פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים טוב... זה כבר נפרץ ב10.4.4 ע"י אותו אדם... שמאפשר התקנה של OSX על מחשב רגילוהרעיון של EFI הוא מעולה, עוד שנה+ (סתם זורק) נראה את EFI גם במחשבים רגילים.הלוואי, הEFI לפי מה שהבנתי זה דבר אדיר ברבה יותר טוב מהBIOS המיושן והלא כ"כ נוח
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים ומה בדיוק תעשה עם הos x? סתם להתלהב שיש לך? גם אני אמרתי את זה בהתחלה... אבל מצד שני.... מי שלא משחק או שיש לו מערכת הפעלה אחרת למשחקים יכול להיפטר מכל הבעיות של XP. יש הרבה תוכנות ל-OS X? אני מדבר על חומות אש, אנטי וירוסים, אופיס, EMULE........ אבל, כדי שזה יעבוד נורמלי צריך מיליון פאצ'ים (תלוי בחומרה) :
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים גם אני אמרתי את זה בהתחלה... אבל מצד שני.... מי שלא משחק או שיש לו מערכת הפעלה אחרת למשחקים יכול להיפטר מכל הבעיות של XP. יש הרבה תוכנות ל-OS X? אני מדבר על חומות אש, אנטי וירוסים, אופיס, EMULE........ אבל, כדי שזה יעבוד נורמלי צריך מיליון פאצ'ים (תלוי בחומרה) : אז כאילו או תסבול פעם אחת ויש לך אחלה מערכת הפעלה(OSX) או תשמח בהתחלה ואז תתחיל לבכות(WINXP)... כל אחד והשיכולים שלו
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים למישהו יש מושג עם זה יעעבוד על החומרה שיש לי? פיזרסמו פה לינק לאתר שמראה תאימות חומרה... תבדוק שם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.