פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים היאני צריך עזרה בבחירת לוח עבור AMD DUAL CORE X2 3800אינני צריך תמיכה ב-SLI (לא נראה לי שאני אקנה עוד 7800GT אחד :-*)לא נראה לי שבזמן הקרוב אתעסק בOC אבל מי יודעחובה SATA2כמה שיותר USBעדיף 2 כרטיסי רשת (אך יכול להסתדר עם אחד)עדיף שיהיה FIREWIRE (אך גם זה לא קריטי, אם אצטרך אקנה כרטיס)מכל מה שבחנתי נראים לי אלו 3: 1. DFI NF4 ULTRA INFINITY2. DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D3. ASUS A8N-Eהשאלה האם יש משהוא טוב מאלו?האם כדאי לשלם עבור דגמים יקרים יותר (2,3) או ניתן להסתפק באופציה 1? בעצם האם יש הצדקה למחיר גבוה ? במה שמתבטא?תודה וראש
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים אם אתה מעוניין בOC, קח את הלאןפארטי, אם לא, שני האחרים שווים את הכסף. ההבדל בין האינפיניטי לאסוס קטן, ואני הייתי הולך על האסוס. לא בגלל שהאינפיניטי דפוק או גרוע, פשוט אני מעדיף את אסוס מאשר את DFI באופן אישי, לא משהו עקרוני (לא הייתי מתנגד לאף אחד מהלוחות האלה אצלי )
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים הLanparty הוא OCER מצויין,אמרת שלא תתעסק כ"כ בOC בזמן הקרוב,חבל על הכסף.האינפינטי יהיה הבחירה הכי טובה בשבילך.את הכסף תוכל לשמור לך לשדרג משהו בעתיד.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=167251.0החיסרון היחיד הוא כרטיס קול בסיס 5.1-ת'רד שפתחתי בנושא,גם אני רוצה 3800+ , והתלבטתי בלוח.
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים לפי מה שאני יודע לאינפיניטי יש קקי של כרטיס קול.אבל כעיקרון שניהם מצויינים
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים תשמע , מה זה קקי של כרטיס זה יחסי, משתמש ממוצע לא ירגיש בהבדל...5.1 מול 7.1 בלאן פארטי...
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים מי שחשוב לו הסאונד שזה מגיע ל5.1 ויותר הולך וקונה כרטיס קול של קרייטיב..
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים תשמע , מה זה קקי של כרטיס זה יחסי, משתמש ממוצע לא ירגיש בהבדל...5.1 מול 7.1 בלאן פארטי...לפי מה שהבנתי הוא יחסית גרוע, לא בגלל שהוא 5.1 אלה בגלל שהאיכות לא משהו
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים גם מי שהולך לשחק בדברים כבדים מומלץ לו לקנות כרטיס קול כמו audigy 2 או x-fiבגלל שהסאונד אונבורד ממש מכבידאני גם לא בטוח אם הלוח יכול לשלוח את העיבוד של הסאונד לליבה השנייה או לא ואם לא אז זה יכביד דווקאבינתיים מצאו שבbattlefield ה xram של ה x-fi fatal1ty fps עוזר לביצועים כמו ש 2 ג'יגה עוזרים לו וכנראה בעתיד יהיה צורך בזה
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים יש שני הבדלים עיקריים בין השבבי קול ב Infinity וב LanPartyב Infinity הוא 5.1 שהוא ממש ממש אונבורד לחלוטיןב LanParty הוא 7.1 שהוא מודול נפרד (בשם Karajan) ויש לו נצילות נמוכה של המעבד
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים אתה נעול על 3 הלוחות הללו בלבד ?יש עוד אופציות טובות בטווח המחיריםabit an8 - ultra epox ep 9npa+ ultraויש עוד כמה טובים
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים אגב זה לא סלוט אלא סוקטסלוט - חריץ הרחבה, כמו זכרונות, כרטיס מסך, כרטיסי הרחבה וכו'סוקט - תושבת, כמו מעבדים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.