פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים נכון להיום לא מצאו עדיין דרך להפעיל OS X על x86 ביתיבעיקר משום שאין למערכת Core Solo/Dou שבשימוש אפל BIOS אלא רעיון הרבה יותר מתקדם
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים מחבר וואלה,כבר שמעתי שבגרסה האחרונה אפשר... אצים המון מסמכים באימיול על זה,ביאוס
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים מחבר לפי מה שהבנתי זה עובד,אבל תמיכה חלקית מאוד בSSE2,אני פשוט לא מאמין שנתקעתי רק כי יש לי SSE2 ולא SSE3 ..
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים עובד בסדר גמור (עם לוח מבוסס NF4 אין עדיין תמיכה בSATA, רק PATA)תמיכת חומרה אחרת מוגבלתנכון להיום לא מצאו עדיין דרך להפעיל OS X על x86 ביתיבעיקר משום שאין למערכת Core Solo/Dou שבשימוש אפל BIOS אלא רעיון הרבה יותר מתקדםתחפש קצת בנושא, תדע יותר
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים מחבר זאת אותה המערכת בידיוק,רק פשוט בגלל שהם עוברים לאינטל ציפ'ס אז הם מפתחים תמיכה לX86 (לפי מה שהבנתי).
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים לפי מה שהבנתי זה עובד,אבל תמיכה חלקית מאוד בSSE2,אני פשוט לא מאמין שנתקעתי רק כי יש לי SSE2 ולא SSE3 .. לפי הקישור באתר, יש פאצ' עבור SSE2, כמו-כן ה-ווינצ'סטר 3200, ברשימה של הנתמכים http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/HCL_10.4.4#Processors
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים זה פאצ' מסוים לתוכנה או שזה ברמה של חיקוי של מערכת Mac?מערכת הפעלה מלאהאפשר להפעיל דרך VMWARE או להתקין dual boot יחד עם XP או כל מערכת אחרת.תמיכה חומרתית מוגבלת... עם לוחות מבוססי צ'יפסטים של אינטל, מעבדי אינטל וכ.מסך של ATI אפשר לקבל כמעט 100% של תמיכה.עם לוחות מבוססי NF4 אין תמיכה בSATA, יכול להיות שזה רק עניין של זמן.
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים נכון להיום לא מצאו עדיין דרך להפעיל OS X על x86 ביתיבעיקר משום שאין למערכת Core Solo/Dou שבשימוש אפל BIOS אלא רעיון הרבה יותר מתקדםלמה הכוונה רעיון הרבה יותר מתקדם? אפשר קישור?
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים טוב... זה כבר נפרץ ב10.4.4 ע"י אותו אדם... שמאפשר התקנה של OSX על מחשב רגילוהרעיון של EFI הוא מעולה, עוד שנה+ (סתם זורק) נראה את EFI גם במחשבים רגילים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.