עבור לתוכן

מחפש נגן שיאפשר לנגן אודיו אך יעצור את הניגון כל כמה שניות למשך כמה שניות

Featured Replies

פורסם

אנסה להסביר

אני צריך לתמלל את ההרצאות לתוך מסמך וורד

מכיוון שאייני מקליד מהר ולא יכול לעקוב אחר קצב הדיבור אני מחפש תוכנה שאשמע איתה את השיעור בצורה הבאה: היא תנגן למשך 5 שניות, ואז תעשה לבד PAUSE למשך 5 שניות וככה אוכל בינתיים להקליד ואז תחזור לנגן וחוזר חלילה.

יש דבר כזה?

פורסם

לא מכיר, אבל הפתרון שלי לבעייה דומה היה לערוך את הקובץ עם Cool Edit Pro (שבימינו נקראית Adobe Audition) ולעשות האטה לקול (ללא שינוי ב-pitch). אפשר אני מאמין למי שמבין בזה גם לדחוף רגעי silence כל כמה שניות בצורה אוטומטית רק שצריך ללמוד את שפת הסקריפטים שלהם (או של תוכנת אודיו מתחרה).

אם יש לך חבר שיודע לתכנת אפשר גם לבנות (אני משער) תוכנה די בסיסית שתזריק את אותו silence..

אבל אולי יש פתרונות יותר "עדינים"

9130811.gif

נ.ב.

פורסם
  • מחבר

מה זנ PITCH?

האטת הקול במדיה פלייר קלאסיק הורסת את איכות השמע לגמרי...

פורסם

pitch זה גובה הצליל, כלומר האטה של הדיבור בלי לעשות את הקול יותר עבה.

ב-CEP הפונקצייה הזאת (שנקראית שם time stretch אזל"נ) היתה מעט יותר איכותית מהאטה בנגן המדייה. אפשר להבין מה נאמר (וגם להוריד רחשי רקע וכד).

דרך אחרת אולי יותר קלה שאני יכול לתאר לעצמי שאפשרית היא למצוא נגן שאפשר לשלוח לו זמן התחלה וסיום של ניגון הקובץ, לדוגמא להגדיר ב-playlist שינגן את הקובץ audiobook מדקה 104:22 עד 104:27. אם זה אפשרי אפשר עם תוכנית מאוד פשוטה (בשפה הכי מפגרת) לייצר כזה פלייליסט שינגן לך 5 שניות שונות כל פעם, ואחריהן 5 שניות של דממה או אולי עדיף את אותן 5 שניות הראשונות שוב (אולי אפילו 3 פעמים ברציפות).

או להימנע ממקרה של משפטים נשברים להגיד לו שינגן 104:22 עד 104:32 פעמיים ואז 104:27 עד 104:37 פעמיים וכו'. סתם זורק כל מה שעולה במוחי הקודח... (והאמת גם אני אצטרך משהו כזה בעתיד הלא רחוק)

פורסם
  • מחבר

מכל העסק הזה..

נראה לי שאשלם למקלידה מקצועית...

פורסם

אם זה משהו חד פעמי, שווה לשלם. אבל מצד שני אולי הבעייה הזו תצוץ לך בעתיד מתישהו שוב. יש אנשים שבוחרים לפתור "על המקום", ויש אנשים כמוני שאוהבים/סקרנים לדעת איך "המקצוענים" נניח במקרה הזה כתבנית מקצועית עובדת (עם איזה תוכנות/עזרים). בתור בעלת מקצוע היא באמת אמורה לעבוד עם הכלים הכי הגיוניים למשימה. ;D

בכל אופן ממה שהצלחתי להבין מבדיקה מהירה, פורמט פלייליסט, של ווינאמפ לפחות, מאפשר לך להגיד באיזה שנייה מדוייקת להתחיל. אולם הוא לא מאפשר לך להגדיר כמה זמן לנגן את הקובץ מאותה נקודה (הוא ירצה לנגן עד הסוף). אולי אני טועה.

מה שאומר שאולי אפשר לחשוב על משהו אחר... לקצץ את הקובץ עם איזשהי תוכנה בסיסית לצ'אנקים של 10 שניות. ורק אז לייצר את קובץ הפלייליסט שיכיל את אותם פיסות צליל.

בוא נגיד שאם המשימה היא חד פעמית באמת לא שווה לטרוח, מעבר לאתגר האינטלקטואלי.

פורסם
  • מחבר

מסכים עם כל מילה

ומכיוון שאין לי פנאי לאתגרים אינטלקטואלים מחוץ למסגרת הלימודים - אנטוש..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים