עבור לתוכן

התלבטות קשה amd vs intel

Featured Replies

פורסם

לגבי ECC מה קשור , אלו זיכרונות לתחנות עבודה לשרתים ולא למחשב בייתי

לגבי זכרונות , לי הם עובדים רגע בבאס של 256 ולא 200 , מה שנקרא OC

ובגלל זה אמרתי שאם יש סבלנות אז לחכות לתשובה של AMD שאמורה לתמוך ב 800MHZ בסטוק

ולא תמיד מחליפים צ'יפסט , לפעמים עידכון ביוס מספיק . ( למרות שיש מצב שיחליפו - אני לא ממש בקיא במפת הדרכים של אינטל)

כמו שע"י עידכון ביוס הסיפו תמיכה לכפולי ליבה בלוחות של AMD

מה שכן תמיד צריך לזכור שאי אפשר לחכות לנצח ,,תמיד יש התחדשות והתקדמות . ואחרי חודש אתה יכול למצוא את עצמך מאחורה

• תגובות 30
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

השיקול של השידרוגיות לאו דווקא מוצדק.

כבר נאמר שהלוחות הנוכחיים לא יתמכו במעבדי הקונרו שעומדים בפתח.

פורסם

ולא תמיד מחליפים צ'יפסט , לפעמים עידכון ביוס מספיק . ( למרות שיש מצב שיחליפו - אני לא ממש בקיא במפת הדרכים של אינטל)

כמו שע"י עידכון ביוס הסיפו תמיכה לכפולי ליבה בלוחות של AMD

פורסם

יש שמועה שמיקרוספוט רוצה דווקא לכניס את הזיכרונות ECC חזק...

בכל מקרה התכוונתי שעד שהוא ירצה לשדרג, הלוח לא יהיה מתאים, והזיכרונות כבר לא יהיו מספיק מהירים.

כלומר קשה להאמין שבעוד שנתיים-שלוש לוח מבוסס 945 יהיה ניתן לשידרוג למעבד הכי חדש...

השמועה אומרת שאולי ה975, אבל הוא עולה יותר מפי 945....

פורסם

למה אתה עקשן?

כבר ידוע ונאמר כי הלוחות הקיימים לא יתאימו לקונרו.

פורסם

אפשר קישור?

פורסם

או שאם יש לך סבלנות לחכות בערך עד יולי-אוגוסט

ואז לראות מה התשובה של AMD , שהיא אמורה להיות מעניינת

ואז לאינטל תהיה תשובה הרבה יותר אדירה, הקונרו!

פורסם

זה מזכיר לי את הבדיחה על הבן אדם שמצא פרי טרופי נדיר ובא לאכול ואז בא אילו אחד המקומים שאמר לו אל תוכל את הפרי עכשיו עם תחכה שנתיים הטעם שלו יהיה מתוק כפול ממה שהוא עכשיו ,טוב הוא חיכה שנתיים,ושבא לאכול,בא אילו איש זקן שאמר לו שאם הוא יחכה עוד 5 שנים הטעם שלו יהיה "טעם גן עדן",ואחרי 5 שנים, (אותו סיפור),עד שהוא מת בלי שזכה לאכול מהפרי...... :-\

אחי תמיד יהיה משהו הכי חדש,הכי מהיר,שיא הטכנולוגיה,אם לא מדובר פה בחודש+ של המתנה,תקנה עכשיו מחשב!!!!!!!

אני לא הייתי רוצה לשחק ב fear עם מערכת חרא (וכול משחק שיצא בשנה הקרובה)......

*את הבדיחה אני המצאתי,חחחחחחחחח

פורסם

זה מזכיר לי את הבדיחה על הבן אדם שמצא פרי טרופי נדיר ובא לאכול ואז בא אילו אחד המקומים שאמר לו אל תוכל את הפרי עכשיו עם תחכה שנתיים הטעם שלו יהיה מתוק כפול ממה שהוא עכשיו ,טוב הוא חיכה שנתיים,ושבא לאכול,בא אילו איש זקן שאמר לו שאם הוא יחכה עוד 5 שנים הטעם שלו יהיה "טעם גן עדן",ואחרי 5 שנים, (אותו סיפור),עד שהוא מת בלי שזכה לאכול מהפרי...... :-\

אחי תמיד יהיה משהו הכי חדש,הכי מהיר,שיא הטכנולוגיה,אם לא מדובר פה בחודש+ של המתנה,תקנה עכשיו מחשב!!!!!!!

אני לא הייתי רוצה לשחק ב fear עם מערכת חרא (וכול משחק שיצא בשנה הקרובה)......

*את הבדיחה אני המצאתי,חחחחחחחחח

מסכים איתך

לחכות אי אפשר כי תמיד יתחדשו דברים...

פורסם

תראה - ההפרש במחיר בין המעבדים הוא בערך 600-500 ש"ח (אינטל יותר יקר) - ואין ספק שבביצועים אם בכלל יש הפרש הוא בוודאי לא כל כך משמעותי (לאינטל יש יתרון רק במה שנוגע לאפליקציות אופיס + קידוד סרטים וסאונד, בכל השאר לך על AMD - בייחוד משחקים).

תוסיף לזה את העובדה שהלוחות של אינטל יותר יקרים מהלוחות של AMD (הלוחות הנורמאליים - לא PCCHIP וכו') ולדעתי גם פחות טובים מה-NFORCE 4 התואמים ל-AMD בתושבת 939.

המסקנה - עדיף AMD (בשנתיים האחרונות נותן את הערך הטוב ביותר לכסף).

עוד אין השוואות לפי הליבות החדשות של אינטל אף אחד עוד לא בדק אותם ... אל תגידו סתם...

בוא נגיד ככה כשאתה משקיע 6000 7000 שקל ועושה אוברקלוק+ 500 שקל לקירור מוצלח אף אחד פה לא יראה ולא ישמע הבדלים בביצועים אתם לא גרפיקאים....

פורסם

עוד אין השוואות לפי הליבות החדשות של אינטל אף אחד עוד לא בדק אותם ... אל תגידו סתם...

בוא נגיד ככה כשאתה משקיע 6000 7000 שקל ועושה אוברקלוק+ 500 שקל לקירור מוצלח אף אחד פה לא יראה ולא ישמע הבדלים בביצועים אתם לא גרפיקאים....

רגע רגע אני חייב להיות גרפיקאי כדי להראות לכולם תביצועים שלי ? :-\

או שאולי לא הבנתי אותך נכון ;D

פורסם

רגע רגע אני חייב להיות גרפיקאי כדי להראות לכולם תביצועים שלי ? :-\

או שאולי לא הבנתי אותך נכון ;D

מה הקשר היתכוונתי שאתם רבים על שטיוית כי מחשבים ברמות כאלה (של 5000 6000 שקל) אף אחד מפה לא ירגיש בהבדל אם יש לו INTEL או AMD

אז חלאסססס :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים