עבור לתוכן

יציאת DMS59 לכרטיסי המסך חוזרת ...

Featured Replies

פורסם

ב"ה

שלום חברים

האתר DailyTech מביא חדשה על יציאת DMS59 לכרטיסי מסך שתוצג בתערוכת CeBIT 2006 על כרטיס חדש של GeCube Radeon X1600 Pro,

ובקרוב נזכה לראות הרבה יציאות כאלה בשוק, ואולי גם מסכים שיתמכו בהם ? ...

היציאה החדשה מאפשר לחבר לה מפצל שממנו נקבל 2 יציאות של DVI לשני מסכים שונים .

כנסו לקישור למעלה ותראו איזה יופי, ובעתיד יהיה אפשר לחבר מצג 1 עד 4 צגים לכרטיס מסך אחד :)

פורסם

אין בזה שום דבר מיוחד, ריבוי צגים לlow profile.

פורסם
  • מחבר

אין בזה שום דבר מיוחד, ריבוי צגים לlow profile.

שאתה קונה היום כרטיס מסך

כמה צגים אתה יכול לחבר אליו ?

אתה יכול לחבר 2 צגים ועוד בתנאי שיש לך 2 יציאות על הכרטיס ל 2 צגים

אז עכשיו יהיו לך 2 יציאות של DMS59 ומהם תחבר 4 צגים !!!

זה לא מיוחד בשבילך :s05: זה חבל על הזמן בשביל הרבה אנשים שעובדים עם המחשב ...

בנוסף יש שם חדשה נוספת תקרא טוב

The Radeon X1600 to be announced does not support HDCP compatibility,

but if it did the DMS59 interface would have no problem transmitting the signal we are told.

זה אומר שלמרות שאין לכרטיסים תמיכה ב HDCP עם היציאה החדשה לא תהיה שום בעיה להעביר את האות של HDCP !

פורסם

אתה לא יודע לקרוא? רשום שלX1600 אין תמיכה בHDCP, אם היה לו הוא היה יכול להעביר את האות גם דרך הDMS59.

כמו כן אתה לא יכול לחבר 4 צגים יש לך בחירה בין שני מצבים 2xDVI או 2xDSUB.

הדבר הזה מפגר, אין לזה שום יתרון חוץ מלהביא ריבוי מסכים לlow profile. כדי לחבר את כ.המסך לטלוויזיית HDTV תצתרך שלושה מתאמים, תודה אבל לא תודה.

פורסם
  • מחבר

אתה לא יודע לקרוא? רשום שלX1600 אין תמיכה בHDCP, אם היה לו הוא היה יכול להעביר את האות גם דרך הDMS59.

כמו כן אתה לא יכול לחבר 4 צגים יש לך בחירה בין שני מצבים 2xDVI או 2xDSUB.

הדבר הזה מפגר, אין לזה שום יתרון חוץ מלהביא ריבוי מסכים לlow profile. כדי לחבר את כ.המסך לטלוויזיית HDTV תצתרך שלושה מתאמים, תודה אבל לא תודה.

אני אמרתי שיש לו תמיכה ? אני רואה אתה לא יודע לקרוא ולהבין

אני התכוונתי בדברים שלי שלמרות שאין לכרטיסים תמיכה

עם הממשק החדש הזה "אם היתה תמיכה" הכרטיס יכול להעביר את האות של HDCP ללא שום בעיות !!!

ובקשר לריבוי צגים רשום שם במפורש

future plans include a dual DMS59 Radeon that would effectively allow one to connect four displays to a single card.

בתכנון עתידי כרטיס אחד יכיל שתי DMS59 דבר שיאפשר חיבור של 1 עד 4 תצוגות לכרטיס אחד !!!

אז תגיד לי מה אתה רוצה מהחיים שלי ?

פורסם

אני אמרתי שיש לו תמיכה ? אני רואה אתה לא יודע לקרוא ולהבין

אני התכוונתי בדברים שלי שלמרות שאין לכרטיסים תמיכה

עם הממשק החדש הזה "אם היתה תמיכה" הכרטיס יכול להעביר את האות של HDCP ללא שום בעיות !!!

ובקשר לריבוי צגים רשום שם במפורש

future plans include a dual DMS59 Radeon that would effectively allow one to connect four displays to a single card.

בתכנון עתידי כרטיס אחד יכיל שתי DMS59 דבר שיאפשר חיבור של 1 עד 4 תצוגות לכרטיס אחד !!!

אז תגיד לי מה אתה רוצה מהחיים שלי ?

שאתה קונה היום כרטיס מסך

כמה צגים אתה יכול לחבר אליו ?

אתה יכול לחבר 2 צגים ועוד בתנאי שיש לך 2 יציאות על הכרטיס ל 2 צגים

אז עכשיו יהיו לך 2 יציאות של DMS59 ומהם תחבר 4 צגים !!!

זה לא מיוחד בשבילך :s05: זה חבל על הזמן בשביל הרבה אנשים שעובדים עם המחשב ...

בנוסף יש שם חדשה נוספת תקרא טוב

The Radeon X1600 to be announced does not support HDCP compatibility,

but if it did the DMS59 interface would have no problem transmitting the signal we are told.

זה אומר שלמרות שאין לכרטיסים תמיכה ב HDCP עם היציאה החדשה לא תהיה שום בעיה להעביר את האות של HDCP !

כלומר ממה שאתה אומר גם אם הכרטיס לא תומך, עם היציאה אפשר להוציא אות HDCP. זאת אומרת שאו שהבנת הנקרא שלך שואפת לאפס, או שאתה לא מסוגל להתבטא בצורה נאותה.

אתה לא יכול לחבר 4 צגים לכרטיס אחד לא משנה איזה מתאם אתה שם, אין אפשרות לקרוא משני הradmdacs והTMDS ביחד בכרטיס קיים.

דגש על הfuture plans, זה לא משנה איזה חיבור, כרגע זאת מגבלה בכרטיס עצמו.

פורסם
  • מחבר

כלומר ממה שאתה אומר גם אם הכרטיס לא תומך, עם היציאה אפשר להוציא אות HDCP. זאת אומרת שאו שהבנת הנקרא שלך שואפת לאפס, או שאתה לא מסוגל להתבטא בצורה נאותה.

אתה לא יכול לחבר 4 צגים לכרטיס אחד לא משנה איזה מתאם אתה שם, אין אפשרות לקרוא משני הradmdacs והTMDS ביחד בכרטיס קיים.

דגש על הfuture plans, זה לא משנה איזה חיבור, כרגע זאת מגבלה בכרטיס עצמו.

תסלח לי אבל יש לך בעיה קשה

אני מסביר לך שברגע שהכרטיסים כן יתמכו ב HDCP אז לא יצתרכו שוב להחליף את היציאה של הכרטיס שהיא כבר מוכנה !!!

ואתה כן תוכל כשיהיו לך 2 יציאות של DMS59 שמכל אחת מהם תפצל ל 2 DVI

וכיום כבר ניתן לעשות 3 תצוגות !

פורסם

תסלח לי אבל יש לך בעיה קשה

אני מסביר לך שברגע שהכרטיסים כן יתמכו ב HDCP אז לא יצתרכו שוב להחליף את היציאה של הכרטיס שהיא כבר מוכנה !!!

ואתה כן תוכל כשיהיו לך 2 יציאות של DMS59 שמכל אחת מהם תפצל ל 2 DVI

וכיום כבר ניתן לעשות 3 תצוגות !

לך יש בעיה קשה, HDCP לא קשור ליציאה, גם DVI תומך בHDCP. כל יציאה דיגיטאלית יכולה לעמוד בסטנאנדרט HDCP. אני כן מבין מה יהיה, אבל אתה לא, אתה טעית ומנסה להתפלסף. DMS59 לא משנה כלום, זה לא חידוש, זה לא מוסיף שום דבר. כרגע הכרטיסים לא תומכים בקריאה משני RAMDACS ושני בקרי TMDS. אתה יכול לחבר 8 יציאות DVI על חיבור DMS59 אחד, אבל הכרטיס צריך לתמוך בזה.

אלא אם הכרטיס כן תומך בריבוי צגים מיוחד כמו הקונפיגורציות של matrox לא משנה איזה ממיר, איזה יציאה, לא תוכל להוציא ממנו משהו שהכרטיס לא תומך בו. היציאה הזאת כולה נועדה כדי לחסוך מקום, דיי להפוך שטויות לביאת המשיח.

פורסם

DOGMA צודק , אין קשר בין היכולת של חיבור דיגיטלי להעביר hdcp אתה בעצם צריך שבב שיוכל לקודד hdcp על הכרטיס ושבב שיוכל לפענח hdcp על

המוניטור שאתה מחבר אליו

פורסם
  • מחבר

The 59 pin cable can transmit two DVI signals at a time after which an adaptor can split the pin-out into any dual output combination of two DVI and two 15-pin D-sub outputs.

אז למה רשמו את זה ? ומה הקשר ל RAMDACS

Video adapters also require DACs, called RAMDACs, to convert digital data to analog signals that the monitor can process שכאן מדברים על תדר דיגיטלי בלבד HDCP וחיבורים דיגיטלים ?

ואני לא מתפלצף...

ו DVI תומך אין שום ספק

בסה"כ אני מציין שגם HDCP בנוסף ל DVI יעבוד עם יציאת DMS59 ללא בעיות,

רק שצריך ש TV או מסך יתמוך ביציאה ובטכנולוגיה HDCP, והכרטיס מסך גם כמובן ...

כי יש יציאות כמו יציאת VGA D-Sub שלא יתמכו ב HDCP !!!

DOGMA צודק , אין קשר בין היכולת של חיבור דיגיטלי להעביר hdcp אתה בעצם צריך שבב שיוכל לקודד hdcp על הכרטיס ושבב שיוכל לפענח hdcp על

המוניטור שאתה מחבר אליו

תקרא שוב מה רשמתי למעלה

אני מודע למה שאמרתה כבר !

פורסם

מה הקשר לRamdac?! כל עוד אתה יכול לחבר על זה חיבור אנלוגי, אתה קורא מהRamdac, יציאות הDVI של הכרטיס שלך מחוברות גם לramdacs כדי לאפשר אות אנלוגי.

HDCP זה לא פרוטוקול העברת נתונים חדש, זה פרוטקול קידוד, אם אין לך מושג על מה אתה מדבר, עדיף לשתוק לפעמים.

פורסם
  • מחבר

HDCP לא עובר דרך אות או חיבור אנלוגי !!!

אז מה זה משנה לי שהוא מחובר לשבב שמקודד את האות הדיגיטלי לאנלוגי :s05: בשביל עבודה רגילה במסכים אנלוגים ...

שבמצב של העברת נתונים דיגיטליים HDCP הוא בכלל לא עושה את העבודה שלו והנתונים פשוט זורמים ישר ליציאת DVI

ככה שהוא לא מגביל כלום !!! ויהיה ניתן לחבר 4 תצוגות DVI דיגיטליות ללא שום בעיה !

פורסם

HDCP לא עובר דרך אותו אנלוגי !!!

אז מה זה משנה לי שהוא מחובר לשבב שמקודד את האות הדיגיטלי לאנלוגי

שבמצב של העברת נתונים דיגיטליים HDCP הוא בכלל לא עושה את העבודה שלו והנתונים פשוט זורמים ישר ליציאת DVI

ככה שהוא לא מגביל כלום !!! ויהיה ניתן לחבר 4 תצוגות DVI דיגיטליות ללא שום בעיה !

למי אכפת מHDCP, אין לו שום קשר למספר הצגים, אתה לא יכול לחבר 4 מסכי DVI כיוון שלכרטיס אין 4 בקרי TMDS. אלוהים ישמור דיי לערבב שטויות.

אין שום קשר בין DMS59 לבין מספר הצגים שתוכל לחבר למסך, הוא לא מאפשר לך לחבר מסכים נוספים למה שהכרטיס תומך בהם. כמו שכבר אמרתי 50 פעם זה שטות כדי לחסוך מקום, זה לא מוסיף שום דבר, לא משנה שום דבר, אתה עושה מזה סיפורים שברובם אתה רושם שטויות, ובשאר אתה פשוט מנפח את השטות הזה מכל פרופורציה.

פורסם

AssaFiles,

כשחמישה אנשים אומרים לך שאתה שיכור - לך לישון!

אין שום דבר מיוחד במחבר המטורלל הזה מלבד העובדה שבמילים פשוטות הוא לוקח את הפינים של 2 יציאות DVI-I ומרכז אותם לקונקטור אחד.

זה הכל.

פורסם
  • מחבר

למי אכפת ?

הרי דיברנו על הכרטיס החדש ...

ואמרנו שבעתיד יהיה אפשר לחבר 4 יציאות DVI לכרטיס אחד עם שתי יציאות של DMS59

אז חשבתה על זה שהמצב יהיה משודרג יותר ? ולא תהיה בעיה להוסיף בקרי TMDS או לשפר אותם...

כיום לא ניתן לחבר ליציאת DVI אחת מפצל שיפצל ל 2 מסכים

משמע 2 יציאות DVI על כרטיס = 2 מסכים + יציאת TV = מסך שלישי

אז חשבו לחסוך לך כאבי ראש ועשו לך יציאה אחת שתגיע עם מפצל (או שיהיה ניתן לקנות בהמשך) ותוכל לחבר 2 DVI

ובעתיד יהיו גם 2 יציאות DMS59 שיאפשרו לפצל ל 4 יציאות DVI

ועד שיגיעו מסכים שיתמכו ב HDCP וכרטיסי מסך אז יהיה גם את האופציה הזו

כמו ש MATROX עשתה עם הסוויץ החדש שלה

Matrox Announces The World's First Remote Graphics Unit

Nemesis

יש ליציאה החדשה 59-pin לעומת 29 ב DVI ככה שאתה צודק מסכים איתך

אבל דוגמא אומר שזה לא יהיה אפשרי להכיל 4 יציאות DVI מכרטיס מסך אחד בעתיד !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים