פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים וואה וואה ..אני מתאר לעצמי אם אני הייתי המוכר באורנג'...הייתי גונב ת'מפתחות של האוטו ונועל עלייהם ת'חנותתתת
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים אני חושב שהדיון מוצא , היה מצחיק היה גם עצוב לגלות דעות של אנשים אבל הייתי ממליץ לנעול לפני שיירד לרמה יותר נמוכה ממה שהוא כבר הגיע אליהמסכים
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים מחבר אז אולי תפסיקו?איזה ילדים שעוד אין להם בר מצווה, אלוהים...גנון זה פורום ליד (גיימר), לא פה...
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים רגע רגע... אני רוצה להבין......מזרחי=טיפש.אשכנזי=חכם.זאת הנוסחה? יכול להיות שאתם צודקים כי אני אשכנזי ובאמת אני חכם בשביל להבין שאתם ממש בלי שכל.צאו מהקופסא שלכם..... ההבדל היחיד הוא הצבע.כן זאת הנוסחה קרא סקרים.
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים אז אולי תפסיקו?איזה ילדים שעוד אין להם בר מצווה, אלוהים...גנון זה פורום ליד (גיימר), לא פה...זה מה שהכי מפחיד פה ,שזה ילדים ,רק לחשוב שעוד כמה שנים חלקם יגיע לעמדות מפתח.
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים לצערי בתור אחד שמשום מה תמיד נתקע בעבודות עם קהל אני ישר מזהה את התופעה, זה די נפוץ שנופלים עלייך כאלו אנשיםזה סיוט לא נורמלי לעמוד מול אחד כזה, מצד אחד אתה מת להתפוצץ עליו אבל מצד שני הוא לקוח, אז אתה חייב להיות סבלני ונחמד , חרא של דבר .וזה עם ה"אשכנזים חכמים מזרחיים טיפשים" - בתור אשכנזי אני מתבייש בך ובאנשים כמוך,יש לך קו מחשבה מתנשא ופרימיטיבי , עדיף שלא תמשיך עם הקו הזה ותשב בשקט
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים אוי, איזה מסכנה... אני קורא את זה, ו... ממש נצבט לי הלב על הבחורה. :-\ מגיע לה בונוס ענק!
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים אוי, איזה מסכנה... אני קורא את זה, ו... ממש נצבט לי הלב על הבחורה. :-\ מגיע לה בונוס ענק! זה מזכיר לי את הוויכוחים איתך בפורום אקטואליה..
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים מגיע לה בונוס ענק! וזה הכי עצוב כי חברות הסלולר פשוט עושקות את העובדים שלהם, מצמצמים בונים תמיד ומבקשים מהעובד יותר פשוט בושה
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים זה מזכיר לי את הוויכוחים איתך בפורום אקטואליה.. מה אתה רומז שגם אתה צריך לקבל בונוס?
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים זה פורסם לראשונה (עוד בספטמבר 2003...) בבלוג "אם אין ידיים אין אגוזים" כאן - http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=10651&blogcode=160008יש בצד לינקים למלא קטעים כאלה תקראו אותם כל אחד מהם יותר מצחיק מהשני...אבל היא כבר פרשה אז הבלוג לא מתעדכן...
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים זה מזכיר לי את הוויכוחים איתך בפורום אקטואליה.. Deddy, קבל ח"ח על החתימה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.