עבור לתוכן

מידע חדש על הסוקט -= Socket F =- החדשה של AMD למעבדי Opteron

Featured Replies

פורסם

ב"ה

שלום חברים

האתר DailyTech מביא ידיע חדשה עם תמונות על Opteron socket F, לחצו על הקישור ותראו...

הסוקט F תגיע עם 1207 פינים

והיא תתמוך במעבדים עם 4 ליבות !!!

בנוסף הסוקט תגיע עם מנגנון החזקה חדש למעבד.

הסוקט החדש תעביר אותנו ואת AMD לסגנון LGA החדש כמו באינטל, כאשר הפינים יהיו כבר בסוקט ולא במעבד,

דבר שיחסוך מצבים בהם קורא שמתעקמים הפינים למעבדים ונגרם להם נזק, וגם חיסכון בעלות הפיתוח של המעבד .

הסוקט תהיה בשימוש למעבדי Opteron החדשים שאמורים להגיע עם 2 ליבות ו 4 ליבות :xyxthumbs:

ימים יגידו ואולי נזכה לראות אחרי סוקט AM2 גם סוקט כזה למחשבי PC, עם תכנון חדש שכזה.

פורסם

לדעתי סביר להניח שהסוקט אחרי AM2/M2 יהיה כבר LGA

פורסם
  • מחבר

לדעתי סביר להניח שהסוקט אחרי AM2/M2 יהיה כבר LGA

נקווה ... כי מה שעשו עכשיו עם סוקט AM2 זה בעצם שידרוג קטן לבקר זיכרון שיתמוך ב DDR2

אבל לא שינו ממש את התכנון של המעבד ושל הסוקט החדש ...

וכשיעשו סוקט חדש LGA (שבטח כבר עובדים עליה עכשיו) למעבדי אטלון\FX שיהיו אז היא בטח תוסיף הרבה דברים חדשים על הדרך...

סתם ככה הסוקט הזה יתרום לקירור טוב יותר של המעבד :s05: כי נראה שדווקה יתרום פחות ...

כי הקירור לא יושב ישירות על המעבד :| ...

פורסם

נקווה ... כי מה שעשו עכשיו עם סוקט AM2 זה בעצם שידרוג קטן לבקר זיכרון שיתמוך ב DDR2

אבל לא שינו ממש את התכנון של המעבד ושל הסוקט החדש ...

וכשיעשו סוקט חדש LGA (שבטח כבר עובדים עליה עכשיו) למעבדי אטלון\FX שיהיו אז היא בטח תוסיף הרבה דברים חדשים על הדרך...

סתם ככה הסוקט הזה יתרום לקירור טוב יותר של המעבד :s05: כי נראה שדווקה יתרום פחות ...

כי הקירור לא יושב ישירות על המעבד :| ...

נכון אבל זה לא משהו שמשחה טרמית טובה לא יכולה לפתור:)

ולדעתי עוד מעט אחרי שיצא הסוקט F נראה גם מחשבים שולחניים עם הסוקט הזה. כלומר AM2 יהיה רק סוג של מעבד מDDR לDDR2, וסוקט F יהיה כבר השיפור האמיתי והדבר הבא של AMD.

פורסם
  • מחבר

נכון אבל זה לא משהו שמשחה טרמית טובה לא יכולה לפתור:)

ולדעתי עוד מעט אחרי שיצא הסוקט F נראה גם מחשבים שולחניים עם הסוקט הזה. כלומר AM2 יהיה רק סוג של מעבד מDDR לDDR2, וסוקט F יהיה כבר השיפור האמיתי והדבר הבא של AMD.

הם חוסכים להם בפינים ואנחנו מבזבזים על משחה תרמית משתי הצדדים :|

קניתי איזה משחה לא מזמן ארטיק סילבר 5 ...בתמונה היא נראה גדולה יחסית עלתה לי 5-6$

שהגיע אלי איזה פיצה פצפונה חחחחחח

אבל מי שיודע למרוח טוב ומעט מעט כמו שצריך זה יכול להספיק לפחות ל 10 מעבדים

ומבעס לראות סוקט כזה חדש לשוק של OPTERON ואותנו תוקעים עוד עם AM2 ...

בה לי כבר לקנות איזה מחשב עם סוקט F עםתמיכה ב DDR3 ככה יהיה משהו טוף :)

פורסם

הם חוסכים להם בפינים ואנחנו מבזבזים על משחה תרמית משתי הצדדים :|

קניתי איזה משחה לא מזמן ארטיק סילבר 5 ...בתמונה היא נראה גדולה יחסית עלתה לי 5-6$

שהגיע אלי איזה פיצה פצפונה חחחחחח

אבל מי שיודע למרוח טוב ומעט מעט כמו שצריך זה יכול להספיק לפחות ל 10 מעבדים

ומבעס לראות סוקט כזה חדש לשוק של OPTERON ואותנו תוקעים עוד עם AM2 ...

בה לי כבר לקנות איזה מחשב עם סוקט F עםתמיכה ב DDR3 ככה יהיה משהו טוף :)

הייתה לי אכזבה דומה עם AS5. אבל שמע, הספיק לי למחשב שלי, של אבא שלי, מחשב משחקים של הבית(תתפלא אבל גם אמא שלי חורשת על משחקים לפעמים)

למחשבים של בן דוד שלי(2 מחשבים) ו2 מחשבים של חבר שלי, ועדיין יש לי המון משחה שם.

פורסם

אני גמרתי חצי מזרק של MX-1 על 2 מחשבים ב-3 הרכבות

בכל מקרה הסוקט הבא יגיע בסביבות אמצע 2007

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים