עבור לתוכן

Dual Core

Featured Replies

פורסם

לאף רכיב חשמלי לא חסר התחממות, וברור שעדיף BigTyphoon על סטוק AnyDay

העניין הוא למצוא את דרך הזהב בין העלות לתועלת

תשמע, לדעתי עדיף 920D פלוס BT מאשר 3800X2 עם סטוק...

ההפרש לא כזה ענק, במיוחד שרוב העומס נופל על הכ.מ. במשחקים.

• תגובות 30
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

גם לA64 X2 לא חסר התחממות, מנסיון. אומנם פחות מ920 אבל עדין... וBT תמיד עדיף על סטוק לא משנה מה, OC או לא.

זה תלוי בתקציב, ב1400 שח אתה קונה 820 של אינטל פלוס קירור נורמלי... שזה 600 שח פחות מההכי זול של AMD.

.

הרבה לא ?

פורסם

shloosh

בבקשה לא להגיד דברים שאתה לא יודע

רוב המשחקים היום לא מנצלים ריבוי ליבות

אבל מעטים מאוד מהם (בודדים למעשה) לא תומכים בהם, וגם זה בגלל טעויות של חברת התוכנה, וזה ניתן לסידור זמני.

אגב המחירים לכפולי ליבה של אינטל ושל AMD אם משווים לפי Core vs Core, כלומר לפי חוזק הליבה הבודדת, יש ל AMD יתרון של אלפי שקלים.

אם משווים ברמת מעבד אז ל AMD יש כמה יתרונות לא מבוטלים

אבל בזירה של הכפול ליבה הזול ביותר, ל-AMD אין פתרון כרגע. לאינטל יש את ה-D820 ב-1250 ש"ח ללא קירור

בכל הנוגע לביצועים, ייקח לא מעט זמן עד שכפול ליבה כלשהו ייחשב חלש

אתה אמור לדעת את זה בתור אחד שיש לו כפול ליבה

אגב BUNG ה X2 3800 אוברקלוקר לא פחות מדהים מה-D920

בהחלט מדהים-2750 על מתח נמוך :yelclap:

פורסם

.

הרבה לא ?

זה תלוי בך לא בנו.

יש אנשים ש600 שח זה כלום ויש כאלה שזה כל מה שיש להם למחשב חדש...

פורסם

x2 3800 יפעל בחצי השנה הקרובה אצלו כמו VENICE 3200

אם הוא רוצה לשחק על הגדרות גבוהות במשחקים הכבדים זה לא ממש מספיק מניסיון.

עוד חצי שנה שהמשחקים יתמכו במעבד כפול ליבה אז הוא ירצה להנות והכל אבל הכרטיס מסך שלו

יהיה חלש מדי.

ומכייון שכרטיס מסך זה מה שקובע היום ופחות המעבד,הייתי לוקח מעבד רגיל 3700 סאן דייגו

וכרטיס מסך יותר חזק ממה שהוא לקח.

ככה הוא גם יהנה היום מביצועים טובים.

פורסם

לא מדויק, כי ב600 שקל אי אפשר ממש להתקדם מעל ה7800GT (אין כרטיס שמתחיל מ2400 ויותר טוב ממנו)

פורסם

x2 3800 יפעל בחצי השנה הקרובה אצלו כמו VENICE 3200

אם הוא רוצה לשחק על הגדרות גבוהות במשחקים הכבדים זה לא ממש מספיק מניסיון.

א. לא נכון, יש משחקים שמנצלים ריבוי ליבות, מה גם שהוא יוכל אפילו להריץ ברקע מה שהוא רוצה ולשחק בלי להרגיש תקיעות

ב. על הגדרות גבוהות אין הבדל בין Venice 3200 ל San Diego 4000 או ל FX-55. הכרטיס מסך הוא הצוואר בקבוק.

ג. באחד מהעידכוני דרייברים nVidia הכניסה תמיכה משופרת בריבוי ליבות

עוד חצי שנה שהמשחקים יתמכו במעבד כפול ליבה אז הוא ירצה להנות והכל אבל הכרטיס מסך שלו

יהיה חלש מדי.

למה 6800GT נחשב חלש היום? להזכירך הוא בשוק שנה וחצי

ומכייון שכרטיס מסך זה מה שקובע היום ופחות המעבד,הייתי לוקח מעבד רגיל 3700 סאן דייגו

וכרטיס מסך יותר חזק ממה שהוא לקח.

ככה הוא גם יהנה היום מביצועים טובים.

אם כבר אז ללכת על Venice 3200 ולהשקיע עוד יותר בכרטיס מסך

San Diego 3700 לדעתי לא אופציה טובה בשום מקרה

פורסם

בקיצור אם את יכול להתאמץ או שיש לך כסף לך על כפול ליבה,

בכול מקרה לא הייתי הולך על יותר מהכרטיס מסך שלי (ראה למטה) עם oc את יכול כמעט (ממש ממש קרוב) להגיע לתוצאה (סטוק) של 7800gt

אני קבלתי 3070 ב3dmark06,תעשה חשבון לבד....

אם שווה לך להוסיף כסף (למרות שגם עם ה7800gt את יכול להגיע לoc לא רע,אבל זה תלוי במזל שלך....)

פורסם

הייתי הולך על 920D עם איזה קירור טוב שזה יצא כמו 3800X2 עם סטוק. והייתי לוקח איזה 7800GT

לוח טוב מבוסס 945. וזיכרון DDR2 במהירות 667.

פורסם

הייתי הולך על 920D עם איזה קירור טוב שזה יצא כמו 3800X2 עם סטוק. והייתי לוקח איזה 7800GT

לוח טוב מבוסס 945. וזיכרון DDR2 במהירות 667.

קח בחשבון שה3800 מגיע לOc מצויין (ראה למטה).

ה7800 gt עולה כפול מ6800gs שלא זוחל רחוק מאחורו,חחחחחחח (עם oc)

פורסם

קח בחשבון שה3800 מגיע לOc מצויין (ראה למטה).

ה7800 gt עולה כפול מ6800gs שלא זוחל רחוק מאחורו,חחחחחחח (עם oc)

אתה מזלזל ב920 שעם קירור טוב כמו BT מגיע לOC לא פחות טוב.

ו7800GT עדיין יוכל את הGS עם OC... אין מה לעשות, 7800GT הוא פשוט השקע טובה יותר, והוא ממש לא עולה כפול, 7800 GT עולה כ1700 שח והGS 6800GS עולה כ1045... הבדל של 650~ ש"ח. שלדעתי שווים את זה.

פורסם

אתה מזלזל ב920 שעם קירור טוב כמו BT מגיע לOC לא פחות טוב.

ו7800GT עדיין יוכל את הGS עם OC... אין מה לעשות, 7800GT הוא פשוט השקע טובה יותר, והוא ממש לא עולה כפול, 7800 GT עולה כ1700 שח והGS 6800GS עולה כ1045... הבדל של 650~ ש"ח. שלדעתי שווים את זה.

בקשר למחירים תלוי איפה ואצל מי (בלי להזכיר שמות),איפה שזול לא מבטיח שירות ואחריות כמו שצריך,המבין יבין 8)

בקשר ל920,כבודו מונח במקומו,בהחלט מעבד פצץ,אבל רק רציתי לתת ל3800 את הכבוד,ושידע שהוא מגיע לoc מצויין,מפה זה כבר הבחירה שלו....

לגבי הכרטיס מסך,כול אחד והכסף שיש לו,לי יש את הכסף אבל ממש לא מתחשק לי לזרוק (בשביל הקטע) 650 ש"ח על 500 נקודות יותר,ועם oc זה לא יותר מ900 נקודות יותר (במקרה הטוב,חוץ מכמה בודדים שמגעים ליותר)

פורסם

בקשר למחירים תלוי איפה ואצל מי (בלי להזכיר שמות),איפה שזול לא מבטיח שירות ואחריות כמו שצריך,המבין יבין 8)

בקשר ל920,כבודו מונח במקומו,בהחלט מעבד פצץ,אבל רק רציתי לתת ל3800 את הכבוד,ושידע שהוא מגיע לoc מצויין,מפה זה כבר הבחירה שלו....

לגבי הכרטיס מסך,כול אחד והכסף שיש לו,לי יש את הכסף אבל ממש לא מתחשק לי לזרוק (בשביל הקטע) 650 ש"ח על 500 נקודות יותר ועם oc זה לא יותר מ900 נקודות יותר (במקרה הטוב)

כל אחד והשיקולים שלו, אני אישית מעדיף מעבד טוב עם קירור מצויין מאשר מעבד טיפה יותר טוב עם קירור סטוק.

ולגבי כ.מ. שמע זה כבר החלטה שלו, אבל אני בטוח ב100% שה7800GT יחזיק הרבה יותר זמן מה6800GS. עם או בלי OC.

כריכה: ואני נותן כבוד לשתי המעבדים, שתיהם תותחים למחיר שלהם!

פורסם

כל אחד והשיקולים שלו, אני אישית מעדיף מעבד טוב עם קירור מצויין מאשר מעבד טיפה יותר טוב עם קירור סטוק.

ולגבי כ.מ. שמע זה כבר החלטה שלו, אבל אני בטוח ב100% שה7800GT יחזיק הרבה יותר זמן מה6800GS. עם או בלי OC.

כריכה: ואני נותן כבוד לשתי המעבדים, שתיהם תותחים למחיר שלהם!

בעוד שנה וחצי שנתיים אני מוסיף להפרש עוד 700-+ ש"ח וקונה כרטיס מסך טוב+ של אותו תקופה :xyxthumbs:

ואני בטוח שגם בעלי ה 7800gt יחליפו את הכרטיס שלהם בעוד שנתיים (מהסיבה שהכרטיס שלהם לא הכי טוב\לא תומך בכול החידושים*)

*למי שיש כסף,חחחח

פורסם

בעוד שנה וחצי שנתיים אני מוסיף להפרש עוד 700-+ ש"ח וקונה כרטיס מסך טוב+ של אותו תקופה :xyxthumbs:

ואני בטוח שגם בעלי ה 7800gt יחליפו את הכרטיס שלהם בעוד שנתיים (מהסיבה שהכרטיס שלהם לא הכי טוב\לא תומך בכול החידושים*)

*למי שיש כסף,חחחח

עדיין, עוד כחצי שנה אולי טיפה יותר שיצא הG80, אם הוא יהיה בעל הDX10, אז כבר כל הכרטיסים יהיו שווים לתחת. גם ה1900XTX. חחח מכיוון לפי מה שהבנתי לא תהיה תמיכה אחורה באחרים למי שיש לו את ה10.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים