פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים מחבר הקלאץ' הזה זה מכה!! לפחות באוקטביה הוא סבבה... אבל מזל טוב על הטסט אני הייתי אמור לגשת ויום לפני הטסט אבד לי הטופס הירוק... :'( גם אני למדתי על אוקטביה....את האמת לא אהבתי את האוטו רק בגלל הגודל שלו...אבל בכללי אוטו טוב לנהגי מוניות חחח.
פורסם 2006 במרץ 119 שנים מי שרוצה נהגים שרק יאמר לי איזה מכונית יש לי מיספרים של הרבה נהגים ומכוניות כמו למשל bmw\ניסן טראנו \פגרו ספורט\גולף\פולו\יונדאי סונתא (הסוסה הזאתתת)\פגו' 307 \אוקטביה \ויש עוד הרבה בקרוב אני יתחיל לילמוד על או ה ב.מ.וו או על היונדאי סונטה או טרנו גדולה ונוחה ועל סולר שזה היתרון
פורסם 2006 במרץ 119 שנים לא יודע מה איתכם אני לומד על פולו!!!רק חבל שהיא דיזל אפילו שזה יותר קל ללמוד עליו
פורסם 2006 במרץ 119 שנים אני זוכר את השיעורי נהיגה כאילו זה היה אתמול... : לפני שנה,כשעוד עשיתי את השיעורי נהיגה,נהגתי על טויוטה קורולה,ידנית...אוטו צר צפוף ומגעיל. לפחות היום אני נוהג על אוטו נורמלי...גולף שנת 2000 אוטומטית אוטו מצוין ונוח
פורסם 2006 במרץ 119 שנים מחבר אני זוכר את השיעורי נהיגה כאילו זה היה אתמול... : לפני שנה,כשעוד עשיתי את השיעורי נהיגה,נהגתי על טויוטה קורולה,ידנית...אוטו צר צפוף ומגעיל. לפחות היום אני נוהג על אוטו נורמלי...גולף שנת 2000 אוטומטית אוטו מצוין ונוח גרמניות אחי רולז.
פורסם 2006 במרץ 119 שנים גם באוטו הזה יש בעיות שרק צ'מפיון מוטורס ייפתרו לי מחר..נתתי את האוטו לשני מוסכים,כל אחד ממציא משהו אחר,אז החלטתי לקחת את האוטו לצ'מפיון מוטורס וזהו...הכי טוב
פורסם 2006 במרץ 119 שנים מחבר לא תמיד המוסך הרשמי הוא הבטוח ביותר יש לנו בבית קורדובה אוטומט לפני כמה זמן האוטו התכיל להתכבות בטורים נמוכים אבא שלי לקח אותו למסוך הרשמי של פולקסווגן הם החליטו שהמחשב של האוטו הלך (5K אחד חדש) אחרי יומים אבא שלי לקח את האוטו למוסך פרטי הבעיה היתה פילטר דלק 250 שקל....
פורסם 2006 במרץ 119 שנים ידוע שהם ממציאים דברים..אבל אבא יילך למוסך למסור את האוטו...כי אני לומד (י"בניק...)
פורסם 2006 במרץ 119 שנים לא תמיד המוסך הרשמי הוא הבטוח ביותר יש לנו בבית קורדובה אוטומט לפני כמה זמן האוטו התכיל להתכבות בטורים נמוכים אבא שלי לקח אותו למסוך הרשמי של פולקסווגן הם החליטו שהמחשב של האוטו הלך (5K אחד חדש) אחרי יומים אבא שלי לקח את האוטו למוסך פרטי הבעיה היתה פילטר דלק 250 שקל.... פילטר דלק עולה מקסימום 50 ש"ח, בהגזמה פראית.
פורסם 2006 במרץ 119 שנים מחבר פילטר דלק עולה מקסימום 50 ש"ח, בהגזמה פראית.כולל שרות ובדיקת הרכב. שזה 200 שקל.
פורסם 2006 במרץ 219 שנים הרגע חזרתי עם אבא שלי מצ'מפיון...כל התיקון עלה 4600 ש"ח... והאוטו עכשיו עובד מצוין בלי עין הרע... עכשיו נשאר להחליף טמבון ולהחליף מתישהו את הרדיו והאוטו יהיה מושלם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.