עבור לתוכן

מחפש את הנגן המתאים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כן אבל עוד המלצות לא יזיקו

• תגובות 31
  • צפיות 1.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ipod זה הנגן האחרון שאתה רוצה לקנות תאמין לי...

תלך רק על x5l

פורסם
  • מחבר

איי פוד לא טוב מהסיבה?

אמרו לי את זה פעם אבהל אני לא יודע למה כל כך

מישהו מכיר נגנים מבוססי פלאש יותר מ 2 גיגה או 4 במיקרה הננו

פורסם

בוא נתחיל עם זה שהשירות של אפל חרא...זה דבר ראשון

דבר שני אם איפוד אתה לא מקבל שום אקססורי (תוספת) אתה מקבל רק את המכשיר, כבל ואוזניות לעומת נגנים אחרים שאתה מקבל קיט שופע.

האיכות של האיפוד לא מתקרבת לאיכות של נגנים איכותיים כמו x5 ו- iriver h3x0 (ואני אומר בתור אחד ששמע את שתיהן עם אותו שיר ואותו אוזניות + אני אודיופיל לא קטן)

אז לשיקולך...

פורסם
  • מחבר

היום היתי בבאג שהם 50-100 שקל יותר יקר מחנויות אחרות אבל הם רשת גדולה ואין לי כח למישלוחים ונסיעות

אז מה שיש זה x5l 'creative photo , איפודים למינהם ,ומבוססי פלאש , שמעתי ש ה h340 לא ביצור עד להודאה חדשה זה נכון? גם אין לבאג במלאי

אבל מה שטוב בו זה האוזניות senneizer של שעולות 200 שקל והמכשיר עצמו דומה מאד באיכותו לx5l והסוללה שלו חצי מהזמן של ה x5l אבל הזמן טעינה הוא חלקי 10

אז אני די מיתלבט בערך בין h340 vs X5L

אפשר להכניס עוד לקרב מי שמכיר משו באיכות או בסביבות אילו שצינתי

אגב מישהו יודע מאיפה אפשרי ליקנות h340 שבמלאי ?

תודה

פורסם

לי אישית יש iriver h340 והוא נגן ממש ממש איכותי עם שלל אופציות מפה ועד מי יודע איפה... הבעיה היחידה שלו היא שהוא קצת עבה אבל לי אישית זה ממש לא מפריע...

פורסם
  • מחבר

קצת עבה ? ראית את הx5l הוא יותר או פחות?

תאמת גם לי לא כל כך מפריע העובי

פורסם

לא ראיתי רק x5 רגיל של 20 ג'יגה...

פורסם

הם עבים באותה המידה,

לי יש 340 +ROCKBOX וזה פשוט מדהים כמה שזה משפר.

אפילו שזה הורג את הזמן בטריה,אפשר אפילו לשחק DOOM!!!! או half life או DOOM2 או כל קובץ עם סיומת .wad.

יש כבר album art והאיכות שמיעה מדהימה,לדעתי לפחותצ יותר מוצלחת מהX5,והשליטה נוחה,אני לא מתחבר לסטיק הקטן הזה.

אתה גם יכול לראות תמונות בזום עד לגודל המקורי בלי עיוות,משהו מהמם.

אבל כל הרוקבוקס זה החלטה שלך עם להתקין או לא,בכל מקרה זה שומר את שתי המערכת ואתה יכול בקליק לעבור ביניהן.

לX5 אין בינתיים rockbox

פורסם

כן שחכתי להזכיר את הרוקבוקס שאני משתמש בו עוד משהו יצא... לגבי ההתקשה שלו אין לך מה לדאוג...אם תקנה את המכשיר תיצור איתי קשר ואני יסביר לך צעד צעד איך להתקין את זה...

פורסם

זה בכלל לא הרבה זמן לנגן! אתה קונה נגן בהרבה כסף אז אין סיבה שהוא לא יישאר לשנתיים שלוש ויותר.....

וזה נכון שנגני הארד דיסק נהרסים מריצות וכאלו, אם זה בעיקר לשימוש הזה אז אתה חייב ללכת על פלאש...

פורסם
  • מחבר

יש אולי משו בסגנון ה 340\x5 על פלאש וגם אולי אני יקצץ קצת בתקציב

פורסם

אני מקווה שזה ברור לך שאין משהו בגודל שלהם על פלאש....

פלאש היו םמגיעים למקסימום 8 ג'יגה וגם זה נדיר....

אבל תמיד אפשר לקנות 2...

פורסם

תקנה Creative ZenMicro Photo [משו כזה],ואת הסוללה עם ה 830MAH,ואתה מסודר.

פורסם
  • מחבר

קניתי היום משהו חמוד לאלה 1499 מהחברה שאבא שלי עובד בה

המיפרט 1152 מ"ג ,mpeg 4 , מצלמת וידאו, mp3 ,איך אומרים את זה מקלט? או טייפ מנהלים? , סוללת ליטיום ,מסך "6" mp "מצלמת אינטרנט מצלמה דיגיטלית , רדיו fm ,מבוסס פלאש אפשרות הרחבה ב sd , פנס , 2 אינץ' מסך lcd tft , גרם 87 ,X12 זום דיגיטלי , בה עם מתאן חיבור לטלויה מתאם יו אס בי

דיסקים הוראות אוזניות מגן מכשיר שהו גם הקופסה (פאוטץ' שלו) מתאן שנאי

וגם קניתי אוזניות של סוני 130 שח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים