עבור לתוכן

שאלה בקשר להוצאה של רישיון לנהיגה ולחוקים החדשים..

Featured Replies

פורסם

מה החוק בא למנוע? היו על זה לא מעט דיונים.

המבוגרים רואים בזה חוק משובח.

אך לדעתי, ולדעת צעירים רבים, אני רואה בזה חוק מטופש וחסר ערך.

יבואו האנשים שהוציאו את החוק הזה ויגידו שהחוק בא למנוע תופעות של לחץ חברתי, שלדוגמא כאשר יושבים

אצלך 4 חבר'ה באוטו ואומרים לך ללחוץ על הגז אז הגיוני שיפעל עלייך לחץ חברתי ואתה עלול לגרום לתאונה שתוביל

במקרה הגרוע מכל למוות של כל 4 הנוסעים והנהג (5 הרוגים סה"כ).

אז באו האנשים ואמרו שאם הם יוכלו לחסוך מוות של 2 אנשים בכל נהיגה מטופשת של נהג צעיר הרי הסטטיסטיקה של הרוגים צעירים

תרד.

פשוט גאונים, אך לא חשבו על זה קודם.

אנוכי ומסריח, לדעתי, כי לא איכפת להם מההרוגים, אלא רק מהמספרים.

אם היו רוצים למנוע דברים כאלה יש שיטות חינוך ותרבות שאפשר להעביר לצעירים, ולא להגביל אותם במספר הנוסעים.

מה שגם, לדעתי, נהג צעיר שיהיה באותו עם 2 נוסעים בלבד יהיה לו "פחות נטל אחריות" [אם אפשר לומר בציניות גם]

מה שיוכל להוביל אותו גם לעשות שטויות, ואולי אף חמורות יותר. הרי שהנוסעים יגידו "יאללה, רק שלושתינו באוטו, אל תדאג יהיה טוב".

עוד דבר טיפשי לדעתי, זה שכאשר צעירים יוצאים לבלות, והם עושים את זה לא מעט, במקום שיסעו נניח 10 איש למסיבה, מה שצריך 2 מכוניות בדר"כ

ידרש מהם 4 מכוניות! (כמו כן, 4 נהגים) מה שגם מגדיל את כמות הנהגים הצעירים (שבא נודה, לאף אחד אין באמת ניסיון מספיק והכשרה מספיק על הכביש)

מה שמגדיל את כמות הסיכון לנהגים אחרים שבכביש.

ושלא נדבר על האלכוהול, בא יצטרכו לדאג ל4 נהגים תורנים. זה נשמע לך מציאותי?

אה ונזכיר את העובדה שאין תחבורה ציבורית בשישי בערב. (מממ...הצביעו שינוי?)

זו דעתי, ואני יכול לתת לך עוד כמה נימוקים והסברים שלדעתי החוק הזה מטופש ולא ממש מציל חיי אדם.

בעיקרון, יש שמועות שהחוק הזה עומד להגמר כבר בחודשי החופש הגדול הקרב ובא, אין לי מושג אם השמועה נכונה או לא.

שאלתי גם את השוטר מה הענישה אם תופסים נהג חדש שעובר על החוק הזה,

לא זוכר מה הוא אמר לי אבל זה היה משו שמעורב גם בזימון למשפט (כפי ששמעתי שחבר שלי קיבל).

• תגובות 30
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן גם אני מכיר מישהי מתחת ל21 שלא מזמן תפסו מסיעה 4 חברות ונתנו לה זימון למשפט, זה נשמע לי בזמנו מוזר , חשבתי אולי היא קיבלה דו"ח רגיל והסתכלה על הצד השני שרשום בו "בקשה להישפט" אבל אם אתה אומר שגם שמעת על זה אז יכול להיות, נשמע לי קצת חמור מידי על כזאת עברה :nixweiss:

פורסם

מה שיותר צריך להדאיג אתכם.

א. יש שוטרים שמקפידים על זה. ושמעתי כבר על אנשים שקיבלו שלילה על הסעה של יותר מ2 אנשים ברכב.

ב. כאשר תעשו תאונה או תשתתפו בתאונה חס וחלילה חברת הביטוח תעשה לכם בלאגן כי הם לא מבטחים יותר משני נוסעים כאשר נהג חדש שיש לו את החוק הזה מסיע.

פורסם

ולכן תמנעו כמה שאפשר מלהסיע 2 נוסעים.

וביחד נקווה שהחוק הטיפשי הזה יעוף בקרוב.

פורסם

עקרונית זה לא ממש חוק... זה רק "בדיקה" החוק אמור להיגמר עוד כמה חודשיים ואז אמורים להחליט אם להמשיך עם החוק הזה או שהוא לא נותן תוצאות ולבטל אותו...

פורסם

הם ממש מטומטמים החוק הזה לא רק שלא מקטין את מיספר הנהרגים מתעונות דרכים אלה מגדיל אותו אולי כמות הנוער יורדת אבל כמות המבוגרים עולה כי יש יותר נהגים צעירים על הכביש בימי שישי....

עוד חוק מטופש שראיתי זה שאסור להסיע אוטו מלא בחלק מהכבישים (ת"א , חיפה) משעה עד שעה מסויימת... מה זה הדבר המטומטם הזה?

פורסם
עוד חוק מטופש שראיתי זה שאסור להסיע אוטו מלא בחלק מהכבישים (ת"א , חיפה) משעה עד שעה מסויימת... מה זה הדבר המטומטם הזה?

מסתבר שרק אתה ראית את החוק

אז אתה יצאת אדיוט

כי אין כזה חוק

די די נמאס לכל התארדים שפותחים על הנהג חדש הזה

כל שטות שהם שמועים ישר פותחים תארד

"60 שאלות בתאוריה?"

"חייבים לקיים יחסי מין עם הבוחן כדי לעבור?"

"מותר לנסוע עם שני אנשים בין 8-13 ועם שלושה אנשים בין 20-17?"

די לטימטום!

פורסם

60 שאלות זה לא שמוע בידיונית היא אמיתית שאלתי טסטר וגם את זה שצריך לשלם בישביל שיעורי תאוריה זה שמוע שלדעתי תהיה כואבת אם תהיה אמיתית

אגב עוד שוטר עצר את אחי יום שישי וא עשה לו כלום ! אח שלי כנראה עם מזל

נב לצערי אני חושב שהחוק עד 2 עלול להישאר ביגלל שעובדתית מתו בתאונות הרבה פחות משנה שעברה והשנה יהיה אפילו פחות הרוגים

פורסם

נו אתה רואה גם אתה יצאת אדיוט

עוד פעם אתה מעלה שמועות.

עד שאין הודעה רשמית שמתאריך הזה והזה יש הגבלה מסוימת,אין מה להעלות את הנושא.

פורסם

אני מאמין שטסטר אמור לדעת לא? :s05:

פורסם

הטסטר קובע את החוקים?!

הוא לא!

ולכן הוא אומר משהו שהוא שמע מהטסטר ההוא והטסטר ההוא שמע מההיא וכך הלאה.

פורסם

מסתבר שרק אתה ראית את החוק

אז אתה יצאת אדיוט

כי אין כזה חוק

די די נמאס לכל התארדים שפותחים על הנהג חדש הזה

כל שטות שהם שמועים ישר פותחים תארד

"60 שאלות בתאוריה?"

"חייבים לקיים יחסי מין עם הבוחן כדי לעבור?"

"מותר לנסוע עם שני אנשים בין 8-13 ועם שלושה אנשים בין 20-17?"

די לטימטום!

אני האידיוט? יש אפילו טמרור עם פס על אוטו שיושבים בו 5 אנשים .

ואל תספר לי סיפורים כי אני מכיר בן אדם שקיבל על זה כנס של 250 שקל

סע על האופנוע שלך לפורום אחר.

פורסם

אם אתה מוצא לי תחוק

אני שם בחתימה שלי

"מצתער ParaNormal זה לא יחזור שנית"

פורסם

אם אתה מוצא לי תחוק

אני שם בחתימה שלי

"מצתער ParaNormal זה לא יחזור שנית"

אי ויל בי באק. :police:

עריכה 1:

טוב אחרי בירורים התכוונתי לההפך - אסור להסיע פחות מ 4 אנשים ברכב בנתיב מסוים בכביש. עוד מאט אני יביא לך את החוק ואת השלט\ טמרור.

עריכה 2:

תמרור מספר 62: נתיב ל -אוטובוס , מונית , ולרכב המסיע את כמות הנוסעים הרשומה בתמרור

62.gif

:xyxthumbs:

פורסם

והקשר לזה שלנהג חדש מתחת לגיל 21 אסור להסיע מעל 2 נוסעים הוא.. ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים