פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים יש לי מחר בוחן אישי (מה לעשות שהמורה שונא אותך ) ואין לי מושג את התשובות בתקשורת אז אני אשמח אם תענו לי על השאלות פה למטה בשתיים שלוש שורות כל תשובה.. תודה רבה. אני יודע שהשאלות פשוטות ולרוב גם מטופשות :kopfpatsch: 1) מה ההבדל בין מוליך למוליך למחצה? 2) מה ההבדל בין אות אנאלוגי לבין אות דיגיטלי? 3) מה החסרונות של השיטה הדיגיטלית? 4) מהו חוק הדיגמה לפי ניקווסט? 5) מהו תפקיד חיישן הצילום? 6) מהו אורך המוקד? 7) הגדירו את משמעות הקפיצות (סטופים) בצמצם(2,2.8,4,5.6...). 8) הסבר את עיקרון עומק חדות השדה. אני באמת יודה לכם אם תענו על השאלות.
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים מחבר תודה רבה לכל מי שתרם ועזר סיימתי עם השאלות הדפוקות האלה. :-* :-* :xyxthumbs: :yelclap:
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים אם אפשר, אתם יכולים להסביר מה זה עומק השדה הזה?כי ראיתי כבר כמה פעמים שדיברו עליו בפורום צילום.
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים לא שאלתי אם הוא ציני או לא :\אבל יש פה הרבה חברה שיודעים, אז אם כבר יש ת'רד עם הנושא.. למה לא לנצל זאת?
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים טוב אני אענה בכל זאת על השאלות שאני יודע (עד 4 אני יודע, מ5 שמישהו אחר יענה...)1) מוליך למחצה הוא חומר שאם לא מזהמים אותו הוא נשאר מבודד, אם מזהמים אותו הוא הולך למוליך (למשל סיליקון הוא מוליך למחצה)מוליך הוא חומר שיש לו משהו כמו 10 בחזקת 23 אלקטרונים חופשיים, כלומר רובו "יכול לנוע".2) אות אנלוגי זה מה שמשודר, גל עם אפליטודה ופאזה, אות דיגיטלי זה סדרת מספרים המייצרת את האפלוטודה של האות האנלוגי (זה למעשה אות אנלוגי דגום)3) חסרונות האות הדיגיטלי - יכול לעוות את אות המקור (ועוד כמה דברים שלא עולים לי בראש עכשיו)4) תדר נייקוויסט זה דגימה בתדר כפול מתדר האות האנלוגי המקורי בשביל שלא יהיו "קיפולים" Aliasing באות הדגום, זהו תנאי שמבטיח שיהיה אפשר לשחזר את האות ללא עיוותים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.