פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים אני מחפש את הנגן המתאים ביותר לי מקום איכסון גדול זמן סוללה לפחות 15 שעות אבל אמיתי לא "15" שעות איכות ניגון מצוינת עיצוב חדשני ויפה ומסך ציבעוני חמוד לא חובה ושיהיה מתאים להליכה קלה 5 קמש ככה אגב חשבתי על iaudio 30gb x5L
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים מממ יש לי נגן שמחזיק 50 שעות ככה (או 30 אני לא זוכר במדויק) הוא של סוני והו עד לנפח של ג'יגה (כן לא כל כך הרבה) אבל יש לו את זמן הסוללה הארוך ביותר שתראה מכל שאר הנגנים והנה התמונה שלו
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים חחח כל נגן מתאים לזה לזה הם בנויים חחחחח מה שהחברות מנסות לעשות זה מחשיר כמה שיותר קטן אם כמה שיותר זיקרון וזמן סוללה ארוך יותר
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים ממש אבל ממש לא נכון היה לי IPODG4 20G ורצתי והלכתי איתו והוא עבד במצב מושלם שנה!!! עד המחירה שלו
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים מחבר אוקי כניראה שאצלך זה ככה כי בפורום הזה אמרו איזה 20 איש שזה נהרס לתווך הארוך
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים השאלה היא מזה תווך ארוך שנה שנתיים שלוש??כי אם זה שנתיים שלוש זה בסדר גמור כי זה מלה אבל מלה זמן לנגן!
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים אם לא תעשה איתו ג'אגלינג אין סיבה שיקרה לו משהו.. והטווח הארוך זה אולי כמה שנים.. אני רצתי הרבה עם האייפוד דור שלישי שלי ויש לי אותו כבר שנתיים+.ו-miki20008, אם אתה משתמש בפיירפוקס, תבדוק את התוסף הזה:http://spellbound.sourceforge.net
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים מממ לא בהכרח זה טלוי בך כמובן איך שאתה שומר אליו זה גם יכל לההרס תוך 10 שנים ואפילו יותר אם אתה שומר אליו ברמה סבירה ולא יותר למשל לא להפיל אותו או לא לנער אותו יותר מדי ושאני אומר לנער אני מתכוון ממש לנער מהר כמו שתחזיק אותו ביד ותתחיל לנער אותו ממש אבל ממש מהר ואם לא תעשה את זה זה יחזיק לך לעד!!!
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים מחבר גם הx5l חח סתם אני צוחק אבל איזה נגן תמליצו לי ? לעד זה כבר מרגיע Psycho Mantis אין לי פיר פוקס וגם אם היה לי ספק עם היתי משתמש כי אין לי כח להתקין ולהיתעסק חח אבל בכל זאת איך שמים פיר פוקס?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.