פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים סתם רציתי לדעת אם אתם בישראל קולטים את הסידרה החדשה Black.White (כי אתם מקבלים lost, prison break וכו'...)אז הסידרה הזאת היא סידרה ששתי גזעים (שחור ולבן) משנים את הגזע שלהם (שחור הופך ללבן ולבן לשחור) וזה אמור להיות מצויין..הנה האתר של הסידרה ויש גם את השיר הראשי של התוכנית של Ice Cube (יש באתר)
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים העונה הכי חדשה של סמולויל היא העונה החמישיתבארץ כרגע נגמרה העונה הרביעיתבנתיים שידרו חמישה עשר פרקים של העונה החמישית בחולאבל גם אצלנו לא עוד הרבה זמן לפי מה ששמעתי
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים הקישור שלך לא עובד J0HNiE אם ה Black.White הזה זאת קומדייה זה יכל להיות חזק אני כל כך אוהב ששחקנים שחורים (אדי מרפי ודיויד שפאל בעיקר) עושים חיקויים לבנים
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים מחבר הקישור שלך לא עובד J0HNiE אם ה Black.White הזה זאת קומדייה זה יכל להיות חזק אני כל כך אוהב ששחקנים שחורים (אדי מרפי ודיויד שפאל בעיקר) עושים חיקויים לבנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה לא קומדיה או סטנד אפ.... זה שתי משפחות אחד כושית והשניה לבנה והם הולכים לאולפן איפור או משהו וצובעים אותם את הכושים ללבנים ואת הלבנים לכושים.. זה אמור להיותץ סדרה מצויינת כולם פה מדברים על התוכנית http://www.fxnetworks.com/shows/originals/blackwhite/main.html אתה בטוח שהלינק לא עובד לך כי בדיוק עכשיו בדקתי וזה עובד מצויין
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה לא קומדיה או סטנד אפ.... http://www.fxnetworks.com/shows/originals/blackwhite/main.html אתה בטוח שהלינק לא עובד לך כי בדיוק עכשיו בדקתי וזה עובד מצויין בטח שהוא עובד, עכשיו שנתת לנו אותו ואם זה לא קומדייה, מה זה בדיוק? (ריאלטי?...איכס)
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים סתם רציתי לדעת אם אתם בישראל קולטים את הסידרה החדשה Black.White (כי אתם מקבלים lost, prison break וכו'...)אז הסידרה הזאת היא סידרה ששתי גזעים (שחור ולבן) משנים את הגזע שלהם (שחור הופך ללבן ולבן לשחור) וזה אמור להיות מצויין..הנה האתר של הסידרה איך קולטים? זה מתחיל רק שבוע הבא!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.