פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים גיגהבייט חברה בסדר,גם לי יש לוח עם פאק קטן שלה ,רק סלוט אחד של זכרונות עובד ואתה קורה לזה בסדר? אני פעם קיבלתי כרטיס מסך של גיגביט והוא היה מקולקל מהתחלה לקח שבוע+ עד שנתנו לי כרטיס אחר וגם אז היתה בעיה רצינית ליראות וידיאו רק אחרי שהתקנתי דריבר ישן ועשיתי עידכון לביוס היה אפשר ליראות וידיאו למזלי היום זה כבר בסדר אבל אני מקבל ציונים נמוכים בבנצים(יכול להיות בעיה אחרת במיקרה הזה אבל לך תדע)
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים אני חושב שהשאלה המתאימה פה זה מה התקציב שלך? כי אנחנו לא יכולים להמליץ על לוח ב1500 שח אם התקציה שלך הוא 700 שח... בכולופן אני ממליץ בחום על DFI ININITY, רק תזכור שהוא קצת בררן לגבי הזיכרונות שאתה שם לו. יש לך גם את הASUS A8N SLI PREMIUM שהוא לוח מצויין אם אתה מתעקש על SLI. יש לך את הMSI NEO4 NF4U שהוא לוח יוצא מן הכלל אבל קצת יקר לטעמי. ויש לך את ASUS A8N-E. שהוא לוח מצוין, אמין וטוב. ויש לך את הABIT AN8 וABIT AN8 ULTRA שהם שתיהם מצויינים. אז כמו שאמרתי תן לנו תקציב שנול להמליץ לך על לוח טוב, כי לוחות לא חסר, הכל נובע מהתקציב שלך
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים ביקורת על הלוח Asus A8N-SLI Premium באתראגב BUNG צודק בהחלט, צריך תקציב בשביל לעזור
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים אין לך אחריות?לא.גם כשהייתה לא היה לי עצבים לפרק את כל המחשב בשביל להביא להם את הלוח ואחרי 5 ימים הם יחזירו לי אותו.
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים לא כזה נורא.אני מסתדר טוב עם מה שיש לי כרגע ומקסימום אם אני יהיה חייב תוספת זכרון אני אקנה סטיק של גיגה ואמכור את הסטיק של ה512.
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים ניראה לי שאתם עושים סתם "עליהום" על הלוחות של גיגבייט. יש לי לוח - Gigabyte GA-K8N Ultra-9 - 939 (nForce4 Ultra) - ATX והוא עובד מצויין. ואם החלטתם ליקטול איזשהו לוח או חברה אז לפחות תפרטו בצורה משכנעת. ולא "חבל על הכסף,בעיות חומרה,ובלה בלה בלה" כי אחרת זה הופך את הדיון לעקר, ולא תורם להבנת העניין. זה מזכיר לי את הישראלי הממוצע שהלך יום אחד קנה סוברו ואחריו כל ישראל נסעו בסוברו. יום אחד הלך קנה מזדה וכל ישראל נוסעים במזדה. ואם לאחד שקנה לוח גיגבייט והוא היה דפוק, אז כולם לא קונים גיגבייט. ואני חוזר שוב אם אתם קוטלים תנמקו. תסבירו,תשכנעו.
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים ברור שזה לא משהו עקבילי יש מחשב עם אותו לוח כמו של Evman007 (ג'יגהבייט K8NS)והוא עובד מצויין עם 2 סטיקים וגם עם 3 (אבל ב333)
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים ניראה לי שאתם עושים סתם "עליהום" על הלוחות של גיגבייט. יש לי לוח - Gigabyte GA-K8N Ultra-9 - 939 (nForce4 Ultra) - ATX והוא עובד מצויין. ואם החלטתם ליקטול איזשהו לוח או חברה אז לפחות תפרטו בצורה משכנעת. ולא "חבל על הכסף,בעיות חומרה,ובלה בלה בלה" כי אחרת זה הופך את הדיון לעקר, ולא תורם להבנת העניין. זה מזכיר לי את הישראלי הממוצע שהלך יום אחד קנה סוברו ואחריו כל ישראל נסעו בסוברו. יום אחד הלך קנה מזדה וכל ישראל נוסעים במזדה. ואם לאחד שקנה לוח גיגבייט והוא היה דפוק, אז כולם לא קונים גיגבייט. ואני חוזר שוב אם אתם קוטלים תנמקו. תסבירו,תשכנעו.היו לי בעיות בכרטיסי מסך שלהם ולוחות אם שלהם ואין לי כוח להסביר כל פעם מיחדשוראיתי עוד אנשים שהיו להם בעיות תעשה חיפוש בפורום ותימצא מספיקולחברה כמו גיגביט לא אמורות להיות כל כך הרבה בעיותוזה לא אומר שכל מוצר יוצא פגום זה אומר שיש יותר מידי מוצרים פגומים
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים דווקא לאחרונה הם הרסו לעצמם קצת את השם עם הלוח הזה:http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2643
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.