עבור לתוכן

לוח Gigabyte

Featured Replies

פורסם

גם לי, אני מתחיל להוריד את האמון שלי מהחברה הזאת

• תגובות 32
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גיגהבייט חברה בסדר,גם לי יש לוח עם פאק קטן שלה ,רק סלוט אחד של זכרונות עובד :pissed:

ואתה קורה לזה בסדר?

אני פעם קיבלתי כרטיס מסך של גיגביט והוא היה מקולקל מהתחלה

לקח שבוע+ עד שנתנו לי כרטיס אחר וגם אז היתה בעיה רצינית ליראות וידיאו

רק אחרי שהתקנתי דריבר ישן ועשיתי עידכון לביוס היה אפשר ליראות וידיאו

למזלי היום זה כבר בסדר אבל אני מקבל ציונים נמוכים בבנצים(יכול להיות בעיה אחרת במיקרה הזה אבל לך תדע)

פורסם

אני חושב שהשאלה המתאימה פה זה מה התקציב שלך? כי אנחנו לא יכולים להמליץ על לוח ב1500 שח אם התקציה שלך הוא 700 שח...

בכולופן אני ממליץ בחום על DFI ININITY, רק תזכור שהוא קצת בררן לגבי הזיכרונות שאתה שם לו. יש לך גם את הASUS A8N SLI PREMIUM שהוא לוח מצויין אם אתה מתעקש על SLI. יש לך את הMSI NEO4 NF4U שהוא לוח יוצא מן הכלל אבל קצת יקר לטעמי. ויש לך את ASUS A8N-E. שהוא לוח מצוין, אמין וטוב.

ויש לך את הABIT AN8 וABIT AN8 ULTRA שהם שתיהם מצויינים.

אז כמו שאמרתי תן לנו תקציב שנול להמליץ לך על לוח טוב, כי לוחות לא חסר, הכל נובע מהתקציב שלך:)

פורסם

אין לך אחריות?

לא.גם כשהייתה לא היה לי עצבים לפרק את כל המחשב בשביל להביא להם את הלוח ואחרי 5 ימים הם יחזירו לי אותו.
פורסם

לא חבל על הכסף?

פורסם

לא כזה נורא.אני מסתדר טוב עם מה שיש לי כרגע ומקסימום אם אני יהיה חייב תוספת זכרון אני אקנה סטיק של גיגה ואמכור את הסטיק של ה512. ;)

פורסם

ניראה לי שאתם עושים סתם "עליהום" על הלוחות של גיגבייט. יש לי לוח - Gigabyte GA-K8N Ultra-9 - 939 (nForce4 Ultra) - ATX והוא עובד מצויין. ואם החלטתם ליקטול איזשהו לוח או חברה אז לפחות תפרטו בצורה משכנעת. ולא "חבל על הכסף,בעיות חומרה,ובלה בלה בלה" כי אחרת זה הופך את הדיון לעקר, ולא תורם להבנת העניין. זה מזכיר לי את הישראלי הממוצע שהלך יום אחד קנה סוברו ואחריו כל ישראל נסעו בסוברו. יום אחד הלך קנה מזדה וכל ישראל נוסעים במזדה. ואם לאחד שקנה לוח גיגבייט והוא היה דפוק, אז כולם לא קונים גיגבייט. ואני חוזר שוב אם אתם קוטלים תנמקו. תסבירו,תשכנעו.

פורסם

ברור שזה לא משהו עקבי

לי יש מחשב עם אותו לוח כמו של Evman007 (ג'יגהבייט K8NS)

והוא עובד מצויין עם 2 סטיקים וגם עם 3 (אבל ב333)

פורסם

אני לא קטלתי,דווקא יש לי כרטיס מסך של גיגהבייט ואני מרוצה.

נתתי דוגמא.

פורסם

ניראה לי שאתם עושים סתם "עליהום" על הלוחות של גיגבייט. יש לי לוח - Gigabyte GA-K8N Ultra-9 - 939 (nForce4 Ultra) - ATX והוא עובד מצויין. ואם החלטתם ליקטול איזשהו לוח או חברה אז לפחות תפרטו בצורה משכנעת. ולא "חבל על הכסף,בעיות חומרה,ובלה בלה בלה" כי אחרת זה הופך את הדיון לעקר, ולא תורם להבנת העניין. זה מזכיר לי את הישראלי הממוצע שהלך יום אחד קנה סוברו ואחריו כל ישראל נסעו בסוברו. יום אחד הלך קנה מזדה וכל ישראל נוסעים במזדה. ואם לאחד שקנה לוח גיגבייט והוא היה דפוק, אז כולם לא קונים גיגבייט. ואני חוזר שוב אם אתם קוטלים תנמקו. תסבירו,תשכנעו.

היו לי בעיות בכרטיסי מסך שלהם ולוחות אם שלהם ואין לי כוח להסביר כל פעם מיחדש

וראיתי עוד אנשים שהיו להם בעיות

תעשה חיפוש בפורום ותימצא מספיק

ולחברה כמו גיגביט לא אמורות להיות כל כך הרבה בעיות

וזה לא אומר שכל מוצר יוצא פגום זה אומר שיש יותר מידי מוצרים פגומים

פורסם

בעיות יש בכל החברות

השאלה היא אם באחוזים זה יותר גבוה

ואני לא חושב שזה כך

פורסם

כן, שמעתי

אבל מעידות יש לכל החברות

גם לDFI ואסוס

פורסם

בהחלט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים