עבור לתוכן

יציאת DMS59 לכרטיסי המסך חוזרת ...

Featured Replies

פורסם

אלוהים ישמור תלמד לקרוא, אמרתי שעל כרטיס עכשיוי אי אפשר לחבר 4 מסכים, לא משנה דגיטאלי או אנלוגי. תלמד לקרוא, היציאה הזאת היא בשביל לחסוך מקום, כאשר תיהיה תמיכה ביותר מ2 מסכים לא יצתרכו לשים extention cable, זהו, לא שום דבר אחר, למה אתה חושב ששמו אותה עכשיו על low profile card?

פורסם

בכרטיסים הנוכחיים לא ניתן לתמוך ב4 מסכי DVI, פשוט כיוון שלא ניתן לתמוך בארבעה משדרי TMDS.

בנוסף לכך, גם בעתיד סביר מאוד כי לא יתמכו 4 מסכי DVI כיוון שלארבעה משדרי TMDS יש שימוש הרבה יותר טוב מאשר תמיכה בארבעה מסכים:

תמיכה בשני מסכים בעלי רזולוציה גבוהה שדורשים 2 לינקים של TMDS על מנת לספק את רוחב הפס הדרוש להם. דגמי ה Apple Cinema Display הגדולים למשל.

כרטיסים בודדים יתמכו ב4 מסכי DVI.

התמיכה ב4 מסכי DVI לא קשורה לקונקטור. אפשר לשים 4 קונקטורים של DVI.

ה DMS59 זה סתם עוד קונקטור, שבמהותו לא נותן כלום.

האמת, אני מעדיף 2 יציאות DVI על גב הכרטיס מאשר קונקטור כזה עם מפצל.

היתרון היחיד כמו שאמר דוגמה זה בכרטיסי Low Profile, שלא ניתן לחבר בהם 2 קונקטורים של DVI בגלל מחסור במקום על ה PCB.

פורסם
  • מחבר

אלוהים ישמור תלמד לקרוא, אמרתי שעל כרטיס עכשיוי אי אפשר לחבר 4 מסכים, לא משנה דגיטאלי או אנלוגי. תלמד לקרוא, היציאה הזאת היא בשביל לחסוך מקום, כאשר תיהיה תמיכה ביותר מ2 מסכים לא יצתרכו לשים extention cable, זהו, לא שום דבר אחר, למה אתה חושב ששמו אותה עכשיו על low profile card?

שאני אלמד לקרוא ?

אני מדבר על הכרטיס שהבאתי בקישור ועל המידע מהאתר ההוא וציטטתי את זה לא פעם ולא פעמיים

ולא סתם אמרתי מההתחלה "מה אתה רוצה מהחיים שלי" כי אני מדבר על העתיד ואתה מדבר איתי על כרטיסים של היום...

ושמו אותו על כרטיס נמוך כי רוב האנשים שזקוקים ל 4 צגים הם רק בשביל מידע ועבודה, ולא למשחקים של גיימרים !!!

פורסם

שאני אלמד לקרוא ?

אני מדבר על הכרטיס שהבאתי בקישור ועל המידע מהאתר ההוא וציטטתי את זה לא פעם ולא פעמיים

ולא סתם אמרתי מההתחלה "מה אתה רוצה מהחיים שלי" כי אני מדבר על העתיד ואתה מדבר איתי על כרטיסים של היום...

ושמו אותו על כרטיס נמוך כי רוב האנשים שזקוקים ל 4 צגים הם רק בשביל מידע ועבודה, ולא למשחקים של גיימרים !!!

הכרטיס שהבאת זהx1600 הוא תומך רק ב2 צגים, כמו שאמרתי לך אתה לא יכול לקרוא. ומה הקשר לכרטיס נמוך ולא לגיימרים? כרטיסים נמוכים הם למחשבים שבדרך כלל מיועדים למערכות בידור, אפשרות לריבוי מסכים היא בונוס מעולה. אנשים שזקוקים ל4 מסכים יכולים לרכוש מערכות שתומכות בריבוי מסכים כבר עכשיו. החיבור הזה לא משנה כלום, הוא רק עוזר לחסוך במקום למערכות שזקוקות לכך, כמו מחשבי שאטל.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס שהבאת זהx1600 הוא תומך רק ב2 צגים, כמו שאמרתי לך אתה לא יכול לקרוא.

עכשיו אני באמת רציני

אתה לא קולט אותי !

הכרטיס שמדובר באתר שם הוא אכן תומך רק ב 2 צגים בזכות היציאה החדשה למרות שהוא כרטיס נמוך !!!

ציינו באתר שם שבעתיד עם היציאה החדשה יהיה אפשר עם כרטיס גבוהה ורגיל לחבר 4 צגים !!!

future plans include a dual DMS59 Radeon that would effectively allow one to connect four displays to a single card.

וזהו זה נמאס כבר דייי מה אתה רוצה ממני ?

חבל שפתחתי את התרד הזה !!!

פורסם

להההההההה אבל ליציאה אין שום קשר לעבודה שהכרטיס תומך ב4 מסכים תבין כבר. :s07:

אתה פשוט אטום, בדיוק כמו באשכול של הזכרון כאשר אתה טועה אתה מתחיל להתפלסף, דיי כבר.

פורסם
  • מחבר

להההההההה אבל ליציאה אין שום קשר לעבודה שהכרטיס תומך ב4 מסכים תבין כבר. :s07:

אתה פשוט אטום, בדיוק כמו באשכול של הזכרון כאשר אתה טועה אתה מתחיל להתפלסף, דיי כבר.

בוודאי שיש קשר כי אי אפשר לדחוף על כרטיס אחד 4 DVI !!!

וכבר אמרתי לך שכאשר תהיה תמיכה מהכרטיס אז גם לא תהיה שום בעיה וזה בתכנון עתידי ...

אני שם לב שאתה לא מקשיב לי, כי אני מקשיב מה אתה אומר ורואה שאתה חוזר על עצמך כל 2 שורות

אז אין לי מפה והלאה על מה לענות ואין לי שום סיבה לענות כי אתה מתווכח איתי על 2 קירות שאחד לבן ואחד צהוב ואומר לי שהצהוב צהוב ואני אומר לך שהלבן לבן !

פורסם

בוודאי שיש קשר כי אי אפשר לדחוף על כרטיס אחד 4 DVI !!!

EXTENTION CABLE

אתה התחלת עם שטויות, בקשר לHDCP, ואז התחלת להתפלסף, תמשיך להתנהג כמו אידיוט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים