עבור לתוכן

עזרה בבחירת מארז

Featured Replies

פורסם

האם האורורה בא בלי ספק כח?

• תגובות 31
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בדקתי לך במספר חנויות ברשת מגיע ללא ספק ! :nono:

"ה Shark הרבה פחות טוב מה Aurura, באיכות, באיוורור ולדעתי גם ביופי" זהו ציטוט מדברי ליאור ,לגבי היופי זה ענין של טעם ,לגבי האיכות מדוע יש הרבה שטוענים כך ? האם אתה יכול לנמק ליאור? תודה מראש ! :nixweiss:

פורסם

למה? ככה. המארז פשוט יותר איכותי,החומרים יותר טובים והוא בנוי בצורה יותר טובה.

חוץ מזה לשארק יש בעיה עם הפילטר שלו.

פורסם
  • מחבר

האם המאווררים של הGIGABYTE רועשים? האם המארז הוא ללא כלים (ToolLess)?

ועוד דבר... אני אחרי זה יכול להוסיף קתודות ירוקות וכאלה למארז? לפנים המארז ואף לקדמת המארז? :cool2:

פורסם

יחסית מאוד שקטים.

המארז הוא toolless.

כמו כל מארז אתה יכול להוסיף אליו קטודות...

מקדימה יכול להיות בעייתי...תלוי איך אתה מצליח לסדר את זה ומה גודל הקטודה...

פורסם

יש לי אותם,

לא מרגיש אותם בכלל ממש שקטים :]

פורסם

יש לך כמה אפשרויות ( אם יש לך את הכסף כמובן ):

1) GIGABYTE AURORA

יתרונות:

-המארז הכי איכותי במחיר הזה.

-בעל יכולות הקירור הכי טובות מבין כל המארזים שהזכירו פה ( יש לו 3 מאווררים של 120mm שהם הכי טובים+הכי שקטים )- זה די נדיר שיש 3 מאווררים במארז

של 120mm.

-יש לו את הרשת בצד בגודל בינוני- זה טוב מכיוון שזה נותן למארז איוורור טיבעי + בגלל הגודל שלו הוא לא מכניס יותר מדי אבק.

חסרונות:

- לא ידוע מהו עובי המארז ( כמובן מומלץ כמה שיותר ) ואם משהו יודע שיגיד.

-הרשת בצד המארז תגרום לך לנקות מדי פעם את המחשב- תהליך קצר ולא מסובך ששווה את זה וכמעט בכל מארז צריך לעשות זאת.

-אתה די שקוף וזה לא בעיה לשים לב שהיופי=חלון של המארז מאוד חשוב לך ורשת לא בקצת פחות יפה מחלון.

2) Thermaltake Tsunami Aluminum Panel Window / Thermaltake Xaser LANMOTO Aluminum VA1000SWA

שני המארזים האלה בערך אותו הדבר אז אני אדבר עליהם כאל מארז אחד ( ההבדל הוא היופי, ה-Xaser מגיע עם מד טמ"פ או מה שה לא יהיה לכן הוא יותר מומלץ )

המארז הזה הוא בערך כמו הקודם אבל יש לו-2 חסרונות ו-2 יתרונות עליו:

היתרונות:

- יש לו חלון גדול בצורת X, דבר שיפה יותר מהרשת של ה-GIGABYTE ויהיה הרבה יותר יפה לשים אצלו כל מיני לדים וכל סוגי התאורה למיניהם בגלל שהוא גדול יותר ושקוף.

-יש לו מאוורר נוסף בדלת שלפי דעתי מקום טוב יותר לשים במארז מאוורר שלישי מבחינת איוורור ( אבל הGIGABYTE מכפר על זה ברשת ) ובנוסף

אפשר לשים במקום מאוורר אייר דאקט ( הצינור הזה שמגיע למאוורר של המעבד ), דבר שיעזור מאוד לאיוורור טוב יותר של המעבד ( זה לא בטוח שהמקום של

המאוורר בדלת יגיע בדיוק למעבד- אתה צריך לבדוק את זה ).

חסרונות:

- המאוורר הנוסף שלו הוא בגודל 90mm לאומת המאוורר השלישי של GIGABYTE שהו בגודל 120mm שזה אומר שהמאוורר הגדול יהיה שקט יותר ויאוורר טוב יותר.

-אם, ואני חוזר אם המארז של GIGABYTE הוא בעובי 1.0 אז זה נותן לGIGABYTE יתרון על המארז של TT, כי העובי הזה יגרום למארז להיות שקט יותר.

3)Thermaltke Shark Full Tower Aluminum Case - Silver

המארז הזה הוא בערך אותו הדבר כמו של GIGABYTE, יש לו שני הבדלים עיקריים:

- יש לו שני מאוררים של 120mm בניגוד לשל GIGABYTE שלו יש שלוש של 120mm ( יתרון לא קטן לGIGGABYTE).

-המארז הזה ( SHARK ) הוא בעובי של 1.0mm= שקט יותר ( בקשר לזה, אני שוב חוזר- תברר מה העובי של המארז של GIGABYTE- כמה שיותר עבה יותר טוב ).

סיכום ומסקנות:

אני הכי ממליץ על המארז של GIGABYTE, הוא הכי טוב מבין כולם!!!

הדבר היחיד שאני לא בטוח לגביו הוא העובי שלו. תברר.

2 האפשרויות של אפשרות-2 הן אחריו מומלצות בגלל החלון והאייר דאקט שבדלת+ ל-Xשדקר יש את המד טמ"פ או מה שזה לא יהיה ( הפשרות היפה יותר ).

בקשר לאפשרות ה-3 אני פחות ממליץ בגלל שאין לה שום יתרון על ה-GIGABYTE חוץ מאולי העובי של המארז.

נ.ב

- לכל המארזים יש TOOLLEST.

- הדברים העיקריים שדיברתי על המארזים הם הרעש ויכולות האיוורור ואולי קצת המראה ( שיותר השארתי לך להבחור ).

- אם יש לך תקציב גבוהה יותר (בערך 1100 ) תגיד לי ואני אציעה לך עוד הצעות- דבר שבכלל לא חובה כי המארזים האלה מצוינים!!!

- יש מארז אחד שבערך בתקציב ולא דיברתי עליו והוא ה- SONATA II של- ANTEC. ( אני חושב שהוא יותר טוב מכולם אבל הין לו חלון או רשת ואם

היופי חשוב לך עזוב אותו כי כל שאר המארזים יפים יותר וגם מצויינים ( למרות שאני בכל זאת מציע לך לשאול ולברר עליו, הינה מידע עליו- http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=15139 ) הסיבה שלא כתבתי לך עליו כלום היא כי אני לא כלכך יודע עליו משהו שאתה

לא יכול לומר רק אם תסתכל באתר שהבאתי לך.

-דבר אחרון אני רוצה לומר על ה-SUNBEAM, אני מאוד לא ממליץ לך עליו, הוא תמיד יהיה רועש לא משנה איזה מאווררים תקנה לו מכיוון שיש לו מקום להרבה מאווררים

במארז וכולם קטנים מאוד ( 80mm ), דבר שיגרום לרעש חזק לא משנה איזה מאווררים תשים לו ובגלל והקירור שלו לא תהיה יותר טובה משל מארז עם 3 מאווררים של 120mm שהם

בהרבה יותר שקטים.

מקווה שעזרתי :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

יש לך כמה אפשרויות ( אם יש לך את הכסף כמובן ):

1) GIGABYTE AURORA

יתרונות:

-המארז הכי איכותי במחיר הזה.

-בעל יכולות הקירור הכי טובות מבין כל המארזים שהזכירו פה ( יש לו 3 מאווררים של 120mm שהם הכי טובים+הכי שקטים )- זה די נדיר שיש 3 מאווררים במארז

של 120mm.

-יש לו את הרשת בצד בגודל בינוני- זה טוב מכיוון שזה נותן למארז איוורור טיבעי + בגלל הגודל שלו הוא לא מכניס יותר מדי אבק.

חסרונות:

- לא ידוע מהו עובי המארז ( כמובן מומלץ כמה שיותר ) ואם משהו יודע שיגיד.

-הרשת בצד המארז תגרום לך לנקות מדי פעם את המחשב- תהליך קצר ולא מסובך ששווה את זה וכמעט בכל מארז צריך לעשות זאת.

-אתה די שקוף וזה לא בעיה לשים לב שהיופי=חלון של המארז מאוד חשוב לך ורשת לא בקצת פחות יפה מחלון.

2) Thermaltake Tsunami Aluminum Panel Window / Thermaltake Xaser LANMOTO Aluminum VA1000SWA

שני המארזים האלה בערך אותו הדבר אז אני אדבר עליהם כאל מארז אחד ( ההבדל הוא היופי, ה-Xaser מגיע עם מד טמ"פ או מה שה לא יהיה לכן הוא יותר מומלץ )

המארז הזה הוא בערך כמו הקודם אבל יש לו-2 חסרונות ו-2 יתרונות עליו:

היתרונות:

- יש לו חלון גדול בצורת X, דבר שיפה יותר מהרשת של ה-GIGABYTE ויהיה הרבה יותר יפה לשים אצלו כל מיני לדים וכל סוגי התאורה למיניהם בגלל שהוא גדול יותר ושקוף.

-יש לו מאוורר נוסף בדלת שלפי דעתי מקום טוב יותר לשים במארז מאוורר שלישי מבחינת איוורור ( אבל הGIGABYTE מכפר על זה ברשת ) ובנוסף

אפשר לשים במקום מאוורר אייר דאקט ( הצינור הזה שמגיע למאוורר של המעבד ), דבר שיעזור מאוד לאיוורור טוב יותר של המעבד ( זה לא בטוח שהמקום של

המאוורר בדלת יגיע בדיוק למעבד- אתה צריך לבדוק את זה ).

חסרונות:

- המאוורר הנוסף שלו הוא בגודל 90mm לאומת המאוורר השלישי של GIGABYTE שהו בגודל 120mm שזה אומר שהמאוורר הגדול יהיה שקט יותר ויאוורר טוב יותר.

-אם, ואני חוזר אם המארז של GIGABYTE הוא בעובי 1.0 אז זה נותן לGIGABYTE יתרון על המארז של TT, כי העובי הזה יגרום למארז להיות שקט יותר.

3)Thermaltke Shark Full Tower Aluminum Case - Silver

המארז הזה הוא בערך אותו הדבר כמו של GIGABYTE, יש לו שני הבדלים עיקריים:

- יש לו שני מאוררים של 120mm בניגוד לשל GIGABYTE שלו יש שלוש של 120mm ( יתרון לא קטן לGIGGABYTE).

-המארז הזה ( SHARK ) הוא בעובי של 1.0mm= שקט יותר ( בקשר לזה, אני שוב חוזר- תברר מה העובי של המארז של GIGABYTE- כמה שיותר עבה יותר טוב ).

סיכום ומסקנות:

אני הכי ממליץ על המארז של GIGABYTE, הוא הכי טוב מבין כולם!!!

הדבר היחיד שאני לא בטוח לגביו הוא העובי שלו. תברר.

2 האפשרויות של אפשרות-2 הן אחריו מומלצות בגלל החלון והאייר דאקט שבדלת+ ל-Xשדקר יש את המד טמ"פ או מה שזה לא יהיה ( הפשרות היפה יותר ).

בקשר לאפשרות ה-3 אני פחות ממליץ בגלל שאין לה שום יתרון על ה-GIGABYTE חוץ מאולי העובי של המארז.

נ.ב

- לכל המארזים יש TOOLLEST.

- הדברים העיקריים שדיברתי על המארזים הם הרעש ויכולות האיוורור ואולי קצת המראה ( שיותר השארתי לך להבחור ).

- אם יש לך תקציב גבוהה יותר (בערך 1100 ) תגיד לי ואני אציעה לך עוד הצעות- דבר שבכלל לא חובה כי המארזים האלה מצוינים!!!

- יש מארז אחד שבערך בתקציב ולא דיברתי עליו והוא ה- SONATA II של- ANTEC. ( אני חושב שהוא יותר טוב מכולם אבל הין לו חלון או רשת ואם

היופי חשוב לך עזוב אותו כי כל שאר המארזים יפים יותר וגם מצויינים ( למרות שאני בכל זאת מציע לך לשאול ולברר עליו, הינה מידע עליו- http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=15139 ) הסיבה שלא כתבתי לך עליו כלום היא כי אני לא כלכך יודע עליו משהו שאתה

לא יכול לומר רק אם תסתכל באתר שהבאתי לך.

-דבר אחרון אני רוצה לומר על ה-SUNBEAM, אני מאוד לא ממליץ לך עליו, הוא תמיד יהיה רועש לא משנה איזה מאווררים תקנה לו מכיוון שיש לו מקום להרבה מאווררים

במארז וכולם קטנים מאוד ( 80mm ), דבר שיגרום לרעש חזק לא משנה איזה מאווררים תשים לו ובגלל והקירור שלו לא תהיה יותר טובה משל מארז עם 3 מאווררים של 120mm שהם

בהרבה יותר שקטים.

מקווה שעזרתי :xyxthumbs:

אחי, אתה ת-ו-ת-ח :yelclap::xyxthumbs:

נתת לי בדיוק יתרונות וחסרונות ואני מאוד מעריך את זה ואני מצטער אם לקח לך הרבה זמן לכתוב את זה אבל אתה הכי סבבה שיש! תמשיך ככה!

נ.ב

באתר של ג'יגהבייט היה כתוב כך

Dimension 205 x 522 x 510 mm (W x H x D)

זה אומר שחצי ס"מ השלדה?

פורסם

למה אתה משווה את הג'יגהבייט לזבל כמו כל הטרמלטייקים האלו.

הג'יגהבייט יותר טוב בהכל. נקודה.

פורסם

אחי, אתה ת-ו-ת-ח :yelclap::xyxthumbs:

נתת לי בדיוק יתרונות וחסרונות ואני מאוד מעריך את זה ואני מצטער אם לקח לך הרבה זמן לכתוב את זה אבל אתה הכי סבבה שיש! תמשיך ככה!

נ.ב

באתר של ג'יגהבייט היה כתוב כך

Dimension 205 x 522 x 510 mm (W x H x D)

זה אומר שחצי ס"מ השלדה?

שמחתי לעזור לך אחי :xyxthumbs:

כל דבר שתצטרך תשאל ( במקרה ואני אוכל לענות לך ) :hi:

פורסם

בדיוק

פורסם

לגבי הגובה שאלת אז הוא

בגובה 52 ס"מ

רוחב 20.5 ס"מ

ועומק 51 ס"מ

אם ת'רוצה שאני אשלח לך תמונות של המארז הזה

להראות לך איך הוא יושב אצלי עם כל הדברים ותראה עוד כמה מקום נשאר דבר איתי :]

פורסם

קודם כל המארזים של TT הם בכלל לא "זבל" הם מארזים מצוינים!!!

זה שהשוותי אותם למארז של GIGABYTE זה לא אומר שאמרתי שהם יותר טובים או משתווים לו, עשיתי זאת מ-2 סיבות:

1) אלה הם המארזים הכי טובים שהמליצו לו בפורום הזה, אז רק רציתי לתת לו עוד מידע. ואם תקרא שוב ובעיון תראה שאפילו בזכות ההשוואה הזאת הראתי לו הכי טוב

שאפשר שהמארז של GIGABYTE הכי טוב מכולם ( אלה שדיברנו עליהם ).

2) לפי ההודעות שכתב מי שפתח את הנושא, יכולתי להבין בברור שהענין של יופי הוא דבר מאוד חשוב בשבילו. ובוא נודה שחלון ( ובטח חלון גדול כמו של ה-TT )

בהרבה יותר יפה מאשר הרשת של ה- GIGABYTE!!! התאורה בהרבה יותר בולטת ויפה בחלון ויש מקום גדול יותר לכל מיני גימיקים!!!

ולכן אני חוזר כמו שאמרתי מקודם, הבחירה הכי טובה לדעתי ( לפי איכות וביצועים ) היא של ה-GIGABYTE.

אבל הבחירה הכי טובה לפי היופי היא ה-thermaltake Tsunami Aluminum Panel Window או Thermaltake Xaser LANMOTO AluminumA1000SWA, כי בואו נודה שהם יותר יפים, פחות טובים אבל יותר יפים וגם הביצועים שלהם מצויינים והם יספיקו בשבילו ( אלה אם כן יש לך מחשב יותר מהממוצע- כדאי שתיתן לנו עוד מידע על המחשב שלך או לפחות קריטריונים שאתה רוצה שהמארז יעמוד בהם :jump: )

ודבר אחרון, יש לזכור שהם המארזים הכי טובים במחירים האלה ואם יש לך עוד כסף ( אפילו עוד 200 ) רק תגיד כי יש יותר טובים.

בכל מקרה כל בחירה מהאפשרויות האלה תהיה מצוינת, תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

מהההההה? LanMoto?

לא הייתי שם במארז הזה את הפנטיום 2 400 שלי

אם כבר Tsunami אז לקחת את ה CoolerMaster WaveMaster, קח את המקור ולא החיקוי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים