פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים שלוםיש לי 4 כוננים3 מהם יש עליהם חומר ו1 זה המערכת עצמה שאותה אנ ירוצה לפרמטהאם ניתן לפרמט רק את הכונן של המערכת בלי ששאר החומר שעל שאר הכוננים לא ימחקו?אם כן איך איך אני מפרמט בכלל?תודה מראש
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים אתה יכול לפרמט כל כונן בנפרד ככה שכונן אחד ישאר עם החומר שעליו והשני ישאר כמו שהואאתה יכול לפרמט דרך דיסק של ווינדוס XP או מהדוס(מומלץ) על ידי דיסקט מערכת
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים מחבר איך אני מכין דיסקט כזה?ולמה זה עדיף מאשר עותק מקורי של הוינדוס?ויש מדריך בקשר לתהליך שאני אמור לעשות?תודה
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים רק תשים לב שאם יש תוכנות או משחקים (Office, Fifa וכו'...) שמותקנות על כוננים שלא יפורמטו הן לא יעבדו לאחר שתתקין מחדש את מערכת ההפעלה.
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים מחבר לפרמט דרך דיסק וינדוס זה אותו דבר כמו בדוס? אין הבדל בביצועים או באיכות או שאני סתם מבלבל במוח?אני כבר אדע את התהליך לבד? לא צריך שום מדריך או משהו.?
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים יש תוכנות שעושות פירמוט Low-Level, אבל אם אתה רוצה לפרמט את C ולהתקין עליו Windows מחדש, אז אתה יכול להשתמש בדיסק התקנה של Windows.לא צריך מדריך, רק צריך לשים לב שאתה מפרמט את הכונן הנכון. במידה ומותקנים לך במחשב כמה דיסקים קשיחים, אז מומלץ לנתק את כולם פרט לזה שאתה מפרמט, כדי לא להתבלבל בטעות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.