחות את כל הארבע.

אבל לא על זה הדיון!

אתה שנה ראשונה? שנייה? תסיים את התואר, ורק אחרי זה תתחיל להשוות קורסים. הלוואי עלי עכשו קורסים ברמה של חדו"א...

פורסם

עוד שבוע יום הפאי. וזה נופל השנה על פורים. אני סקרן לראות מה יהיה בפקולטות המתמטיות השונות. :smile1:

פורסם

חדו"א פשוט משעממת.

זה הקושי הנפשי יותר מהקושי האינטלקטואלי.

קצת מדיטציה ועוברים גם את זה

פורסם

שיט עכשיו קיבלתי ציון.

84 :s07: :s07: :bash: :bash: :s07: :s07:

פורסם

עוד שבוע יום הפאי. וזה נופל השנה על פורים. אני סקרן לראות מה יהיה בפקולטות המתמטיות השונות. :smile1:

HUH???

אתה רציני?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים