פורסם 2006 במרץ 419 שנים לא... זה הרי משלכת לפולין (זה לא רק אתה)... שכל אחד ישים קצת כסף ואתם מסודרים
פורסם 2006 במרץ 419 שנים מה הכי כדאי לקנות שם סתם שאלה???אלכוהול. סיגריות. בושם.כל כך קשה? כל שאר הדברים שם יקרים פחד. אז יופי שזה בלי מכס אבל בגלל כל הקומפלקס החדש צרייך לשלם עוד יותר כדי לכסות את העלויות של המבנה.עזוב אותך, תקנה מה שאתה צרייך בפולין. המחירים שם מצחיקים, דיוטי-פרי זה לנובורישים.
פורסם 2006 במרץ 419 שנים גם אצלינו, 1200 דולר..על מה ? שאלה טובה אצלנו זה עולה 400$ אם אני לא טועה, כל השאר מסובסד עם משרד החינוך\ בית הספר או לא יודע מי.
פורסם 2006 במרץ 519 שנים אתה שואל ברצינות?בתור אחד שגר במדינה קטנטנה באמצע המזרח התיכון בין ערבים אתה לא ממש יכול להתנשא על מדינה אירופית בת אלפי שנים כמו פוליןכן, יש שם חנויות מחשבים .
פורסם 2006 במרץ 519 שנים אני יודעיש שם חנויות מחשבים???יש חנויות מחשבים אפילו במרכז אפריקה... פשוט צריך לדעת איפה הן
פורסם 2006 במרץ 519 שנים השאלה אם הם מוכרים דברים שרוצים ולאOMGWTF WE SELL ASUS OMG ITS ASUS COME AND BUY YES ITS MUTAG!!!
פורסם 2006 במרץ 519 שנים שמע הייתי לפני שנה כן יש שם חנויות מחשבים זוהי בכל זאת מדינה ששייכת לאיחוד האירופאי אבל לך תסביר להם מה אתה רוצה הם פשוט לא מבינים אנגלית בכלל זה נורא!!קניתי בדרך לשם את הנגן שלי אז שם כבר רציתי לקנות אוזניות ואני מבקש ממנו אוזניות באנגלית והבן אדם אומר לי לא שאין לו ואני מסתכל מאחוריו קיר שלם של אוזניות זה היה ממש מצחיק...אבל אם אתה נוסע אל תקנה שטויות כמוני (נגן,נעליים וכו'...) אלא תקנה מזכרות ויש מלא בשוק של קרקוב ובעוד מקומות
פורסם 2006 במרץ 619 שנים זה סתם כל האירופאים האלה עצלנים\גאים יותר מדיי בשפה שלהם בצורה מחרידה בתור אהבה למולדתאפשר לחשוב מה זה ללמוד אנגלית השפה הכי קלה בעולם
פורסם 2006 במרץ 619 שנים הלווו טיפה אהבה למולדת שלנו לא הייתה מזיקה כולם פה מסתובבים עם פרצוף של לא איכפת לי כולם עם האמפי שלוש שלהם מנותקים מהכל וכן אז אם יש להם גאווה של העם זה לא גרוע זה טוב!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.