עבור לתוכן

אי שביעות רצון מהשירות שניתן לי בחנות עקב הזמנת כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

הנדון: אי שביעות רצון מהשירות שניתן לי

ביום ה 5.2.06, נכנסתי לחנות בקניון הזהב,החלטתי לרכוש כרטיס מסך בסכום של 1793 ש"ח. היה בידי זיכוי של 600 ש"ח, ובינתיים הכל היה כשורה. כשהזמנתי את המוצר המוכר

טען שייקח לו 14 ימי עסקים להגיע. צלצלתי כעבור שבועיים ב19 לחודש ושאלתי מה עם המוצר, אמרו לי להשאיר מס' טלפון ושיחזרו אליי כשהכרטיס יגיע. לאחר כ5 ימים התקשרתי שוב וענה לי בחור שחבל שאני לא זוכר את שמו, שאמר לי שהוא יברר ויחזור אליי תוך כמה דקות, הטלפון היה ב3 אחה"צ ועד 10 בלילה לא היה טלפון וגם לא מענה שאני אישית התקשרתי.

בנוסף, המענה הטלפוני בסניף ירוד ואינו משביע רצון, כמעט ואין מענה וכשיש, ראו המקרה שלי, שלא טופל כראוי. היום, כ21 יום לאחר הזמנת המוצר ולאחר שבאתי עוד כמה ימים לאחר הקנייה ונתתי עוד 600 ש"ח מזומן, המוצר עדיין לא הגיע ובסניף עצמו שהזמנתי פיזית אומרים היום לאחר שיחה שלי איתם שהכרטיס אולי יגיע תחילת שבוע הבא.

המצב הזה בלתי נסבל והסחבת הזאת לא באה בחשבון.

אבקש ליצור איתי קשר בהקדם לבירור התלונה הזו, ולבדוק את חומרת המצב.

בתודה מראש,

לקוח מאוכזב

דן דקל

email: dan_dekel@bezeqint.net

=====================================================================================

זה המייל ששלחתי לשירות לקוחות, האם אתם חושבים שניתן לעשות עוד משהו?!!?

הסיבה היחידה שקניתי שם היא בגלל שהיה לי זיכוי של 600 ש"ח....

הכרטיס... שאותו הזמנתי הוא ה6800GS XFX eXtreme ל AGP

עריכה: ערכתי ומחקתי את שם החנות ....

פורסם
פרסום חנויות:

חל איסור על פרסום הודעות הדנות בחנות זו או אחרת! אין להביע דעה על חנויות, לפרסם סיפורים הקשורים לחנות כלשהי, או לדון בכל צורה שהיא בחנות מסויימת. מותר לנקוב בשמות של חנויות רק לצורך השוואת מחירים של מוצר מסויים, ולא לשום מטרה אחרת.

שימו לב: כל אזכור של חנות בהודעתכם שלא לצורך השוואת מחירים יגרור למחיקת ההודעה או הדיון במלואו!

פורסם

חחח זה ההפך מפירסום. אל תוותר תן להם בראש.

פורסם
פרסום חנויות:

חל איסור על פרסום הודעות הדנות בחנות זו או אחרת! אין להביע דעה על חנויות, לפרסם סיפורים הקשורים לחנות כלשהי, או לדון בכל צורה שהיא בחנות מסויימת. מותר לנקוב בשמות של חנויות רק לצורך השוואת מחירים של מוצר מסויים, ולא לשום מטרה אחרת.

שימו לב: כל אזכור של חנות בהודעתכם שלא לצורך השוואת מחירים יגרור למחיקת ההודעה או הדיון במלואו!

הדגשתי לך את הקטע הרלוונטי

פורסם

נתקלתי במצבים כאלה כבר כמה פעמים...

זה באמת מעצבן... פעם חיכיתי כ- 40 יום למוצר... זה כמעט הגיע לבית המשפט.

כמה איומים רציניים והכל מסתדר :cool2::smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים