פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים שמע אני עם פריזר פרו קודם כל הוא מקרר טוב מאוד!!! ודבר שני.... אני לא שומע אותו בכלל המאווררים האחרים (צ'יפסט של DFI ) יותר רועשים תאמין לי, הוא שקט למה שאל תחליף למשהו אחר בצ'יפסט? יהיה לך עדיף ושקט יותר
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים אין איזה שהוא אתר מחו"ל שבוחן את כל מערכות הקירורים שהוצגו פה יחדיו ? אני מתכוון להשוואות ביקורות והמלצות : כי בעיקרון לאחד שעל אף יתרונות הקירור והשקט גם אוהב עיצוב שבמוצר ועם כל הסימפטיה שיש לקירורים כגון BT , 64 PRO , 9500 . הם כולם מגעילים תתחת . אולי ה 9500 נראה הטוב מביניהם , לכן למה לא לקחת את ההייפר +6 ??
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים הנה לינק שמרכז בתוכו ליניקים לפי כל דגם וגם השוואות.http://forums.anandtech.com/messageview.aspx?catid=37&threadid=1723066&enterthread=y
פורסם 2006 במרץ 219 שנים למה שאל תחליף למשהו אחר בצ'יפסט?יהיה לך עדיף ושקט יותריש לך המלצה למשהו זול, טוב וקל להרכבה?
פורסם 2006 במרץ 219 שנים אוקיי אז ה-64 נראה כווינר לציפסט תנסה את הזלמן NB47J כנראה פספסת- NB47J של Zalman הכי זול שראיתי היה ב-PCcoolרק שיאשרו לך פה לתאימות ללוח שלך כי אני לא מכיר אותו.
פורסם 2006 במרץ 319 שנים כנראה פספסת- NB47J של Zalman הכי זול שראיתי היה ב-PCcoolרק שיאשרו לך פה לתאימות ללוח שלך כי אני לא מכיר אותו.לא חושב שהוא יתאים כי הוא גבוה והכרטיס מסך אמור לשבת ממש עליו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.