עבור לתוכן

צריך מצלמה עד 1700 שקל

Featured Replies

פורסם

כבר 6 וחצי שנים יש לי את ה Fuji FinePix 4700zoom ואבא שלי החליט שהגיע הזמן להחליף מצלמה(ואני מסכים).

אני מחפש מצלמה קומפקטית, שאני ייקח איתי כמעט לכל מקום. אני קצת מבין בצילום אז אני מצלמה עם מצב צילום ידני עם הכי הרבה אפשרויות.

התקציב זה עד 1700 שקל וזה לא כולל בטריות(יש לי הרבה AA נטענות) ולא כולל כרטיס זיכרון(יש לי sd 512). בהתחלה רציתי לקחת את הA610 אבל אבא שלי שאל אותי על הA620 אז רציתי לדעת אם ה2MP עושים הבדל ואם יש לכם המלצה על מצלמה אחרת עד 1700 שקל.

תודה!!

פורסם

כבר 6 וחצי שנים יש לי את ה Fuji FinePix 4700zoom

נראה לי שקצת טעית בחישוב, כי המצלמה הוצגה בקיץ 2000.

אני מחפש מצלמה קומפקטית, שאני ייקח איתי כמעט לכל מקום.

ה-A610 ו-A620 קומפקטיות, אבל הן דורשות פאוצ' או נרתיק. הן לא מצלמות כיס. אם קומפקטיות קריטית, עדיף לבחור משהו קטן יותר.

אני קצת מבין בצילום אז אני מצלמה עם מצב צילום ידני עם הכי הרבה אפשרויות.

אם אתה מתבסס על ניסיון של שליטות ידניות עם מצלמות פילם, כדאי לך להתאים את הציפיות למשהו אחר. אתה מודע למשל לזה שלא ממש ניתן לשלוט על עומק שדה עם מצלמות שכוללות חיישן כל כך קטן?

התקציב זה עד 1700 שקל וזה לא כולל בטריות(יש לי הרבה AA נטענות) ולא כולל כרטיס זיכרון(יש לי sd 512). בהתחלה רציתי לקחת את הA610 אבל אבא שלי שאל אותי על הA620 אז רציתי לדעת אם ה2MP עושים הבדל ואם יש לכם המלצה על מצלמה אחרת עד 1700 שקל.

לדעתי לרוב האנשים אין הצדקה להעדיף את ה-A620. גם ה-A610 תתן שיפור עצום באיכות בהשוואה למה שאתה מקבל עם הפוג'י הישנה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה...

צודק... טעיתי בשנה....קניתי אותה 3 ימים לפני 2001

בקשר לגודל של הa610 ראיתי אותה והגודל שלה מתאים לי...

בכל מקרה אני לא ממש מדפיס תמונות אולי בודדות... את רוב התמונות אני שומר על המחשב.

יש מצלמה אחרת שנכנסת בתקציב ותיהיה יותר טובה??

פורסם

הקנון A610 תהיה הבחירה הטובה ביותר.

השקעה ב-7MP לעומת 5MP לא שווה ממש את התוספת מחיר של כ-450 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה :xyxthumbs: אני יקנה את הA610

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים